НАТО КРЕНУО ДА ДЕМОНСТРИРА СИЛУ У АТЛАНТИКУ, ПУТИН ОДМАХ ПОСЛАО СЕВЕРНУ ФЛОТУ!

NATO KRENUO DA DEMONSTRIRA SILU U ATLANTIKU, PUTIN ODMAH POSLAO SEVERNU FLOTU!

1 jula 2020

Severna flota Rusije nadgleda vežbe NATO u severnom delu Atlantskog okeana i Norveškom moru, objavio je danas Nacionalni centar za upravljanje odbranom.

– Severna flota sprovodi niz aktivnosti koje će pratiti kretanje brodova i vazduhoplova pomorskih snaga NATO uključenih u vežbu, u severnom delu Atlantskog okeana i Norveškom moru – navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Prema Nacionalnom centru za upravljanje odbranom, vežbe uključuju sedam zemalja NATO: Kanadu, Dansku, Francusku, Nemačku, Norvešku, Veliku Britaniju i SAD.

Aktivna faza vežbe odvija se od 1. do 9. jula.

(Tanjug)

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    O čemu vi to pišete?!? A USA ratna flota je izgleda gađala&uništila neke kineske vojne baze na spornim otocima u južno-kineskom moru,a bilo je izgleda i još nekih sranja!Ako je to istina,onda je to vijest,kad već pišete o ratnim flotama i njihovim zbivanjima na moru!Ako je to istina,mislite li da zataškavanjem tih vijesti,će te vi i drugi zaustaviti tu eskalaciju,odnosno odmjeravanja snaga tamo?!?

  2. M says:

    ...ako je to istina,čak ako Kina i tiho pobjegne iz južno-kineskog mora i s spornih otoka i zavuče se u mišju rupu,ipak će se to saznati!A ako odluči ratovati ovdje ili ondje,tek onda će se saznati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *