НАТО И АМЕРИКА У ШОКУ – ГАДАФИЈЕВА ЋЕРКА ПОРУЧУЈЕ: Ја сам вођа отпора! Осветићу Либију, оца, браћу и мужа!

NATO I AMERIKA U ŠOKU – GADAFIJEVA ĆERKA PORUČUJE: Ja sam vođa otpora! Osvetiću Libiju, oca, braću i muža!

5 februara 2016

ajsa-gadafi 7657Ćerka Moamera Gadafija će predvoditi otpor protiv NATO-a i terorista. Ajša je izdala deklaraciju u kojoj je navela da je ona sada lider otpora i da se stvara tajna vlada.

Prvi put posle novembra 2011. ćerka Moamera Gadafija, Ajša Gadafi obratila se libijskom narodu preko dva pisma.

Ajša Gadafi postaje novi vođa otpora u ključnom trenutku za zemlju – uoči nove NATO intervencije. Kao general-pukovnik libijske vojske, ona se zaklela na lojalnost cilju svog legendarnog oca i pozvala Libijce da se probude kako bi pobedili, bili uspešni i „vratili vladu Džamahirije“.

Ajša Gadafi garantuje da će narednih meseci oformiti „tajnu vladu“ od „poznatih Libijaca“, koji su odani Gadafiju i koja će delovati kao posrednik u Libiji i inostranstvu. Analizirajući trenutnu situaciju, ona je kritikovala bivšu vojsku zbog toga što je „luda mešavina anarhista“ odlučila da ratuje po principu „borim se za onog ko više plati“.
Gadafijeva ćerka ih je optužila za korišćenje zelene zastave Džamahirije i regrutovanje njenih pristalica, kao i za jačanje plemenskih vlada, pod čijom su senkom ušli u savezništvo sa islamistima. Plemena Tuareg i Tubu je optužila za separatizam i zaveru sa vladom u Tobruku.

Ajša Gadafi je pozvala vojnike Libijskih oružanih snaga da polože zakletvu njoj, kao vrhovnom komandantu, kako bi obnovila državu. “Moje ime mi daje dužnost i pravo da budem na čelu ove bitke.”, piše hrabra žena koja je tokom rata izgubila muža i dvoje dece. Danas je ona spremna da postane “simbol nacije” i rame uz rame sa portretom Gadafija postane “simbol misije za ponovno nacionalno jedinstvo.” Govoreći o Libijcima kao o svojoj deci, uporedila je sebe sa majkom koja će se boriti za svoju decu.

Pričajući o Al Kaidinim teroristima, koji su zbacili Gadafija 2011. Ajša Gadafi proročki zapaža da njihova propast i smrt imaju dah ludila i da će se raspasti i nestati. Ona je napisala da “smo mi spremni za smrtonosnu bitku” u kojoj će se teroristi suočiti sa jednom nacijom. U zaključku ona obećava potpisivanje novog sporazuma. Prema glasinama, štampana verzija ovog poziva tajno je deljena u glavnim gradovima Libije – Tripoliju i Tobruku a uskoro se očekuje njen govor na lokalnoj televiziji.

(Nezavisne, priredio Intermagazin)

KOMENTARI8 komentara

 1. separatistra says:

  tooo amika ajsa SAMO NAPRED kad muskima ponestane muda onda se radaju orleanske

 2. Apis says:

  Od srca zelim uspeh ovoj dami! Zelim da kazni sve ubice a posebno zveri koje su ubijali njenu porodicu. Zelim da Libiju učini bogatom, uspesnom i mnogo jacom nego sto je ikada bila. Zelim da istera pravdu i dobije odstetu od svih agresora na njenu doskora srećnu drzavu.

 3. Igor says:

  Ako Rusija ili neka država koja se protivi američkoj hegemoniji odnosno NSP-u stane iza nje, onda ima neke šanse. Ovako...

 4. Lajla says:

  Igore@ Nista se ne desava slucajno,Neprijatelja treba drzati blizu i tuci njegovim oruzjem. Inace Ajsa je veoma obrazovana zena i to na zpadu i zna koje su im slabe tacke. Naravno da ce joj Rusija pomoci.Dali se neko seca aviona punih dolara na moskovskom Sermetjevu?

 5. marko says:

  AJSA KAD OKUPI 400 000 BORACA OTERAT CE OVE ISIL NATOVCE ALI TU CE JOJ PONOCI SIJTI IRANA HEZBOLAH SIJTI PAKISTANA IMA IH 33 000 000 I FINANICIRAT CE OVE FORMACIJE U JUZNO AFRICKA REPUBLIKA

 6. ttuttu ban says:

  NATO I AMERIKA U ŠOKU Idi begaj! A jos se nisu oporavilui od soka sinoc,,,

 7. M.Marko says:

  Zelim ti AJSO vise nego veliki uspjeh.Nebi nikom preporucijo da duzan u grob ode.Daj mu ono sto je zasluzijo.

 8. Radomir says:

  Imas podrsku moju sestro ,Mi im prastamo ali ne zaboravljamo i zato.Gadovi moraju platiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *