НАТО САЈБЕР-РАТНИЦИ СТАЛИ УЗ ЂУКАНОВИЋА! Тимови послати у Црну Гору, страхује се од радикалних мера!

НАТО САЈБЕР-РАТНИЦИ СТАЛИ УЗ ЂУКАНОВИЋА! Тимови послати у Црну Гору, страхује се од радикалних мера!

11 јануара 2020

Режим Мила Ђукановића добио је подршку моћног војног савеза, који сада на интернету контролише и цензурише друштвене мреже, обара сајтове, опструише изношење истине о отимању светиња СПЦ у тој држави.

Српска православна црква (СПЦ) у Црној Гори на удару је и сајбер-ратника НАТО, који имају циљ да опструишу све масовније протесте грађана и изражавање њиховог незадовољства против спорног Закона о слободи вероисповести, којим режим председника Мила Ђукановића покушава да отме вредну имовину СПЦ.Сајбер-тим Алијансе, који је скоро два месеца у Црној Гори, обара портале ненаклоњене Ђукановићевом режиму, контролише и цензурише друштвене мреже тако што саботира комуникацију и постављање фотографија с масовних скупова широм региона којима се изражава подршка СПЦ. Како тврде упућени, није искључено ни укидање неких мрежа и обарање интернета.

Црногорско министарство одбране потврдило је да је контрахибридни НАТО тим боравио у Црној Гори од 21. до 27. новембра 2019. како би помогао у очувању „стабилности и демократских тековина“ актуелних власти, а Дражен Живковић тврди да они нису ни напуштали Црну Гору.

– Очигледно је да се режим уплашио реке слободних људи који су се о активностима договарали највише на Фејсбуку. Очигледно да су се у ДПС, али и НАТО, као њиховом заштитнику, препали такве реакције људи и зато имамо све ове проблеме последњих дана, када се много људи жали да им се блокирају профили и да не могу да шерују и деле своје мисли и фотографије са скупова широм Црне Горе. Нема сумње да се уводи нека врста цензуре, и то све због једне једине ствари, а то је очигледан страх власти, чијих присталица има много мање него верног народа у Црној Гори – казао је Живковић.

Засад се сајбер-ратници НАТО, како је додао, баве само технолошким стварима – обарањем сајтова, покушајем контроле и цензуре.

Послати тимови у Црну Гору, страхује се од радикалних мера!

– Не би зачудио да власт у једном моменту, ако се осети угроженом, посегне чак и за неким радикалнијим мерама попут укидања Фејсбука или цензурисања или обарања интернета у Црној Гори – казао је он.

Бивши војни обавештајац Љубан Каран каже да није изненађен што Ђукановићев режим има моћног савезника попут НАТО, јер је успео да протури тезу да је СПЦ у Црној Гори инфраструктура за ширење руског малигног утицаја: Зато НАТО, а пре свега америчка ЦИА, не жали ни време ни новац ни људе да то уништи.

(Курир)

KOMENTARI14 коментара

 1. dinki says:

  Sahranićemo ih virtuelno jer kopat po ovome mrazu ne možemo.

 2. Zoran says:

  Iran priznao da oborio ukrajinski avion slucajno.

  • Velika Metla says:

   Колико неко може бити велики па да призн своју грешку? Не брини,твоји фашисти амерички неће никада признати своје грешке,ни једну а камоли више њих! Прочитај шта пише амерички сајт "ВетераниДанас" па ће ти,ваљда,бити јасније како су Иранци погодили авион и зашто!

  • Rusofil says:

   Opet te fratar pustio da odanes.

 3. persida says:

  Milo, kao i Vucic, imaju vecu podrsku Zapada nego sto je imao Tito. Izgleda neverovatno, ali tako je.

   • električar says:

    Izgleda da je i tebe zakačio ...

   • persida says:

    SPC je saradjivala sa Titom sve vreme. Pogledaj na primer biografiju Germana, pa ce biti malo jasnije.

   • persida says:

    SPC je saradjivala sa Titom sve vreme. Pogledaj na primer biografiju Germana, pa ce biti malo jasnije.

 4. Gardista says:

  Vreme je za antistres dovikivanje i tel. sa pulsnim biranjem.

 5. Istina says:

  Boje se popova, da jim ne očitaju molitvu i da jih ne smire sa oče naš. Neka ostanu nesmireni i onako nemaju unutrašnji mir dok ne unište i otmu zadnju crkvu i manastir. Crnoj gori predstoji duhovna reorganizacija i pronalaženje sebe jer narod nije slep, Đuka krade na sve strane, narod siromašan, perspektive nema, mladi beže i odlaze...

  • Pera says:

   Pa samo pravi Srbi opstaju ! Otpad odpada !

 6. Pera says:

  Pa ako je vest tacna, pa to je bar lako ! Pozovite hakere iz celog sveta, pogotovu iz Kine, Rusije i Indije. Napravice amerima pakao ! Ko vise u svetu voli amere sem bolesnika ? Ja da se razumem u to, odavno bih uradio !

  • persida says:

   Ko da ih pozove kad pravoslavci pozivaju na mir? Cas huskaju na pobunu, a cas hoce mir.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u