NATO je zločinačka i demonska organizacija

NATO je zločinačka i demonska organizacija

27 januara 2014

marko-perkovicMarko Perković, generalni konzul SFRJ u Crnoj Gori, čiji konzulat se nalazi u Tivtu, kazao je da NATO služi Americi kao cinično pokriće za njene demonske napade po svetu, a da teroristička UĆK i Bondstil na Kosmetu nisu napravljeni samodoprinosom.

Perković je postavio status na svom fejsbuk profilu u kojem navodi da “nisu samo Amerikanci 1999. godine učestvovali u zločinačkoj NATO agresiji, ali NATO ionako nije ništa drugo nego njihova produžena ruka i udarna pesnica koja im služi kao cinično pokriće da njihovi demonski napadi nisu jednostran akt, nego stav međunarodne zajednice“!

Takođe, poznati Tivćanin navodi i kako “za te te bjelosvjetske kabadahije uopšte nije važno što su pritom koristili nekonvencionalno naoružanje i pogazili međunarodno pravo, Ženevsku konvenciju i Povelju Ujedinjenih nacija”.

Opasku jednog od fejsbuk prijatelja “… a šta je Milođšević radio pre toga” Perković je prokomentarisao rečima da se nikada nije slagao sa Miloševićevom politikom.

„On (Milošević) je bio veoma predvidiv političar sa hiljadu grešaka na svim poljima, ali postoji i ono što se zove unutrašnja stvar neke države. Sve je rađeno sa krajnjim ciljem sticanja nezavisnosti Kosova. Nisu valjda UČK i Bondstil napravljeni samodoprinosom?“ – naveo je Perković.

(In4s.net)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *