НАТО ОДЛУЧИО: Четири борбене групе иду на исток Европе, три на границама Србије! ЈОШ ЈЕДНА ОДЛУКА МОЖЕ ДОВЕСТИ ДО ВЕЛИКОГ РАТА

NATO ODLUČIO: Četiri borbene grupe idu na istok Evrope, tri na granicama Srbije! JOŠ JEDNA ODLUKA MOŽE DOVESTI DO VELIKOG RATA

24 marta 2022

Četiri borbene grupe biti raspoređene u Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj i Slovačkoj, odlučeno je danas u NATO-u.

NATO će predati Ukrajini opremu za zaštitu od hemijskog, biološkog i nuklearnog oružja, kao i sredstva sajber zaštite , saopštio jena konferenciji za štampu na kraju samita NATO-a u Briselu.

Generalni sekretar Jens Stoltenberg podsetio je da je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski zatražio dodatnu vojnu pomoć od NATO-a, navodeći da će mu je alijansa pružiti.NATO će predati Ukrajini opremu za zaštitu od hemijskog, biološkog i nuklearnog oružja, kao i sredstva sajber zaštite , saopštio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg na konferenciji za štampu na kraju samita NATO-a u Briselu.

Prema njegovima rečima, ova pomoć uključuje i sredstva za otkrivanje, zaštitu i medicinsko snabdevanje, kao i upravljanje krizama.

„Odlučili smo da pružimo veću podršku Ukrajini, između ostalog za odbranu od sajber pretnji, biološkog, hemijskog i nuklearnog oružja“, naveo je Stoltenberg.

KOMENTARI11 komentara

 1. Archelay says:

  Oni koji su se odlucili za ovu sisofreniju ne idu tamo nego salju poslusnike koji ce ginuti ko pacovi a naredbodavci recit ce Pa dobro,idemo dalje.

 2. rade says:

  Nije mi jasno zasto Rusija ne posalje vojnu pomoc Iranu,Hezbolahu,Hamasu,Kubi,Venecueli...kad vec nato moze da pomaze ukrajinske naciste.Senilni starac je mislio doci u evropu i zabraniti im rusku nafta,ali nije uspio.

  • Zoran says:

   Rusi nemaju ni za sebe,. kamoli drugom d apoklanjaju.

   • 1389 says:

    Rusija ograničava izvoz pšenice, biće gladi...

 3. milorad5 says:

  NATO ima oko milion vojnika rasporedjenih prema rusiji,ali su rusi ojačali odbranu pa im sad treba 1,5 mil.Sve mi ovo liči sa ovim novim armijama NATO na 2sv.rat,i to sve više.Nemci su pobedjivali jer su rumuni išli u prvim linijama,i onda,rumuni izginu ko stoka a nemci glume heroje.Medjutim,posle izvesnog vremena,ponestalo je rumuna,i nemci su morali SAMI da se suoče sa rusima,i tu je počeo PROBLEM zna nemce.Tako će i ovi da prodju.Sama ideja vodjenja kopnenog rata protvi ruske i kineske armije je budalaština.USA uskoro neće moći konvencionalno da predstavljaju ozbiljnu pretnju kinezima na njihovim oblaam ,jer kina ubrzano gradi ogromnu flotu,to oslobadja najmanje 50% njihovih kopnenenih efektiva za slobodne agresivne operacije.ŠTA AKO KINEZIMA PADNE NAPAMET DA UOPŠTE NIJE LOŠA IDEJA DA ULETE U EVROPU I ELIMINIČU JEDNU OD PRETNJI U NEKOM HIPOTETIČOM NAPADU USA-NATO PROTIV RUSIJE.ŠTA AKO KINEZI PROCENE SASVIM RAZUMNO DA SU ONI SLEDEĆA META POSLE ELIMINACIJE RUSIJE(DA SMETNEMO SA UMA NUK,ORUŽJE.KOBAJAGI NE POSTOJI).PITM SE ŠTA I KO ĆE DA IH ZAUSTAVI.ONFDA NATO IMA SAMO NUK.OPCIJU I TAKO ĆE NUK.RAT I DA POČNE.MNOGO SE ONI KUR.E,NISU OVO ŠTO SE DEŠAVA VIDEO IGRICE.U svakom slučaju dobr je vest da je nuk.oružje rusije sasvim lepo poslužilo svojoj svrhi u ovom trenutlku,i to je znak da moramo da se domognemo nekog nuk.arsenala kako god znamo i umemo,mislim da će to i OSTATAK sveta da pomisli,i da će uskoro bombice,zahvaljujući NATO "doktrinama" da se prave svuda po svetu.Iran je prvi a biće još nuk.sila i to ne naivnih,zapadna alijana i pljačkaška sebična oligarhija su uništili i poslednju priliku svetskog mira,zato,neka bude rat,jer što su tražili to će i dobiti,samo je pitanje vremena i to će ići sada brzo,STRAH je ozbiljan motiv,i jako ubrzava stvari.

  • Vlada says:

   Hahahaha..Salju tri grupe.na granice Srbije... Pa oni se uplasili Srbije i Srba. Meni se cini da su od Ukrajine digli ruke , i sad brane front na granicama Srbije. E jadnici..uplaseni misevi.. z Zato toliko drece ko pekinezeri kad laju od straha.

 4. Pravda says:

  Okupio se djavolji nakot. Sta li smjeraju, gdje ce sad da unistavaju, nikad im dosta.

 5. Kosovac says:

  Čestitam Rumunijo, Bugarsko, Mađarsko, Slovačko. Treba da častite, postali ste važan faktor. Postali ste legitiman cilj, sorošoidi mali.

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Sve se odvija po zahtevima iz američkog kongresa i putko i zelenko su uvučeni u početak velikog rata baš kako je to i trebalo. Ono što omikroni i vakcine ne pobiše od ljudi rat i glad će vrlo brzo da svedu čovečanstvo na minimum, red jednog pa drugog pa u kombinaciji; sotona iz kongresa ne miruje. Načeti smo kao trula voćka, pobediće koji se pokajaše i obratiše Bogu kroz poslanstvo i delo gospoda našeg i spasitelja Isusa Hrista.

 7. padre says:

  Ovi se samo premeštaju i misle, da jih se neko plaši!

 8. KURTONA says:

  Ni manjeg skupa ni većihGOVANA !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *