НАТО КАНЏЕ СТЕЖУ СРБИЈУ СВЕ ВИШЕ! Усвојен други циклус акционог плана! ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ

NATO KANDŽE STEŽU SRBIJU SVE VIŠE! Usvojen drugi ciklus akcionog plana! EVO O ČEMU SE RADI

8 novembra 2019

Usvajanje novog IPAP-a predstavlja još jednu potvrdu uzlaznog trenda partnerske saradnje Srbije sa NATO, kažu u MSP-u

Okončana je danas procedura usvajanja drugog ciklusa Individualnog akcionog plana partnerstva – IPAP, između Srbije i NATO, za period 2019-2021. godina, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.Kako je navedneo, usvojeni dokument za polazište ima jasno definisanu politiku vojne neutralnosti Srbije, čija je suština odsustvo želje za pristupanjem NATO ili bilo kom drugom vojnom savezu u svetu.

– Istovremeno, dokument svedoči o spremnosti da se ostvari partnerska saradnja, podeli odgovornost u realizaciji zajednički definisanih interesa i suočavanja sa bezbednosnim izazovima koji su u savremenom svetu nedeljivi – kaže se u saopštenju.

Usvajanje novog IPAP-a predstavlja još jednu potvrdu uzlaznog trenda partnerske saradnje Srbije sa NATO, kažu u MSP-u.

Novi dokument koncipiran je saglasno principima Partnerstva za mir, a to su dobrovoljnost, transparentnost i fleksibilnost, gde smo u skladu sa našim civljevima i interesima zajedno sa NATO opredili prioritetne oblasti u kojima možemo na najbolji način da dalje unapređujemo partnersku saradnju, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

KOMENTARI8 komentara

 1. Armagedon says:

  šizofrenija je teška bolest

 2. persida says:

  Vucko saradjuje sa NATOM, a u tome ga podrzavaju Putin, SPC, Amerika, Brisel… cova ima vecu podrsku i od Tita.

  • Dragana says:

   Nije Putin lud da počinje treći svetski rat zbog nas, a da mi sedimo i tipksmo po telefonima i kompjuterima. Jesi li bio u Katanićevoj da podržiš tužbu protiv lažnih glasova? Jesi li posetio Veterane u Pionirskom parku i odneo im neki pokrivač, malo hrane, sto grama kafe? Branili su te.

 3. Milos says:

  To ja stalno pisem.Ne moze se verovati onome ko saradjuje sa neprijateljima.To su otudjeni centri moci i ostaci Udbine duboke drzave.Ona samo menja boju i stranke ali uvek radi protiv srpskih interesa.Odatle su nastali Vucic, Tadic, Stefanovic, Dacic, Seselj.Otvoreno saradjuju sa NATO a ovamo cim je neki problem u UN brze, daj zovi Rusiju.Pomazi majko Rusijo a ovamo 100 vezbi sa NATO.Pa IPAP i SOFA sporazum, pa citav sprat Generalstaba za NATO... Da sam Rus odavno bih ja ovoj privatnoj SNS drzavi zavrnuo gas kad je najhladnije jer stalno zove upomoc a ne postuje pruzenu ruku.

  • persida says:

   Potpuno se slazem.

 4. teoretičar says:

  Aj ne budite smešni. To je samo pretstava za javnost da Vučić ne bi izgledao kao rob u lancima. Niko taj NATO niti je zvao niti ga voli ali jednostavno ili potpiši ili si pokojni. Koj vam đavo da ne shvatate najobičniju stvar? Oni pišu, oni su izmislili transparentnost i pragmatičnost, koje čak i Si danas upotrebljava kad potpisuje tritije, oni ti donesu IPAP i stave na astal i kraj. Ili potpiši ili sečemo prst po prst a može i lomljenje čašice na kolenu. Medijska obrada tekstova koji se objavljuju je takođe doneta. Samo mi komentatori smo nedoneti a sve ostalo nam donose. Il ste naivni, il ste slepo pobesneli ili zaista ne shvatate. U svakom od ova tri slučaja ste Persida, samo Persida je moja simpatija kao žensko, a kao muško...šta ja znam. Ko zna šta je čovek sve propustio u životu.

  • Vuk says:

   Kad mora naglas da se kaže ono šta bi svima trebalo da bude jasno...

 5. Nikanor says:

  O čemu se radi? Radi se o obavezi ispiranja mozga narodu koji je Srbija preuzela IPAP sporazumom, a objasnio pukovnik Goran Jevtović u članku "NATO radionica". U samom tekstu članka vidi se i sastanak sa novinarima koji imaju zadatak ispiranja mozga narodu. Bilo koji članak Gorana Jevrovića ni jedan režimski medij nikad neće objaviti, a pomenuti članak je uklonjen sa svih medija, a za sad se može naći jedino na portalu Koreni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *