НАТО НАСМЕЈАО РУСИЈУ: „Одмах да сте повукли признање Абхазије и Јужне Осетије!“

NATO NASMEJAO RUSIJU: „Odmah da ste povukli priznanje Abhazije i Južne Osetije!“

4 marta 2017

nato-34646

Predsednik Vojnog komiteta NATO-a general Petar Pavel pozvao je Rusiju da opozove odluku o priznavanju Abhazije i Južne Osetije.

– Pozivam Rusiju da opozove priznavanje nezavisnosti ta dva regiona i poštuje granice Gruzije – rekao je on nakon sastanka sa gruzijskim ministrom odbrane Levanom Izorija.

Pavel takođe smatra da je Rusija dužna da učestvuje u osiguravanju bezbednosti Crnog mora.

– Nama je jasno da je sa Rusijom neophodan razuman dijalog, kako bi učestvovala u osiguravanju bezbednosti crnomorskog regiona – dodao je general.

Vojni komitet je glavni organ NATO-a koji se bavi konsultacijom građanskih struktura Alijanse i odgovoran je za donošenje odluka.

Komitet se sastaje dva puta godišnje, pod rukovodstvom svog šefa, češkog generala Petra Pavela.

KOMENTARI6 komentara

 1. kuka says:

  Aha, hau jes nou!

 2. padre says:

  Ako je potreban "razuman" razgovor, ti si prvi kandidat!

 3. Mlađi Staroletnik says:

 4. Ivan says:

  Ovaj Petre Pavel(ic),odkad mu je zena"ugostila"4 paki-"migranta" vec 2 god.prosto nema dusevnog mira(doduse,pederi i nemaju dusu*)i za sve krivi Rusiju..Bolje nek zaboravi Abhaziju,Osetiji jer lako se moze Ceska vratiti u zagrljaj Poljske i Slovacke😁

 5. Kulak says:

  Soli na rep! Izmišljanjem tzv. države Kosovo, čime je grubo prekršeno međunarodno pravo i povelja Ujedinjenih nacija, zapadni vlastodršci su dali odrešene ruke Rusiji da priznaje kao samostalne države sve i svakog ko to želi ako je to Rusiji u interesu.Vraćaj Republici Srbiji silom oteto Kosovo i Metohiju pa možemo da pričamo.

 6. Sodom von Gomor says:

  SMEŠAN GENERAL SMEŠNOG NATO-A :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *