НАТО И ЕУ БЕСНИ! Грчка дочекала РУСКИ РАТНИ БРОД уз највеће почасти! (ВИДЕО)

NATO I EU BESNI! Grčka dočekala RUSKI RATNI BROD uz najveće počasti! (VIDEO)

4 novembra 2016

smetlivy-russian-destroyer-greece-pirei-89

Ratni patrolni brod Crnomorske flote „Smetlivi“ (u slobodnom prevodu – dosetljivi) na putu za Siriju, boravio je ovih dana u grčkoj luci Pirej. Iako je Grčka članica NATO-a, ruski brod dočekan je uz brojne počasti.

Brod je učestvovao u obeležavanju 165 godina od rođenja grčke kraljice Olge Konstantinove Romanove, koja je čitav svoj život posvetila razvoju rusko-grčkih odnosa i zbližavanju dva naroda. Svečanosti održanoj na brodu prisustvovali su i gradonačelnik Atine i brojni gosti iz Rusije.

„Smetlivi“ je najstariji brod Crnomorske flote, poslednji iz generacije takozvanih „pevajućih regata“, koje su taj naziv dobile zbog specifičnog zvuka turbina. Dugačak je 140 metara i može da plovi brzinom od 34 čvora. Nosi raketni kompleks „Uran“, kao i novo radio-lokaciono oružje.

Može da se bori protiv podmornica, brodova i letilica svih vrsta. Fregata je i rekorder po pređenim miljama u okviru Crnomorske flote. Samo 2012. godine je šest puta prošla kroz Bosfor i Dardanele, a u svojoj dugoj istoriji „svraćala“ je u luke Francuske, Italije, Maroka, Sirije, Tunisa, Turske, Indije, Grčke, Malte, Kipra…

(Sputnik)

KOMENTARI16 komentara

 1. rabin smolej says:

  Parada za budale, jevrejski bankari kontrolisu i Rusiju i Grcku, glupi ste, bre.

  • padre says:

   Rabin Smolej ti patiš od neke opsesije sa tim tvojim Izraelom!

  • Dragan says:

   Gdje nauci tu mudrost?

 2. slobo says:

  Jedi bre govna Rabine.

 3. Marko says:

  :D tako je Slobo. Uze mi rec iz usta :D

 4. Ivan Grozni says:

  Pa tako i pripada da se doceka brod jedne dobronamerne drzave kakva je Ruska Federacija.

 5. Nikola says:

  Nisi ti kriv.Kriv je Bog sto te ostavi bez pameti i onaj ko ti dade racunar u ruke.

 6. Sima Kosmos says:

  Điglo ga žnone... (:

 7. pravda says:

  zivela Rusija,jedina slobodna drzava na svetu. Da li znate da rusija nepamti robovlasnicki sistem na svojoj teritoriji,ako Bog da tako ce i ostati.

  • Shekelstein says:

   Slobodna? Hahaha, zato putin ustaje kada se rukuje sa Bibijem Netanyahuom. LOL, rusija je nasha ku**a kao i SAD, jedino sto je vidljivo je da SAD je B-g na zemlji. Mazal tov! Shalom Yisrael.

   • Marko says:

    @Shekelstein ajde i ti uvij cokoladicu u foliju,i nastavi da sanjas vase snovice o jevrejskom gospodarenju planetom i vasem bogu satani. I popij lekice koje ti je doktor prepisao,nemoj da preskaces dozu,inace pocnes da brljavis mnogo kao i ovaj drugi ''jevrejin'' :D

   • Lajla says:

    A sad bezi pod kamen,kakd si se tpliko iskakio.

    • Lajla says:

     Da ne bude zabune poruka upucena @Shekelstein.

     • Marko says:

      @Lajla :D

 8. Kulak says:

  Volim Rusiju

 9. Crks says:

  Žao mi je što je rabin u pravu,ali tako jeste . Dok se zamlaćujemo u nižim nivoima,na višim sve teče po planu više od 1000 godina . I Rabin i svi mi sa njim smo slepi,ali ne i glupi . Dok god postoji politika i pojedinci sa mnogo materijalne i uticajne moći,Zemlji i svemu na njoj je suđena propast ... Ali ne zaboravite da je tako rečeno da će biti od Boga . Stoga,možemo samo da posmatramo ako doživimo .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *