NATO „PRAVDA“: Američki vojnici silovali trudnu Rumunku

NATO „PRAVDA“: Američki vojnici silovali trudnu Rumunku

26 jula 2014

Silovanje - devojkaDva američka vojnika optužena da su silovala i pretukla trudnu Rumunku u Vićenci, (Italiji) biće privedena pred lice pravde, saopšteno je iz italijanskog Ministarstva pravde.

Jedan od uhapšenih vojnika osumnjičen je i za silovanje 17-godišnjakinje.

Dvojica vojnika starih 21 i 22 godine, pripadnika padobranske jedinice čije je sedište u Vićenci, uhapšena su pre dva dana.

“Njima će biti suđeno u Italiji. To je konačna odluka”, napisao je danas italijanski ministar spoljnih poslova Anreda Orlando na “Tviteru”.

Italijanska policija, koja nije precizirala ime žrtve, navela je da su osumnjičeni optuženi da su oteli i silovali ovu ženu početkom jula. Oni su je potom pretukli, ukrali joj novčanik i ostavili u polju.

Jedan od optuženih vojnika je osumnjičen i za silovanje 17-godišnjakinje u novembru, saopštila je policija. Policija je uhapsila dvojicu vojnika pošto je silovana žena zapamtila registarski broj njihovog vozila.

“Dve velike američke vojne baze u kojima je stacioniran veliki broj Amerikanaca nalazi se u Vićenci”, podsetio je gradonačelnik Akile Varijati.

On je za AFP rekao da oni žive u Italiji i moraju da poštuju italijanske zakone.

“Svi oni koji krše te zakone moraju da snose iste posledice kao i italijanski državljani”, dodao je Varijati.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Od Frankfurta do Bugojna says:

    Ma da da kaznice ih ne smeju bre da im pisnu Italijani ko zna koliko nasih zena i devojaka zavrsi po Kosovu po bordelima cak ih seksualno koriste i vojnici iz baze Bondstil.Ameri bre rade sta hoce i koliko hoce.Gaze sve pred sobom niko ne sme da im pisne! Ne Gospod Bog im maltene ne moze nista.Planeta Zemlja je prcija SAD-a!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *