НАТО ИМА МАЛО ВРЕМЕНА ДА СМИРИ ШИПТАРЕ, ИНАЧЕ СРПСКА ЖАНДАРМЕРИЈА КРЕЋЕ

NATO IMA MALO VREMENA DA SMIRI ŠIPTARE, INAČE SRPSKA ŽANDARMERIJA KREĆE

14 oktobra 2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Kraljevu pripadnike žandarmerije gde je istakao da treba da budu spremni i da je uveren da će se oni odazvati ako ih država pozove da štite narod.

Prilikom posete predsednika Vučića pripadnici žandarmerije otpevali su himnu kosovskih junaka „Hriste Bože“.

Vučić je istakao da žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vežba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

KOMENTARI15 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Sami Srbi sa KiM MOGU DA SE OBRAČUNAJU SA ŠIPCIMA. Tako će i biti na kraju.

  • Goran says:

   Sram te bilo sa naslovom dobio si orden ali za laž.O vojsci možeš da sanjaš jedino narod ako nešto uradi i uvek narod..

 2. Nazalost says:

  Sramota je sto od toliko clanova SNS-a(na polozajima), najblizi saradnik Vucicu je Vulin!!! Dobro, medju prvih 5. A sto se Siptara tice, .....

 3. Ivana says:

  Buuaaa lažljivi izdajniče pa nećeš ti ništa ti si na njihovoj strani i sve radiš da uništiš Srbiju ali lakoverni narod gleda parove i ne misli.

  • roka says:

   koji komad budale

   • Ivana says:

    Mrš botu i sendvičaru bedni.

 4. Darko says:

  Imaju dvije varijante: Ili da uradimo nesto ili da se povucemo. Treca varijanta da se preti je smesna. Pravimo sami od sebe budale.

 5. milos says:

  NATO ih i pujda

  • Strsljen says:

   E lazive koji vodis Srbiju u ambis. Ti si za ovo pucanje na SRBE na kosovu vec trebao biti dole sa vojskom posle sat vremena ...ulazak na svoju teritoriju iz svih pravaca i svim sredstvima. Ovako ta muka ce sama da se brani . Nista ni od vojske ni od policije . Riba od gkave smrdi a to si ti i ti Q rci lopine oko tebe.Sramota.

 6. Lazar says:

  Kako stvari stoje, žali Bože onih para datih organima sile u Srbiji. 🥵

 7. I Love Jesus says:

  Hriste Bože, raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti. Postradaćemo i to je to, a o pravednom carstvu Božijem svako od nas će dobiti po delima svojim. Pre nego što postradamo pokajmo se i obratimo Ocu našem nebeskom kroz Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista radi večnog života u novom i pravednom carstvu koje će vladati novim nebom i novom zemljom. Sve će biti obnovljeno a umrli u Hristu vaskrsnuće najpre.

  • Aleksa says:

   Na čemu si ti ?!

 8. Beli Orao says:

  NATO ih i obučava i instruira sve poteze koje šipci čine !

 9. Ivan Grozni says:

  Videli smo prioritete Av, kad je posle odrzanog govora pobegao da nebi neko postavio" nezgodno" pitanje. Sve je ovo rezultatat briselskog sporazuma koji je AV potpisao. Zasto ga neko ne pita! Zasto rosu nije dolazila na sever Kosova dok ON IJE POTPISAO "sporazum" i napravio Srpsku listu da ozakoni siptarsku vlast na KiM. Ili mu ta lista sluzi za njegove izbore na teritoriji Srbije.FUJ IZDAJNICI>

 10. Gagi says:

  Gde to krece Srpska zandarmerija. Oni koji su rasprodali KiM su u Bgd-u, tu treba da se prvo nadje resenje a posle da se ide dole. Svi "srpski" kadrovi koji su nekada ziveli i radili na KiM, treba narodu da objasne sta traze u Bgd-u posle njihovog "uspesnog" decenijskog politickog rada za koji su drustveno i drzavno nagradjeni. Jesu li nagradjeni zbog toga sto su unakazili svoj narod i pobegli u uzu Srbiju. Sada svi ti samozadovoljni olosi iz svojih udobnih pozicija posmatraju novu muku naroda i navijaju za momke iz zandarmerije da izgube glave sa siptarima kojima su oni prodali kuce i imanja. Protiv koga mi da se borimo kada trebamo da pravimo auto-put prema Pristini i Tirani, kada im i danas obezbedjujemo struju za zivot i ko zna sta jos. U Bgd-u je bio problem za Krajinu kao i danas za KiM, titine Avnoj granice su nepovredive i tako mora da bude, ima to ovde ko ce da izgura do kraja i ispostuje, vidimo da se na tome radi polako i sigurno da se Vlasi ne dosete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *