НАТО И ТЕРОРИСТИ У СТРАХУ – ПУТИН НАОРУЖАО АСАДА најмодернијим оружјем! (ВИДЕО)

NATO I TERORISTI U STRAHU – PUTIN NAORUŽAO ASADA najmodernijim oružjem! (VIDEO)

20 oktobra 2016

101021_putin-final_f

Ratno vazduhoplovstvo Sirije sada poseduje najmodernije MiG-29 avione sa savremenim ruskim raketama srednjeg dometa R-77.

Sirijska državna televizija objavila je snimak na kome se vide piloti lovci koji u armirano betonskim skloništima daje izjave ispred novih aviona opremljenih raketama R-77.

Armija sirijskog predsednika Bašara Al Asada do sada nije imala najmodernije MiG-29 avione koji mogu da nose i rakete.

Iako nije zvanično objavljeno odakle Asadovom vazduhoplovstvu najmodernije naoružanje, pretpostavlja da je u pitanju oružana pomoć koju je Siriji poslao predsednik Rusije Vladimir Putin.

Na snimku sirijske državne televizije vidi se i avioni sa raketama RVV-AE, što potvrđuje da je Asadova nesumnjivo modernizovana sa najnovijom elektronskom opremom i naoružanjem.

Predsednik Rusije je pre nekoliko dana razgovarao i sa prvim čovekom Turske Redžepom Taipom Erdoganom, a tema pregovora bila je nova ofanziva ka džihadistima u Siriji.

(Tango Six)

KOMENTARI4 komentara

 1. Dondon says:

  Vec vidjena taktika. Tako su Rusi snimani u uniformama Vojske R.Srpske 90-tih ispred S-300 i tako odlozili bombardovanje za 6 meseci. Cisto sumnjam da ce Putin predati najmoderniju tehniku vladi koja ima 50%-50% sansi da opstane.

 2. dejan says:

  ASAD CE OPSTATI JER NAROD GA DRZI 90 % I VISE

 3. merak says:

  Putin radi ono sto mu je naredjeno iz Izraela. On razara arapsku zemlju i priprema uslove za stvaranje Velikog Izraela. Ono sto nisu umeli Ameri, uradice Putin. Svet ne kapira o cvemu se radi jer su mediji kontrolisani i stvaraju sliku sukoba na relaciji Rusija-Zapad, dok zapravo i Rusi i Zapad rade na sprovodjenju cionistickih planova.

 4. opet ja says:

  Vrlo zanimljiva teorija o stvaranju Velikog Izraela. Sirija ima avione MiG-29 već 30 godina, a nedavno su 9 aparata modernizovali na standard SMT. Konstrukcija aviona nije dirana (nema veliku grub iza kabine), ali su modernizovani radar, el, oprema i možda motori. Pre 3 godine Rusija i Sirija su odustale od opremanja verzijom M1/2 koja je posle toga nuđena Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *