НАТО ИМА ПЛАН ЗА ЦРНУ ГОРУ: Ево шта се спрема

NATO IMA PLAN ZA CRNU GORU: Evo šta se sprema

31 januara 2020

Piše: Velimir Eraković

Kada sam pročitao izjavu Solane, jasno mi je bilo da NATO ima plan za napad na Srbe koji brane svetinje. Naime, izjaviti da će glavni štab odbrane crkve biti Manastir Ostrog, svakom iole pametnom je postalo jasno šta žele i da već targetiraju mete. Doduše nije prvi put da zlotvori kidišu na Manastir Ostrog i Svetog Vasilija, pa ne čudi ni ovaj naum NATO pakta. Znaju da je tamo najveći svetac i da se najviše vjernika okuplja kod njega.

Možda je protuva i veleizdajnik Milo Đukanović pričao Solani o junačkoj pogibiji Baja Stanišića i njegove male čete, pa su se toliko prepali da znaju koliko se radosno i blagodetno gine kod takvog čudotvorca. Sotona u liku Mila Đukanovića je na prevaru, skupštinom uvela Crnu Goru u NATO. Referendum da li narod želi u ovaj ubilački savez nije održan. Privatizovao je pitanje pozivnice u ovu zločinačku alijansu, kao što je i državu privatizovao. Sad, potpuno bez rješenja kako da se obračuna sa ovolikim narodom, uz pomoć NATO pakta, kreće u juriš. U juriš na Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu. Znaju li roboti iz Amerike i ostalih zapadnih zemalja da im nikad nećemo oprostiti žrtve iz Murina i Danilovgrada i da ne prihvatamo da su grobovi naše djece, te humke natopljene mučeničkim suzama roditelja uzaludne. Znate li bjelosvjetske ološi da nas moraju sve pobiti da bi ušli u Ostrog ili bilo koju crkvu.Nijesam poludio da ostajem u Beogradu, a braća da mi ginu. Pa đe je ljepše završiti ovozemaljski život no pored ćivota Svetog Vasilija? Lovćenski tajnovidac i svetac Njegoš lijepo govori: ,,Zemaljsko je carstvo za malena, a nebesko vazda i dovijeka”.

Ili Sveti Petar Cetinjski pred osudne bitke na Martinićima i Krusima: ,,Zlo činiti, ko se od zla brani, tu zločinstva nema nikakvoga”. Nije ni meni ni mojoj braći da prvi put bijemo bitku sa NATO. Zamislite kako je majci i porodici majora Zorana Radosavljevića? Pokvarenim migom je sam uzletio u njihovih dvadeset f16. Prije polijetanja je došao kući da se pozdravi sa svojima, a majka ga pita: ,,Zašto sam sine?” Majko moram, odgovara Zoran i nastavlja, šta je čovjek ako izgubi svoju otadžbinu. Naš brate u Hristu, ponosu i diko roda Srpskog, znaj da živiš u srcu svih nas i da kao putokaz imamo tebe, heroje sa Košara i Paštrika. Srbi iz Crne Gore neće mirno gledati kako nam srce iz grudi čupaju, a dušu uništavaju. Nije Srbija zaboravila mladiće iz Peći, Milicu Rakić, Grdličku klisuru i ostale nevine žrtve po Nišu, Čačku, Beogradu i cijelom Kosovu i Metohiji. Konačno se očekuje oštra i odlučna reakcija predsjednika Vučića. Ima najbolju i najjaču vojsku na Balkanu i neka im pošalje poruku kako će proći, taknu li Srbe. Hercegovci neće ostati mirni jer je Sveti Vasilije iz njihovih krajeva, tako da bi Đukanoviću Judini,izdajnički srebrenjaci mogli ovaj put doći glave. Mi nećemo Judine srebrenjake, nego borbu sa NATO paktom i crnogorskim ustašama.

I vrijeme je više Milo da to riješimo. Vi targetirajte a mi ćemo se braniti i odbraniti svaki hram, manastir i crkvu. Srbi u policiji, čim počne sukob bacajte uniforme i skidajte epolete. Svakome od vas koji tamo ostanete, ostaje prokletstvo na kuću i porod od Svetog Vasilija. Kad nas napadnu, nemamo alternativu, narod mora pobijediti i osvojoti slobodu. Samim tim tiranin i diktator će pasti. Vođeni Gospodom, ispunjeni radošću šta branimo, jer kako reče Njegoš: ,,Čašu meda još niko ne popi, da je čašom žuči ne zagrči”. Tako nas je Njegoš učio,pa nas ta čaša čeka. Kod nas se suze i osmjesi uvjek miješaju. Zato, samo ,,bujrum“, što bi Srbi Muhamedanske vjeroispovjesti rekli.

Krenite Milove ustaše i zapadna bando bez korjena. I ako svaki poginemo, sjeme nam se neće zatrijeti. Doći će poslije nas bolji Srbi, koji će cijeniti naše žrtve i stradanje. Doći će generacije,koje zaslužuju da se nazivaju našim potomcima, generacije koje će se svetiti zločincima. Braćo Srbi, spremite se za najveća iskušenja, odbranu crkve i časti. Milo je ovim zakonom prekršio ustav i narušio pravo imovine. Kako, nakon 1219 godine, a i nakon toga može dokazati da Crkvena imovina nije njena? Svaki hram, manastir i crkva imaju ktitora. Sa desne strane freskopisa on drži taj manastir u ruci. Zbog svega mu preporučujem da razmisli još jednom, ima kad. Ne napadaj nas nikogoviću i nesoju, još su freške rane od zadnjeg bratoubilačkog rata a ti nove otvaraš, praveći se patriota i braneći montenegro. Napadaš crkvu kako oće da ti otme državu. Tvoj patriotizam je lažan i poslednje utočište hulje. Patriotizam protkan milijardama otetim od naroda. Patriotizam jedne privatne države tebe i par tajkuna. Sve to ukazuje da je lažan, svojstven samo ubicama, mafijašima i lupežima. Samo huljama. A ti jesi bjelosvjetska hulja.

(Pravda)

KOMENTARI12 komentara

 1. Ivana says:

  Vatikan, Evropa i ameri rade detaljno na pokatoličavanju Milogoraca a onda sledi pretvaranje u ustaše. Mada več sada Milogorci pevaju ustaške pesme i pljuju po pravoslavlje.

 2. miroslav says:

  Bojim se da ste kasno shvatili. Otvorena je pandorina kutija.

 3. milorad2 says:

  milo mora da ode, sad kako to zavisi od njega ali posle ovoga njemu mesta u CG nema.Njemu je problem pre svega što čak i ako ode kod "prijatelja" on neće dugo sastaviti i zato treba očekivati gadan i nasilan kraj tog mafijaša,ali,pa koji mafijaš je mirno i otišao do sada?To što on pokušava od nas srba iz crne gore da napravi na silu nekim crnogorcima je direktqan udar na celu srbiju i srbstvo, šat onda i mi u srbiji treba da budemo crnogorci.Crna gora je geografska odrednica SRBSKE države i dve srbske grofovije i nismo joj mi čak ni ime dali, tako su je nazvali TURCI a mlečani su to prihvatili, inače od strane nas srba ime te zemlje je duklja i zeta.

 4. filip says:

  Milo buudi pametan

 5. Miraš says:

  Zašto moćni NATO sad napada crkve i to po malenoj državi Crnoj Gori, a pritom treba primetiti da Crna Gora je još od 2017 godine članica tog NATO-a. EU se polako smanjuje. Ili se raspada? 28 članica - V.Britanija to je 27 članica EU Faraž je procenio da još tri države Danska Poljska i Italija mogu napustiti EU. Francusku nije pomenuo, a i ona kuda ide imajući u vidu stalne proteste u Francuskoj. EU: 28-1=27 - 3 -1= 23. Istovremeno sa EU da li i NATO sme da se smanjuje? Po tom pitanju NATO alijansa biće veoma oprezna. Dakle NATO će morati obavezno da raste po broju članica i ni jedna država da ne izlazi iz te vojne alijanse. NATO ima 12 članica osnivaća + 4 pre raspada SSSR (Grčka, Turska, Nemačka Španija), a nakon raspada Varšavskog pakta primili su još 13 članica. Na tih Svih 13 država će posebno obratiti pažnjum jer sve su bivše socijalističke države, ,mpge od njih su slovenske države, a neke su i slovenske i pravoslavne. Crna Gora je primljena u junu 2017 godine 29-ta po redu, a očekuju prijem sledeće 30-te Severne Makedonije. Oni snaju da su prevarili narod Crne Gore, zato ni nije bilo referenduma o članstvu u NATO-u, te boje se da Crna Gora može da izmigolji iz alijanse. Zato nastoje da unište crkvu. NATO želi samo da se širi, a podržavljenje svetinja u Crnoj Gori pomoglo bi i podržavljenje svetinja na KIM, te posle toga NATO planira dalje širenje na lažnu državu Kosovo i na raspamećenu Srbijicu. Tako bi moćni NATO stekao 32 članice, bez obzira što istovremeno RU se smanjuje ili raspada.

 6. Miraš says:

  Evo ovaj tekst otkriva da moćna globalistanska EU struja, koja je ujedno i natovska, da ona stoji iza najnovijih dogadjaja u Crnoj Gori. Jasno je onda zašto RU ćuti povodom najnovijih dogadjaja u Crnoj Gori. "Antisrpski izveštaj „Nato stručnjaka“© Sputnik 29.01.2020 " Evropski savet za spoljne poslove, čiji su članovi Havijer Solana, Bernar Kušner, Marti Ahtisari, Karl Bilt i Džordž Soroš — ljudi koji su se otvoreno izjašnjavali kao protivnici Srba, aminovao je udar predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na svetinje Srpske pravoslavne crkve. U izveštaju Evropskog saveta „Moć perspektive — zašto je članstvo u EU i dalje važno na zapadnom Balkanu?“, koji je objavljen 7. januara, na pravoslavni Božić, navodi se da SPC ima veliki uticaj u Crnoj Gori i na Kosovu i Metohiji. Stručnjaci za Balkan „primećuju“ da SPC ima nacionalističke i kontroverzne poglede, da poriče srpske ratne zločine, negira LGBT prava i ravnopravnost polova, NATO zove četvrtim Rajhom, u jakim je vezama sa Rusijom, a neprijateljski nastrojena prema Zapadu. SPC nije registrovana u Crnoj Gori, ne plaća porez i vlasti ne znaju koliko sveštenika aktivno služi. Zakon o slobodi veroispovesti neće isterati SPC iz Crne Gore, ali će vlast uzimanjem svetinja umanjiti uticaj SPC i ostvariti kontrolu koja joj je neophodna, piše u dokumentu koji je ujedno i predlog EU da podrži Podgoricu. U ovoj opskurnoj analizi došli su čak i do podataka da su srpski manastiri bili jedna od lokacija na kojima je pripremana navodna teroristička akcija 2016. godine u Crnoj Gori.

  • Kosovac says:

   @ Miraš, …..Naveo si u članku navedene neke članove Evropskog Saveta za Spoljne Odnose - Havijer Solana, Bernar Kušner, Marti Ahtisari, Karl Bilt i Džordž Soroš. Jesu to članovi Saveta, ali jednog mnogo jačeg i opasnijeg Saveta, a to je mnogo stariji Savet za Spoljne Odnose SSO (Council on Foreign Relations CFR)“ iz Njujorka. To su poznati judeomasoni vladaoci Amerike do pojave Donalda Trampa, i oni nemaju nikakve veze pominjanim „Evropskim Savetom za Spoljne Odnose“. Zato što je onaj „Evropski“ – savet na ministarskom nivou, a svi znamo da ovi koje pominjemo uopšte nisu ministri neke od članica EU. ……….Znamo, ovi pomenuti Havijer Solana, Bernar Kušner, Marti Ahtisari, Karl Bilt i Džordž Soroš nisu ničiji ministri, oni istupaju „iz senke“ jednostavno sa predlogom – nalogom da pravi EU Evropski ministarski Savet za Spoljne Odnose usvoji ono što su napisali u svojoj rezoluciji. Naravno u ovom malom falsifikatu veliku ulogu imaju i novinari, pomažući da se njihovi čitaoci obmanu. Kao „zabuna zbog sličnih imena“, to prolazi kod korisnih idiota ali i nepažljivih primalaca informacije.

   • Miraš says:

    Pošto je Europa njihova kolonija, onda oni moraju biti prisutni i u nekim njenim telima poput tog kako su u tekstu naveli > Evropskog saveta za spoljne poslove. Poretpostavljam da je to neko manje telo od onog na šta Vi mislite. Oni su svuda prisutni i samo menjaju pozicije. Naprimer Havijer Solana bio je generalni sekretar NATOa od 1995-1999 godine, a zatim od 1999 do 2009 godine bio je Generalni sekretar Saveta evropske unije.

 7. Miraš says:

  Neposredno pre izglasavanja ovog zakona Crnu Goru je posetio i Pompeo, a i bivši američki ambasador koji je organizovao slične napade na crkvu u Ukrajini. Dakle svi su se sjatili na Crnu Goru. Tako velike sile (EU, SAD, NATO, svetski globalistanci, sorošoidi i dubokani), a biraju tako mali cilj > to je očigledan dokaz da Zapad slabi.

 8. Gardista says:

  Narod mora na ulice, mora da pokaze zube i borbu. Inace su Srbi poznati po mirnim priznanjima svega...ali dosta vise.

 9. filip says:

  Evo jedne prikladne kratke : priče - Tata, šta treba da prodaš da možeš da kupiš skupa kola, jahte i hotele? - Otadžbinu, sine, OTADŽBINU.

  • Kosovac says:

   @ filip, …..Jeste Filipe, to je na ceni, ali samo kod onog ko je u Prilici da proda Otadžbinu – a to znači da mora da je na Vlasti, kao što je bila DSS, posle DS, a sada SNS. Ne može običan čovek ili gradžanin. ……….Ipak ja znam lepšu priču o ocu i sinu: Kaže sin, „Tata, tata, Ja bih Republiku“. „I ja bih sine“. „Tata, tata, neko nas gadža tetrapakom jogurta“. Ana, ne kaže se „gadža“, kaže se „gađa“, ali šta da ti pričam, ti organski ne znaš ćirilicu“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *