„НАТО ОГРОМНА ПРЕТЊА ЗА РАЗВОЈ СВЕТА“ – У Kини навели „седам смртних грехова“ Алијансе

„NATO OGROMNA PRETNJA ZA RAZVOJ SVETA“ – U Kini naveli „sedam smrtnih grehova“ Alijanse

19 jula 2022

NATO, koji pati od „sedam istinski smrtnih grehova“, predstavlja ogromnu pretnju za razvoj sveta, piše kinesko izdanje People’s Daily.Prvi greh Alijanse, prema autoru članka, jasna je manifestacija rasizma. NATO, uprkos činjenici da je Rusija pobedila u Drugom svetskom ratu, smatra da je izgubila Hladni rat.

Drugi greh je postavljanje ideologije u prvi plan. Vlasti Sjedinjenih Američkih Država smatraju da je upravo njihova zemlja iznad svih svetskih sila.

Osim toga, publikacija napominje da Alijansa uvek ignoriše norme međunarodnog prava. To se manifestuje u odluci o prijemu Finske.

Istovremeno, NATO uvek tvrdi da deluje samo u skladu sa Poveljom UN, ali u stvarnosti to uopšte nije slučaj.

Alijansa takođe aktivno promoviše blokovsku politiku i to se takođe može smatrati grehom.

Šesti greh je širenje hladnoratovskog mentaliteta, jer članice NATO-a nastavljaju da provociraju blokovske sukobe i stvaraju tenzije širom sveta.

Alijansa takođe odstupa od prvobitne želje da obezbedi severni Atlantik i upušta se u globalnu ekspanziju.

– NATO je ogromna pretnja razvoju cele planete. Ono što NATO radi zaslužuje visoku budnost svih ljudi na Zemlji – rezimira publikacija.

KOMENTARI3 komentara

  1. Čudoser iz Nazareta says:

    Sve je to tačno ali uradite nešto konkretno.

  2. Gagi says:

    Jednostavno, to je savremena Rimska legija ciji je primarni interes, zastista velikog katolickog bratstva i familije. Njihovi danasnji Centurioni, kao sto vidimo, takodje imaju neki svoj ratni plen i posed koji su zasluzili prolivanjem tudje krvi. Nista se nije vekovima promenilo,osim imena te formacije i nove tehnologije sa kojom obavljaju nove kolonizacije. Danas takodje imamo nejake narode koji im se zbog straha za zivot i egzistenciju prikljucuju i pristaju na njihov diktat i tutorstvo. Protivnici su im takodje vekovima isti i nepromenljivi, mrtva trka i dalje traje, njihove zrtve u novim kolonizacijama su takodje mrtve. Nista se vekovima nije promenilo, isti opet nemilosrdno nasrcu i otimaju, ovi drugi se vecito brane i ginu za slobodu i tako... u isti beskraj.

  3. milorad5 says:

    nato je neokolonijalna oružana sila država članica i služi jedino kao osvjački instrument u dometu svog mogućeg delovanja,to se sada jasno vidi i to je ustvari jako otrežnjujuća činjenic za masu mladih država potencijalnih meta te kolonijalne oružane formacije.Gde se pojave tu je haos,razaranje(neki put im je to jedini cilj ,destrukcija radi omekšavanja "političkog" dela napada) i smrt,mislim da će uskoro pucati na njih gde god da se pojave ODMAH,i bez mnogo razmišljnja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *