НАТО У ПАНИЦИ: Русија има предност три према један

NATO U PANICI: Rusija ima prednost tri prema jedan

12 aprila 2024

Rusija proizvodi tri puta više artiljerijske municije nego sve zemlje NATO, izjavio je komandant Združenih snaga Alijanse u Evropi Kristofer Kavoli.

Na sednici u Komitetu za oružane snage američkog Senata, Kavoli je upitan da li Rusija u proizvodnji municije ima prednost u odnosu na Ukrajinu tri prema jedan.„Rusija ima prednost tri prema jedan u odnosu na zemlje NATO“, precizirao je Kavoli.

On je takođe rekao da SAD treba da isporuče Ukrajini više tipova raketa nego ranije.

Kavoli je istakao da Kijev zavisi od američkih isporuka, pošto proizvodnja granata u evropskim zemljama zaostaje za potrebama.

Komandant je pritom napomenuo da SAD ne žele sukob sa Rusijom.

Podsećamo, Rusija je više puta upozoravala da isporuke oružja Ukrajini sprečavaju rešavanje sukoba i direktno uključuju zemlje Alijanse u konflikt.

KOMENTARIJedan komentar

  1. M says:

    Namjerno pričaju gluposti da izprovociraju i navuku Rusiju u rat jer imaju najmanje tri puta više ljudi i konvencionalnog oružja od Rusije,i toliko jaču industriju,financije i sve ostalo!Ali budale ne shvaćaju da Rusi nisu sisali veslo i da će upravo zato protiv njih ratovati atomsko-konvencionalni rat u kom su ravnopravni,a ako ne bude totalni onda su i puno jači od EUrope!I da će ova igra prisjesti EUropi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *