НАТО ИМА ПОНУДУ ЗА СРБИЈУ: Све зависи од Србије ЈЕР МОРА ДА ИСПУНИ САМО ЈЕДАН УСЛОВ

NATO IMA PONUDU ZA SRBIJU: Sve zavisi od Srbije JER MORA DA ISPUNI SAMO JEDAN USLOV

12 decembra 2019

Načelnik Komande združenih snaga NATO-a iz Napulja, admiral Džejms Fogo, smatra da će saradnja Srbije i NATO-a napredovati, ali da od Srbije zavisi koliko razvijenu i duboku saradnju želi.– Bilo bi odlično kada bi Srbija želela da postane članica NATO. Trenutno ste partneri i vaša zemlja je veoma zadovoljna time. Nama i to odgovara – rekao je Fogo za Blic.

Kao partner, kako je objasnio, Srbija ima izbor „a la karte“ menija sa stvarima koje uključuju obuke, prilike, vežbe, razmene, studijske posete, i druge oblike saradnje sa NATO.

– Vi ćete birati šta želite da radite i koliko želite da razvijete ovaj odnos, a mi ćemo biti tu za vas – rekao je Fogo.

Istakao je i da je odnos Srbije sa Istokom njen izbor, ali da misli da je budućnost naše zemlje u evroatlantskim integracijama.

Admiral Fogo je nedavno u Sarajevu poručio i da Alijansa „ne vidi razlog zašto ne žele svi da budu deo NATO, jer ulazak u Alijansu znači „sigurnost i ekonomski napredak svih članica!Tek da podsetimo Foga zašto Srbi neće ni da čuju za NATO! Ubijali ste nas, trovali, bombardovali i oteli deo zemlje… Ma, možemo nabrajati do sutra!

Evo još jedan mali razlog zašto ne volimo NATO! Sećate li se ovog admirale!!!

KOMENTARI13 komentara

 1. Crna Plovdina says:

  Nikad u đubre,nikad u blato.Nikad u eu,nikad u nato.

 2. petrovgrad says:

  NATO mora da shvati. Srbi nikada nece ratovati protiv Rusa. Nato je stvaren i opstaje sa jednim ciljem da napadne Rusiju. S-400 u Srbiji ima za cilja da sacka bombardere iz NATO baze Avijano, Bonstile i baza u Nemackoj i da ih prizemlji na 400 km od Srbije, to mu dodje nagde iznad Zagorja u Hrvatskoj. Tu je nase opredeljenje jasno. generale dalje neces moci preko oranja. Moskva se brani u Beogradu, naravno sa S-400, a borci dobrovoljci su tu cekaju odluku Cara Putina.

 3. Milos says:

  Sa Velikim Strumfom Vucicem koji sve zna i za sve se pita Srbija ide u NATO, doduse na mala vrata.Ovamo plase javnost sankcijama a rade sve po nalogu Zapada i NATO.Jos da pocnu da plase javnost novim bombardovanjem.

  • Istina says:

   E moj Miloše moj Miloše, loše si se naučio istorije, znaš li ti nesrečo srbska, da su se na Srbiji lomile raznorazne kosti od Turskih, Nemačkih, Engleskih, Austrougarskih, Francuskih, Bugarskih, i da ne nabrajam više. Ne shvačaš i ne vidiš da NATO hoče da izgubi kičmu u Srbiji? Pa gde u Evropi može NATO da izgubi to je samo u Srbiji. Izgubili su F117a NEVIDLJIVOG? Ajdeeee, čuješ nevidljiv - Srbi ga videli badava jim... Neka se pazi NATO kad bude krenuo na Srbiju, sa pešadijom nisu mogli jer nisu imali muda, pa su morali iz vazduha 12 kilometara visine... Jedino prodane duše i unutrašnji izdajnici nas mogu prodati kao što sada već uporno rade inače čik ako smete... NATO - New American teror organization...

   • Milos says:

    Nema Milos nista sa tim niti ga zanima NATO.Ali Vucic ima jer njegova vlast ima cenu.Podrska njegovoj vlasti takodje ima cenu.On je na sebe prihvatio da uvuce Srbiju u NATO a ne ja.Obrati se Velikom Strumfu.Dok je on na vlasti NATO posmatra Srbiju kao saveznika a veceg neprijatelja od njih nemamo.

    • Istina says:

     Nema ništa od toga, Srbija je neutralna tako če biti i u buduče. Vučko nebih kupovao rusko naoružanje ako je mislio u NATO, prvo jim se kalibar ne uklaplja drugo EU nema zarade jer je sav šlag pokupio Putin. Razmisli malo prije nego što napišeš kakva je sadašnja situacija oko NATO članica, danas uplačuju 2% sutra neče moći 4% pa će neke članice odustati. Vučko igra na 2 lopte a na kraju će izabrati jednu. A zna se šta je izabrao i kome dugujemo pobedu u 2sv.ratu!

     • Milos says:

      Vucic je atlantista i globalista koji ima za cilj Srbiju u NATO.Kakva je svrha postojanja Nato kancelarije u Generalstabu koja zauzima citav sprat?Zato Srbija ima mnogo vise vezbi sa NATO nego sa Rusijom?Ako smo "neutralni" onda bi valjda trebalo da bude 50:50.Zasto Srbija ima potpisan IPAP i SOFA sporazum sa NATO?Zasto NATO vojnici i oficiri imaju diplomatski status u Srbiji a Rusi ne?Jel to balansiranje?

 4. Beli Orao says:

  I glup bi shvatio da se dalje i preko raznih poštara natovskih ne trebaju truditi jer odgovor je “ NE “ i to ostaje , zato super glupi marš !!!

 5. Nikola Virijević, Kuršumlija says:

  Šupljoglavi, nedozrelo derište koje bi za obećanu lizalicu kupilo dostoanstvo, etiku i kratko pamćenje odraslog i zrelog čoveka. Gospodine admirale fogo jeste li svesni zlodela, nanešenih ne samo Srbiji, Vijetnamu, Avganistanu, Libiji, Siriji...i da ne nabrajam jer bi taj spisak obuhvatio 1.000 do 5.000 stranica pisanog teksta, ali vas čovečanski (ljudski) pitam kakvo biste mišljenje imali prema silniku koji vam poruši kuću, pobije članove uže i šire porodice, uništi sve što se može uništiti, dugoročno zatruje zemlju , vodu i vazduh: DA LI BISTE SA NJIME PREGOVARALI I ŠTA? Zar niste svesni da su vam reči, ruke i noge krvavi, i da tu krv ne možete ničim oprati na naredni vek. Što bi veliki Petar Petrović Njegoš rekao, citiram: TRAGOVI VAM SMRDE NEČOVJEŠTVOM. pROŠLO Prošlo je 20 godina a da počinjene zločine niko i nigde nije odgovarao. Čemu onda polemika? Čemu obećanja o, nekom, boljem i dostojanstvenijem životu? Po vašem UZVIŠENOM mišljenju žrtva treba da se izvinjava dželatu. Po mom skromnom mišljenju, više mi ličite na razmaženo, nedoraslo i nevaspitano derište a sramota je da se predstavljate kao ADMIRAL - treba da vas je stid težine izgovorenih reči.

 6. Drwho says:

  Koliko se sećam, Sloba je onomad hteo ali ste rekli "Šetaj Slobo, voz je već krenuo. Moramo da vas bombardujemo". Onda smo kao što ovaj kaže, ispunili samo jedan uslov koji se tražio od nas da uđemo u taj EU, a to su sledeći uslov: 1.Skinuti Slobu 1.Predati Slobu 1.Saradnja sa Haškim tribunalom 1.Popustiti šiptarima 1.Regionalno pomirenje 1.Privatizacija i MMF 1.Šiptarski pogrom 1.Spuštanje glave za sve i svašta 1.Isporuka Karadžića 1.Isporuka Mladića 1.Tražitepriznanje Kosova 1.Pa dokle više? Velik taj vaš uslov i ta šargarepa Ili je sve to bio plan od početka, razbiti i izvući najviše. Pa dokle bude moglo. Mislim da je vreme da se ukopamo ko magare. Putujte Evropo i Nato i ne mislite na nas. Do svidania.

 7. branicevac says:

  Prvo olosida platite stetu sto ste napravili od 300 milijardi.pa onda da snosure teret lecenja svih obolelih od raka i leukemije u narednih 300 godina.a onda da dodje vas predsednik u Srbiju na noge i da se izvini i trazi oprostaj!Samo pod tim uslovima ....pa tek onda da razmislimo da li da raspisemo referendum da narod kaze zadnju rec.Isto vazi i za Vatikan samo sto je spisak mnogo duzi!

 8. persida says:

  Nasilnicka Alijansa Teroristickog Olosa = NATO

 9. milorad2 says:

  čaki i da nema vojne pretnje našoj zemlji od strane NATO koja povremeno pristiže sa manje disciplinovanih strana i toj vojnoj organizaciji i koje u stvari pokazuju pravu iskrenost prijateljskih poziva iz NATO,mi ne treba da ulazimo u taj vojni pakt.Smešno je da čak i NATO komandi ODGOVARA da srbija bude neutralna ali politika je jača od vojne logike tamo i ZATO ne treba da se mešamo u to.Rat NATO protiv rusije je REALNA opasnost,i ne verujem da bi neko želeo odavde da ratuje protiv rusije a još manje bi želeli da nas rusi spale kao što će ostale spaliti ako budu napadnuti.Neutralnost je najbolje rešenje za nas Srbe i Srbiju.Rata u evropi će biti ponovo i ako možemo da izbegnemo to ovoga puta mi treba da uradimo sve što je u našoj moći da tako i bude.Problemi koje imaju u NATO paktu sa rusijom NISU problemi srbije a mi nikakve pretnje ili problema sa rusijom nemamo, naprotiv NATO trupe još uvek nelegalno okupiraju deo naše države i podržavaju kriminalno terorističke organizacije koje su odgovorne za genocide i progone nad našim stnovništvom. To jednostavno nije normalno niti prijateljsko ponašanje prema nekome kome nudite VOJNI savez.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *