НАТО ЈЕ ЈЕДАН ВЕЛИКИ ЦИРКУС! Уместо на аеродром, грешком заузели ФАБРИKУ УЉА, Бугари се тресли од страха! (ВИДЕО)

NATO JE JEDAN VELIKI CIRKUS! Umesto na aerodrom, greškom zauzeli FABRIKU ULJA, Bugari se tresli od straha! (VIDEO)

31 maja 2021

Zaposleni u fabrici za proizvodnju suncokretovog ulja u jednom bugarskom selu kod Plovdiva našli su se na meti vojnika NATO koji su greškom, tokom vojne vežbe, upali na njihovo radno mesto.Reč je o manevrima „Swift response 21“ u kojima su učestvovali američki, italijanski i bugarski vojnici. Prema scenariju, desant vojnika je trebalo da bude na napušteni aerodrom. Međutim, odmah pored aerodroma se nalazi fabrika.

Grupa vojnika naoružana automatima preskočila je ogradu i upala u fabriku. Dvojica radnika fabrike su izjavila da su im vojnici naredili da sednu, a zatim se podelili u grupe i obišli sve prostorije fabrike, prenela je TV „Nova“.

– Bilo je strašno. Mnogo sam se uplašio i nisam znao kako da reagujem. Drhtao sam od straha – rekao je jedan radnik.

Incident se dogodio 11. maja tokom vežbi NATO vojske.

KOMENTARI10 komentara

 1. šiško says:

  Nije to bilo greška, nego se siledžije iživljavaju. I tokom bombardovanja SRJ 99. bilo je mnogo kobajagi grešaka, a sad, posle 20 godina isplivava istina da su oni to sve radili namerno, sa odredjenim vojnim ili političkim ciljevima ili iz čiste zabave.

 2. Gospodi Pomiluj says:

  Pa da, ali bugarski avioni koriste upravo to ulje za avionske kraće relacije a na samom aerodromu uspešno gaje i vudru, kako se ne bi tresli. Nije NATO tako blesav i glup, to je najelitnija vojska vrhunski obučena, nije tu ništa džaba. Nema greške bolan, a zna se da NATo vojska sve kuva na bugarski zejtin. A ovi prave taj zejtin od kuvanih kostiju iz društvenih kasapnica. Znate li vi od čega se pravi zejtin tzv. od suncokretovog ulja, sigurno ne od čistog suncokreta jer bi onda trebala čitava planeta da bude prekrivena ovom biljkom i opet ne bi bilo dovoljno, dakle treba dobro preslišati Bugare i njihovo ulje, neće grom u koprive, zna teta NATA di treba da njuška.

 3. M says:

  Dobro je,utjerali su strah u kosti tamo gdje su se pojavili!

 4. garo says:

  Vojska sastavljena od drogiranih p.dera, nista cudno.

  • padre says:

   Ne vređaj ti zavisnike i p.dere nisu oni toliko loši, pa da jih upoređuješ sa ovima!

 5. petrovgrad says:

  Ubili su tri miliona Korejanaca i toliko žive spalili Vijenamaca iz čiste zabave.Da nije bilo mudre politike Miloševića i nas su hteli da pobiju dva miliona.

  • garo says:

   Sad ce nas pobiti vakcinama !!!

 6. Triglav says:

  rat u kapitalizmu je normalan pojav: u uslovima kaotične masovne proizvodnje i konstantnog rasta mora povremeno izbiti masovno uništavanje u svrhu osiguravanja rasti. samo je pitanje vremena kad će se predstavnici "zapada" i "istoka" dogovoriti za masovno uništavanje ljudi i dobara, na način da sami prežive. ako švajcarska banka dozvoli.

 7. Triglav says:

  p.s.: a ovi gore sa puškama samo su tražili šrafciger, a sad ceo svet u panici.

 8. persida says:

  Sledeca operacija: americka divizija okupirala kiosk za prodaju stampe i cigareta. 10 000 Amerikanaca uspesno je uhapsilo Bugarina, vlasnika kioska, koji je odmah streljan jer predstavlja veliku opasnost po Ameriku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *