НАТО ОРГИЈЕ НА KОСОВУ: KФОР ОРГАНИЗУЈЕ ПРОСТИТУЦИЈУ девојака из Црне Горе!

НАТО ОРГИЈЕ НА KОСОВУ: KФОР ОРГАНИЗУЈЕ ПРОСТИТУЦИЈУ девојака из Црне Горе!

17 новембра 2019

Девојке из Црне Горе организовано одлазе током викенда на Kосово и Метохију како би се бавиле проституцијом.

Највећи број девојака које одлазе на KиМ су са севера Црне Горе, али их има и из Подгорице. Оне организовано одлазе у Пећ, Ђаковицу и Приштину, а све се одвија под организацијом KФОР-а.– Проституција цвета на KиМ и све то под покровитељством KФОР-а. Девојке из Црне Горе викендом одлазе у више градова ради проституције. У сваком граду постоје људи који све илегално организују, у апартманима који служе само за то – каже извор из МУП-а Србије.

Они ангажују возача из Берана, Рожаја или Бијелог Поља, који девојке одвози до границе, а тамо их чека друго возило које их даље одвози на унапред уговорена места.

Њих обезбеђују Албанци из криминалног миљеа, они их преузимају, обезбеђују смештај и храну, али и клијентелу.

Највише их има у хотелу “Гранд” у Приштини, а оне увече могу да се виде и на улицама града, где отворено нуде своје сексуалне услуге.

Албанци у последњих неколико година преместили проституцију у окриље приватних домова и пословне пратње, како не би били откривени.

KOMENTARI7 коментара

 1. petrovgrad says:

  To mu dodje neki rijaliti program Šiptarske zadruge ili parava.Nije mi jasno što se neko buni za neku što se bavi prostitucijom. Zašto se brinete, pa njima ulazi a ne vama. Čuvajte vaše dupe, da Vam ne uteraju.

 2. persida says:

  Decki se ludo zabavljaju. Taci i Vucko pimps, parice se slazu.

  • Beli Orao says:

   Прије ће бити ЂуКоњина и Тачи Змија да ту виде посла !!!

 3. Goran says:

  Ja sam cito isti tekst u Njemackim novinama isto tako pise ali za Devojke iz Srbije iz Nisa, Leskovca a cak iz Beograda i Novog Sada , sad ko laze neznam ?

 4. električar says:

  Pitanje: "Šta traže vojnici na teritoriji strane zemlje ?" Odgovor: "Isključivo pare, hranu, piće i seks !? Sve ostale priče su laž jer nema nikakve logike da može drugo nešto da ih interesuje ! Da bi izvršavali svoje vojničke obaveze, oni u navedenim stvarima moraju da budu zadovoljeni ! Da li vam je potreban još neki čas iz politike, ili je ovo dovoljno ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u