НАТО ЈЕ У ПАНИЦИ, ОЗБИЉНО СУ УПЛАШЕНИ

NATO JE U PANICI, OZBILJNO SU UPLAŠENI

24 jula 2023

Severnoatlantska alijansa je ozbiljno zabrinuta zbog mogućnosti da Rusi krenu u ofanzivu na granice Poljske zbog brzog poraza ukrajinske vojske, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter na Jutjub kanalu Gegenpol.

„Kontingent u Poljskoj nije ojačan jer su verovali da će Ukrajina pobediti u ovom ratu. Očigledno, to se neće desiti i vrlo brzo će NATO morati da se obračuna sa pobedničkom ruskom vojskom ogromnog broja na sopstvenim granicama. Oni su uplašeni“, rekao je oficir.Prema njegovim rečima, Zapad nije očekivao tako strašnog neprijatelja na istočnim granicama. Sada američko rukovodstvo mora da preduzme mere da ojača svoje trupe u Poljskoj kako bi sprečilo paniku u vojnom bloku, rekao je Riter.

Moskva je više puta isticala da zemlja nema agresivne namere ni prema jednoj državi, dok NATO ima za cilj da se proširi na postsovjetski prostor kako bi raspirivao sukobe u blizini ruskih granica.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Američke sataniste, i njihovu hordu kojom vojskom nazivaju, proterati iz Evrope, dok još mogu da hodaju i trče. Ako ne poslušaju znaju šta im sledi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *