ШТА НАМ СЕ ТО СПРЕМА? – НАТО ПАКТ РАЗРАДИО ПЛАН ЗА ОКУПАЦИЈУ СРБИЈЕ!

ŠTA NAM SE TO SPREMA? – NATO PAKT RAZRADIO PLAN ZA OKUPACIJU SRBIJE!

26 septembra 2016

108877_pavel_f-43

Vojni odbor NATO pakta, na čijem čelu je češki general Petr Pavel, razradio je strategiju odbrane od eventualne ‘ruske agresije’ u kojoj se najozbiljnije razmatraju i planovi za okupaciju Srbije!?!

Kako saznajemo u odlično obaveštenim diplomatsko-bezbednosnim izvorima, analitičari NATO procenjuju da bi im u prvoj fazi otvorenog sukoba sa Rusijom najveći problem u Evropi pravila Srbija koja je, kako se navodi, ‘verni ruski saveznik’ i u kojoj je ogromna većina građana ‘fanatično na strani Moskve’!

Fanatično za Moskvu

General Petr Pavel, koji je prošle subote posle NATO samita u Splitu otvoreno zapretio Srbiji i Republici Srpskoj ratom zbog ‘opasnog ruskog uticaja’ (pogledajte okvir), u strategiji odbrane od Rusije naveo je procenu da bi za ‘neutralisanje srpske pretnje’ bilo potrebno najviše 72 sata!?!

– U poverljivoj dokumentaciji Vojnog odbora NATO navodi se procena da bi u slučaju ‘krajnje nužde’ Srbija mogla da bude stavljena pod ‘punu kontrolu’ za najviše tri dana. Takva procena temelji se na uverenju da Srbija ne bi mogla da pruži dugotrajni otpor invaziji koja bi krenula iz svih zemalja članica zapadnog vojnog saveza u okruženju, dakle iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, ali i sa teritorija koje NATO drži pod punom kontrolom, iz Makedonije, Crne Gore i sa Kosova! – prenosi naš sagovornik, inače zapadni vojni diplomata sa višedecenijskom karijerom.
Prema njegovim rečima, ovaj plan NATO pakta je ‘krajnje uslovan’ i nikako ne znači da će Srbija zaista i biti okupirana.

– Ovo je plan koji bi se aktivirao samo u slučaju otvorenog rata NATO i Rusije i samo u slučaju da se Srbija u tom ratu otvoreno stavi na rusku stranu. Dakle, krajnje hipotetički scenario je u pitanju… Ipak, važno je znati da NATO u ratnim planovima ima i planove za okupaciju Srbije – objašnjava naš sagovornik.

Zvanično, niko nije hteo da komentariše naša saznanja. Ipak, na drugoj strani, analitičari i stručnjaci kažu da ih ovako nešto, nažalost, nimalo ne iznenađuje. Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ističe da Pavel očigledno ganja ruske duhove po Balkanu.

– Ta Alijansa nije čuvar mira, već masovni ubica! Cela ova strategija je samo pretnja i propaganda odvraćanja, naravno da oni ne mogu da unište vojnu Srbiju za 72 sata. Mogli bi da iz Hrvatske ili iz Bonstila na Kosovu, gde je najveća NATO baza, bombarduju fabrike i mostove, ali ništa više od toga – ističe Galijašević i dodaje da je moral srpske vojske na jako visokom nivou.

Upalili sve alarme

Profesor Fakulteta bezbednosti Darko Trifunović za Informer kaže da su NATO zaista upaljeni svi alarmi i izrađene razne strategije odbrane od „ruske agresije“.

– Moguće je zato da postoji i ova koja predviđa neutralisanje pretnje iz Srbije. Što se Srbija bude više približavala Moskvi, sve više će biti na meti NATO – zaključuje Trifunović.

General Pavel nam već pretio ratom!Kako je Informer već pisao, general Petr Pavel je posle konferencije Vojnog odbora NATO pakta u Splitu u subotu 17. septembra rekao da Srbija i RS zbog sve većeg „ruskog uticaja“ predstavljaju ozbiljnu pretnju članicama NATO na Balkanu! On je naglasio da je Balkan i dalje „potencijalni izvor krvavih ratnih sukoba“!

General Pavel je najavio i vojnotehničku pomoć članicama NATO, a najviše ustaškom režimu u Zagrebu!?

– Opasnost od sukoba na Balkanu i dalje je jako velika. Situacija u ovom regionu je daleko od stabilne. Balkanu danas preti islamski terorizam, ali i opasni ruski uticaj – „objasnio“ je general Pavel razloge za naoružavanje Zagreba i pretnju Srbima.

Krvožedni NATO generali priželjkuju rat

Bivši šef diplomatije Živadin Jovanović poručuje da se NATO trese tlo pod nogama, jer su odavno izgubili razlog svog postojanja.

– NATO generali i dalje misle da je ovo svet iz perioda posle Hladnog rata, kada su SAD bile jedina svetska sila, pa idu iz greške u grešku. Umesto da shvate da s Rusijom, Kinom i zemljama BRIKS treba da imaju partnerske odnose, oni priželjkuju novi rat. Suština toga je stvaranje profita za američku vojnu industriju. Zapad ima mnogo oružja, ali nemaju mnogo mudrosti. Ignorišu činjenicu da nisu rešili nijedan rat u koji su se uključili, već su ih samo produbljivali – podvlači Jovanović za Informer.

(Informer)

KOMENTARI32 komentara

 1. Kosta says:

  Odma' PROJEKTILE TRAZITI OD RUSIJE zbog ovih pretnji! Iskoristiti SVAKU PRETNJU kao povod za naoruzavanje i sporazume sa Rusijom. Pa ako hoce da vide rusku armadu u RS i Srbiji neka nastave da prete. Kalibri, Iskanderi moze i Satana... Da zavrsimo tu pricu sa tim NATO genocidnim hijenama jednom za sva vremena.

  • da da says:

   koliko je samo iljušina sletelo u Niš u rusku bazu,najverovatnije su doneli odavno šta treba za uspešnu odbranu od ovakvih junaka koji su 'hrabri' kad ih ide 26 na jednog..

 2. Kosovac says:

  Pogledajte ovog generala NATO, ima pogled kao miš iz trica.

  • Pero Joksimovic says:

   A vrat mu kuka za sekirčetom od 3,2 kg. A "INFORMER"? Ozbiljan je to list - za lovačke priče.

  • Vladek says:

   Hahahaha...baš tako brate kosovski

  • milojko says:

   Da ga dohvati Blagoje Adžić?hahahahaa

 3. mare says:

  koji general bog te mazo! K'o pickoustovi najverniji ''glasaci'', oni sto se prodaju za dzak brasna! :D

 4. Beli Orao says:

  Petr Pavel ne seri nego idi čuvaj unučad i pričaj im priče o Ivici i Marici i ne glumi generalčića uzdignutog nosa bez svijesti i ponosa!

 5. Rade says:

  Pa nama su na vlasti njihovi hemoroidi...

 6. de Fon says:

  Vranje 1999, negde pred kraj bombardovanja u jednom od „centara“ u toku dežurstva odršan je hitni sastanak sa temom da postoje ozbiljne indicije da se priprema kopnena invazija NATO-a iz Makedonje... I odjednom na licima svih prisutnih u štabu , za divno čudo, umesto naboranih čela, ozaren osmeh i sjaj u očima. To bato! Dosadilo nam je da nemoćno posmatramo avione na nebu i nagađamo kad će koji da je omakne. Svi smo, do jednog, čekali priliku da svojom nogom zlotvori nagaze na Srpsku zemljicu, da im se za sav pretrpljeni strah naše dece naonodimo majke. Najnormalniji sam Srbin, miran čovek, ali do tog trenutka nisam znao kakav silan a zverski poriv nosim u sebi, da je bolje da ga prećutim. Ovaj ovde češki „Dobri Vojnik Švejk“ ima da se nađe u čudu kad mu budu vraćali nazad proslavljene NATO vojnike i sinove nekih majki u komadima.

  • Kosta says:

   Tooooo brate! Da cujem tako nesto pa na spavanje! Sve je to bila foluska, a sada je vise nego jasno da je NATO papirni tigar koji ne moze nikoga da pobedi.

  • Rade says:

   Isto sam se tada osmehivao,a i pre toga kad smo te NATO kurtone ,,nagazili" na par mesta žestoko,ali to već nije za pisamke .). Svaka ti je istinita i na mestu .

 7. milan says:

  Mnogo je zanimljivo stanje svesti i ne samo natovskih oficira, vec i kakvo je stanje svesti u nasih drzavnika. Intermagazin jeste e-novina takva kakva jeste, ali sama pitanja tipa dali ili ne okupirati Srbiju ako, u slucaju da, tada itd., govore sama za sebe i ukazuju nam gde smo i gde su likovi na Zapadu, Eu, Nato. Rade nam jednostavno receno o glavi!

 8. Gordan says:

  Smislio neki izdajnički "burazer"...

 9. rema says:

  ha ha baš da vidim krvate i šiptare kako će napasti Srbe. Mogu zamisliti šta će biti kad Srbende udare kontru. Pa ima da nema više krvatske i šiptarije.

  • Bajurina says:

   Volim zivot i sve blagodati ovog svijeta!!

   • vlada says:

    I JA BAJO,KAD CES NA KAFU U BG?

 10. Marko says:

  smrdijanci ne jedite gov..a! Nemate vojsku bagro poturicka,okupirat cemo vas za pol dana,kakvi 72sata i bit cemo nemilosrdni! Zene i djecu u pravu krscansku vjeru a vama smrdijancima zna se. Hahaha

  • Janko says:

   Reko bi čovek da kuckaš iz invalidskih kolica!

  • vlada says:

   Cek bre majmune,a Ruski projektili iz Kenigzberga ili KALJINGRADA ! hAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

  • vlada says:

   Jel to ona vera pedofila ?

  • Anana says:

   Uvek sam se pitala odakle dolazi reč "kršćanska", valjda od krsta iz krstaških ratova, iz vremena kad se rimokatoličanstvo odvojilo od izvorne Crkve i osnovalo sektu.

 11. Drago Jovanov says:

  Kako prvo ko je zvao taj NATO da dolazi na Balkanu i ubija narod koj živi na to Zemljište šta oni mislje da su bog i batina ne to nisu nego obična lupeža koji hoče da gospodare na svakom mestu ustvari da pljačkaju tudžih Država a oni se bogataju s druge strane i ako mislje da mogu se sprave sa Rusima onda dosta stim zakane nego počnite pa da vidimo doklje če stiči te njihova govna oni nisu potrebna nigdje na Balkanu nisu nikome dobrodošnji i svugdje gde stignu samo vojna i krvoproljevane samo radi pljačke daklje NATO,Amerika,E,Zaednice tosu samo podmukla gamad koja samo mislji kako da unište Rusija pa posle čemo lakše sdrugima eee gospodo Rusija nije malji zalak pa da gi pojedete nego ona če vas da pojede da znate što vas čeka ima da se sakrijete u mišja rupa alji vi ste dokipelji i Bogu pa i on nemože više da vas podnosi zato kad Kina okrene ljedža Rusii onda če doč pomoš odozgo i ogan ima da pada na svi te vražje fašiste na kraj krajeva Amerika i NATO nema šta da traži i u Makedonii zato što vas mrzimo a Rusi i Putin su naši brača i sestre uedno imamo ista vera kao i oni i nečemo da dozvoljimo neki budala da se igra snama i to sve za interesa Šiptara.

  • Harry Neron says:

   Nato su an Balkan pozvali oni koji su u prvoj poloivni 90. godina porizveli 2 miljona ratnih izbeglica. Polovina tih izbeglica je u izbeglištvu živela direktno ili indirektno na račun buđeta zapadnih država. A ako su na šta kivni na zapadu onda su an nanovac i njegovo racionalno trošenje. Radi uštede zapadnog novca dogodilo se sve od 94. godine nadalje ( Blesak, Oluja, Dayton i KiM na kraju). Da ste srbi u Hrvatskoj pustili Raškovića i Opačića da odrade svoj posao srbi bi u Hrvatskoj sasvim drugačije prošli, da Tuđman i Sloba nisu imali inspiracija po likvidaciji BiH i međusobni podeli njezine teritorije ne bi bilo ni islamskog radikalizma i da je Sloba na Kim imao imalo političke mudrosti sve se dalo rešiti mirnim putem ili u najgorem slučaju lokalnim okršajem sa ekstremistima ( ne zaboravi da je OVK na KiM dobila status oslobodilačke gverile umesto terorističke organizacije posle ubistva porodice Jašari koju je izvelo Legija sa JSO kada su hteli hapsiti Jašarija). kako se na kraju pokazalo Sloba nije menjao ustava Srbije i statusa pokrajina, pre svega KiM, radi "ravnopravnosti" nego radi vlastitih potreba po teritoriji kde se može sa izbornim inžineringom ( muljanjem sa brojem birača,brojem odatih glasova i izlaznošču)namestiti svake republičke ili državne izbore onako kako je to u onom trenutku odgovaralo Slobi i Miri i njezinim partijama. I na istu foru još danas vas muljaju pre svega patriJote oni koji se bore za KiM iz daline oni koji su zbrisali sa KiM još u vreme kada nije pala ni jedna žrtva i naravno oni su svoja imanja na KiM za velike novce prodali šiptarima od čijih novaca nelki žive još danas a predstavljaju se kao velike KiM patrijote a u stvari su patriJote. Pravi patrijoti su ostali na KiM i žive još danas na KiM ne samo na sever nego diljem cele KiM. Ali o njima se u medijim ane piše mnogo nit izveštava nego su svu medisku kremu pobrale patriJote koje "trpe" u Srbiji i žive od novca zarađenog od prodaje teritorije šiptarima.

 12. Rade says:

  Kad mi preti slovački general,odmah se setim te slovačke ,junačke vojske.:))) ,pa more govno slovačko da ste smeli već bi odavno ušli,pizda li vam materina kukavička...a sećate li se bežanije po albaniji,britanaca,francuza i amera,sa sve šipcima???Mudo ste vi od vojske i to kilavi...

 13. srki says:

  OVI SU JOŠ VEĆE PI....E OD ONIH IZ 1999 GODINE.ČUJ ZA 3 DANA....HE HE..VEĆU GLUPOST ODAVNO NISAM PROČITAO...

 14. Dondon says:

  Pa generale pozabavi se podrskon Rusiji u svojoj zemlji jer fantadticno veliki procenat stanovnistva podrzava Rusiji. To sto zapadni mediji piskaraju su mrtvo slovo na jeftinom papiru. Sto se nas tice samo dodjite i ponesite limene kovcege jer cete se u ogromnom broju vracati u njima.

 15. Anana says:

  Ovaj se razume u Srbe kao magarac u logaritme. Većina građana Srbije je bratski uz Ruse, ali će svaki građanin fanatično da brani svoju domovinu od napadača koji su fanatično žedni krvi i fanatično mrze Srbe (koji ih uz to diraju), pa ko pretekne.

  • Marko says:

   vi smrdi ste pickice kukavicke! Saka jada i bednika,koji ni vojsku nemate! Jedna nasa brigada ce biti i vise nego dovoljna da vas za pol dana okupira! Vratit cemo smrdiju matici Hrvatskoj i od nje stvoriti predzid krscanstva protiv barbara i genocidasa guzijaca! A zene i djecu u pravu krscansku vjeru. smrdija ce biti dio velike gospodarske Hrvatske!

 16. Besna rovcica says:

  Marko,Marko...Al'si ti smešan lik.Bu!

  • Marko says:

   haha lajte srbijanska pseta jos malo! Kraj vam je blizu i bit ce vrlo ruzan! Hahaha

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *