НАТО ОРГИЈЕ НА KОСОВУ: KФОР ОРГАНИЗУЈЕ ПРОСТИТУЦИЈУ девојака из Црне Горе!

NATO ORGIJE NA KOSOVU: KFOR ORGANIZUJE PROSTITUCIJU devojaka iz Crne Gore!

17 novembra 2019

Devojke iz Crne Gore organizovano odlaze tokom vikenda na Kosovo i Metohiju kako bi se bavile prostitucijom.

Najveći broj devojaka koje odlaze na KiM su sa severa Crne Gore, ali ih ima i iz Podgorice. One organizovano odlaze u Peć, Đakovicu i Prištinu, a sve se odvija pod organizacijom KFOR-a.– Prostitucija cveta na KiM i sve to pod pokroviteljstvom KFOR-a. Devojke iz Crne Gore vikendom odlaze u više gradova radi prostitucije. U svakom gradu postoje ljudi koji sve ilegalno organizuju, u apartmanima koji služe samo za to – kaže izvor iz MUP-a Srbije.

Oni angažuju vozača iz Berana, Rožaja ili Bijelog Polja, koji devojke odvozi do granice, a tamo ih čeka drugo vozilo koje ih dalje odvozi na unapred ugovorena mesta.

Njih obezbeđuju Albanci iz kriminalnog miljea, oni ih preuzimaju, obezbeđuju smeštaj i hranu, ali i klijentelu.

Najviše ih ima u hotelu “Grand” u Prištini, a one uveče mogu da se vide i na ulicama grada, gde otvoreno nude svoje seksualne usluge.

Albanci u poslednjih nekoliko godina premestili prostituciju u okrilje privatnih domova i poslovne pratnje, kako ne bi bili otkriveni.

KOMENTARI7 komentara

 1. petrovgrad says:

  To mu dodje neki rijaliti program Šiptarske zadruge ili parava.Nije mi jasno što se neko buni za neku što se bavi prostitucijom. Zašto se brinete, pa njima ulazi a ne vama. Čuvajte vaše dupe, da Vam ne uteraju.

 2. persida says:

  Decki se ludo zabavljaju. Taci i Vucko pimps, parice se slazu.

  • Beli Orao says:

   Prije će biti ĐuKonjina i Tači Zmija da tu vide posla !!!

 3. Goran says:

  Ja sam cito isti tekst u Njemackim novinama isto tako pise ali za Devojke iz Srbije iz Nisa, Leskovca a cak iz Beograda i Novog Sada , sad ko laze neznam ?

 4. električar says:

  Pitanje: "Šta traže vojnici na teritoriji strane zemlje ?" Odgovor: "Isključivo pare, hranu, piće i seks !? Sve ostale priče su laž jer nema nikakve logike da može drugo nešto da ih interesuje ! Da bi izvršavali svoje vojničke obaveze, oni u navedenim stvarima moraju da budu zadovoljeni ! Da li vam je potreban još neki čas iz politike, ili je ovo dovoljno ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *