НАТО СЕ ЖАЛИ – ОБЈАВЉЕН СНИМАК: Овако су Руси уплашили амерички авион (ВИДЕО)

NATO SE ŽALI – OBJAVLJEN SNIMAK: Ovako su Rusi uplašili američki avion (VIDEO)

5 novembra 2018

AMERIČKA vojska objavila je snimak koji prikazuje navodno „nebezbedno“ presretanje američkog špijunskog aviona od strane ruskog lovca iznad Crnog mora.

“Petog oktobra 2018. godine američki avion Lokid EP-3 leteo je u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad Crnog mora, kada ga je presreo ruski Su-27. Ova interakcija je bila nebezbedna jer je Su-27 proleteo velikom brzinom neposredno pred avionom (SAD), rizikujući živote pilote i posadu“, navodi se u saopštenju na sajtu ratne mornarice SAD.

Nakon što je, kako tvrdi američka vojska, Su-27 izveo još jedan prelet u blizini EP-3.

Posada EP-3 je saopštila o turbulenciji nakon presretanja. Dužina leta presretačkog leta je iznosila oko 25 minuta, navodi se u saopštenju.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI7 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa Crno More je rusko more, naravno da vas Rusi upozoravaju da se vratite svojoj kući; jeste da ste vi kauboji konjokradice ali 18.vek je davno prošao.

 2. DUSKO says:

  A STA STE VI TAMO TRAZILI NIJE TO BILO U TEKSASU !!!

 3. Rastko says:

  Tužiće Rusiju zato što straši Natove jadne i napaćene vojnike?

 4. milorad says:

  Baš mi žao što su se uplašili, evo da skoro da zaplačem što je nato opet trošio zalihe pampersa.Ne ide to, pelene su skupo naoružanje a nema ih ni dovoljno.

 5. milorad says:

  P.S ek će ONI da vide šta je strah.

 6. raikkonen says:

  lete konjokradice i kravari u ''medjunarodni vazdusni prostor'' avonom koji je opremljen spiunskim gadzetima na visini od 10 km a mogu sa te visine da spiuniraju i osmatraju horizont od 300km u unutrasnosti teritorije..u ovom slucaju rusije !! rusi treba da suspenduju ovakve letove i ovakvu vrstu letilica i to pod hitno!! ili da ih obaraju! neka ode ruski spiunski avion da leti pored obale los andjelesa ili nju jorka pa ce videti dali mogu da lete, stopirace ih na 200 km od obale!!..rusi se ponasaju ko da im je strah, a ja sam siguran da kad bi srusili jednog kravari nebi vise prismrdeli, a ima i jedan trik koji treba da upotrebe u ovakvim situacijama, imeno treba da kad leti ovakav avion , ruski vazduhoplov treba samo da se popne na jedno 5 metara visine i bude ispred njega, pa odvrne slavinu to jes sistem za ispustanje goriva....prospe mu po ''sofersajbu'' par stotina litara kerozina a deo tog kerozina kad usisaju motori oni se momentalno pale i bice ''mej dej..''mej dej''..onda samo izraze zaljenje i saucesce...nema direktnog kontakta nema rakete, jednostavno ''nesrecni slucaj''...i gud baj..dosvidanije !!

  • Hruscov says:

   Ratovi zvezda su prosli odavno. Popi pivo i na spavanje. A kamera sto je sve snimila..a da to nisu dokazi. Ipak na spavanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *