НАТО ПУШТА МИЛА НИЗ ВОДУ И СУДИ МУ ЗА КОРУПЦИЈУ! Ево кога доводе на власт у ЦГ уместо њега (ДОКУМЕНТ)

NATO PUŠTA MILA NIZ VODU I SUDI MU ZA KORUPCIJU! Evo koga dovode na vlast u CG umesto njega (DOKUMENT)

11 marta 2018

Milo Đukanović će sudski odgovarati za korupciju i mnoge zloupotrebe, a NATO alijansa na predsedničkim izborima forsira drugog kandidata Demokratske partije socijalista.

Bivša ministarka odbrane i nekadašnja predsednica Demokratske partije socijalista Milica Pejanović-Đurišić ima najveće šanse da bude kandidat te partije za predsednika Crne Gore, objavljuju „Vijesti“.

To se poklapa sa saznanjima portala „Sedmica“ koja su objavljena u septembru, a koja su govorila da će upravo Milica Pejanović Đurišić biti kandidat DPS-a za predsednika Crne Gore, ali ne voljom organa ove partije i njenog predsednika Mila Đukanovića, nego voljom zapadnih centara moći. Zato je i došlo do ovolikog kašnjenja u imenovanju kandidata DPS-a.

Prvi put se ime Milice Pejanović-Đurišić, kao mogućeg kandidata DPS-a za predsednika Crne Gore, pojavilo u javnosti pre godinu i po dana kada je procureo dokument – pismo tadašnjeg savetnika pri misiji Crne Gore u NATO, potpukovnika Ilije Dakovića, a sada načelnika Vojske Crne Gore, upućeno upravo Milici Pejanović, tadašnjoj ministarki odbrane. Vlada je, istina, demantovala da se radi o originalnom dokumentu, ali Daković i Pejanović-Đurišić se nisu oglašavali tim povodom.

U istom pismu se kaže da će Đukanović sudski odgovarati za korupciju i mnoge zloupotrebe.

U međuvremenu, DPS je želio da „skloni“ Milicu Pejanović, isključi je iz kombinacija za predsedničkog kandidata, imenovanjem za ambasadora u Ujedinjenim nacijama, ali je ona to odbila.


Foto: CG misija pri NATO

(Sedmica/Vijesti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ova Milica je nekada bile kod Momira Bulatovića,pa kad je po direktivi otišla kod Mila Đukaja da ga odvrati od ideje odvajanja od Srbije,pokazali su joj "neke"tajne video-snimke iz Gorice,nje sa nekim,i onda je odustala od priče i istog časa je prišla kod Mila u stranku! Toliko o časti,a iznad svega poštenju "milogorki"!

 2. Ilija Krneta says:

  mile imas pare moras dati jacim lopovima od tebe bog te kaznijo sto si izdao drzavu i narod i krao pare hhhhhhhhhh nisi ti kriv ucila te tito i partija da krades i lazes

 3. marko says:

  jedno smece zamenjuju drugim

 4. Beli Orao says:

  Tako se to radi od amera i NATO-a ,kad počne da smrdi puste vodu iz kotlića i onda ....... odu!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *