НАУЧНИЦИ ИСТРАЖИВАЛИ И ДОКАЗАЛИ: Извршен је напад на човечанство о којем медији ћуте! Данашња храна је направљена да би убијала људе! (ВИДЕО)

НАУЧНИЦИ ИСТРАЖИВАЛИ И ДОКАЗАЛИ: Извршен је напад на човечанство о којем медији ћуте! Данашња храна је направљена да би убијала људе! (ВИДЕО)

4 фебруара 2016

Patogenprosesshall_apningen1Након што је независни амерички лабораториј Натурал Неwс анализирао више од 1000 врста различите хране, од “супер” хране до „џанк фуда“, преко витамина, житарица и свега што се данас нуди под ознаком “храна”, Мајк Адамс, доктор и главни научник ове лабораторије дошао је до једног јединог закључка; “Храна данас, дизајнирана је тако да убија!”

“На темељу онога што сам видео путем атомске спектроскопије и анализе свих твари које људи конзумирају на дневној бази морам поручити у грубо да је стање заиста алармантно” говори Адамс те додаје “доказао сам како је храна данас намерно дизајнирана, не да би човек помоћу ње преживео већ управо супротно, да га се што пре усмрти.”

Адамс је рекао јавности како су истраживања његове лабораторије, а која трају већ дуги низ година показала застрашујуће чињенице као на пример, храна данас изазива смрт, психичке болести попут деменције, стреса, депресије, па неплодност која се шири, до оштећења појединих органа, али и оно што је најважније, долази до губитка способности човека да размишља рационално; долази до сметености, недостатка концентрације итд.

Ту су и кожне болести, тумори, мождани удари и све друге напасти које се крију иза речи “Храна”. “Пуно је тога више него што су анализе показале, од контаминације хране тешким металима које људи свакодневно конзумирају, а које воде у гроб саме по себи.

„Овде се ради о потпуно намерној формулацији токсичних отрова у производима који се масовно користе у целом свету”. Резултат тога је оно што видимо: “Масовно лудило, пораст криминалитета, колапс масовне радне снаге, повећање овисника о државној благајни, колапс демократије које не могу заживети због когнитивне ретардације маса које имају право гласа, пораст затворске популације, али и потпуни колапс способности свеопште јавности која не може схватити ни основне информације а које им се сервирају у маинстреам медијима.”

Дугорочне последице овог раширеног тровања храном су како упозорава Адамс: “потпуна пропаст модерне људске цивилизације и то из више разлога; економске неодрживости, еколошког уништења, масовне депопулације становништва али и политичког насиља који је све чешћи, а задњи пример имамо у Украјини. Да, све је то због хране”!
 

Застрашујући отрови које људско биће конзумира!

Нпр. у својој детаљној анализи коју је спровео Адамсов лабораториј, он спомиње велике количине “хемијских спојева из подлошке за јогу” а које се како говори користе у подземним железницама, али и у свој широко распорострањеној брзој храни, од ресторана, преко, хлеба, пецива, салама, сирева и свега сувог и меснатог што можете наћи на полицама дућана.

Такође у великим количинама у истим намирницама пронађена је велика количина хемијског азодикарбонамида који се повезује с раком. Но, то није случајно, него, говори Адамс тај хемијски спој намерно се ставља и без икакве потребе у храну за масовну конзумацију.

“Не постоји логичан разлог зашто хемикалија под називом азодикарбонамид треба бити додана примерице, хлебу или пециву, и саламама, она хемијски не служи тим намирницама и нема никакву нутритивну ни заштитничку сврху. Чини се како се он додаје само као отров за стотине милиона потрошача који га беспотребно конзумирају.”

Адамс се посебно базирао и на витамине те на такозвану здраву храну која је такође затрована. Примера ради, популарни вештачки витамини које масовно људи користе као додатак прехрани толико су затровани бакром да је то неверојатно. Витамини се узимају на дневној бази, а таква конзумација бакра доводи до менталног лудила и психозе. Наравно када људи оболе од менталних болести услед витамина опет се окрећу истим фармацеутским отровима.

Биљке које купујете затроване су оловом, тврди Адамс, на темељу истраживање његове лабораторије. Биљке су третиране разним додацима из Кине препуних оловом. Адамс упозорава да је чак 90 посто биљака које су тестиране имале у себи забрињавајуће нивое олова. Како говори, олово је тешки метал који оштећује људски мозак. Он узрокује деменцију и Алцхајмер и убрзава распад људског мозга. Застрашујуће је да то људи користе, напомиње Адамс.

То су само неки од резултата овог истраживања. Али овај спектроскопски лабораториј пронашао је још нешто. А то су велике количине алуминијума у ваздуху и на пољопривредним површинама, а које падају директно са неба. Адамс тврди да су његова истраживања потврдила да је планета, земља и ваздух прекривен алуминијумом.

Измерен је ваздух унутар лабораторије, изван зграде, око пољопривредних површина и доказано је да алуминијума има свугде, не можемо га избећи, али највеће концентрације су наравно око усева што доказује да се усеви посебно третирају из ваздуха отровним хемијским супстанцама попут алуминијума. За све они које не знају Адамс упозорава да је удисање и конзумирање алуминијума узрочник дегенеративних поремећаја мозга, целе људске популације.

Шокантна и вишегодишња истраживања овог лабораторија можете читати ОВДЕ.

Храна као оружје!

Као што можете видети из ових малих примера, храна се данас користи као оружје против човечанства. То је врло подмукао и тихи рат против човечности, врло добро закамуфлиран, а последице су страшне. Храна коју једемо мења људско биће, а самим тиме и стварност коју живимо.

Први светски рат водио се у рововима с војницима и стварним оружјем од олова! Други светски рат био је намерно изазван и био је геноцидног карактера. Битка се водила напредним кинетичким оружјем, али и хемијским оружјем осмишљеним од фармацеутске индустрије. Након Другог светског рата и нацистичке ере рат се привидно прикрива, а вође из нацистичког доба оснивају фармацеутску индустрију која у својим рукама држи и храну и лекове целога света. Трећи светски рат је у току. Он се одвија управо сада против сваког живог бића.

Решење је, масовно буђење, Божјом провидношћу на које нису рачунали када су нам у храну почели стављати отрове за масовну ретардацију становништва.

(Naturalnews, приредио: Интермагазин.рс)

KOMENTARI16 коментара

 1. Baja says:

  He he he he, Pojedinci vrijedjaju mene i moje koze,da da Baja je lud,kako da ne.

 2. Neša says:

  Napasete mi se muda, vi pametni!Što znate sve po planeti a ne znate sa kim vam se žena kara!

 3. Harry Neron says:

  Molim avtora da mi objasni jedna fenomen: Avtor teksta tvrdi da nas truju i ubijaju namirnicama a životni vek čoveka sve dulji i dulji.

 4. rEmA says:

  baja: Evo prilike za tebe da dobro zaradiš na kozjem mleku.

 5. Baja says:

  rEmA, Nista od toga,samo za svoje potrebe jer puno je udovica oko mene,treba to sve izservisirat i Baja Kralj ima veliko slovo.

 6. miroslav says:

  Haha sam sebe naziva debilom haha debila baje Nek si mi lud haha Hahahaha hähähä hahaha debil

 7. kalimero says:

  sto da brinemo kada rokfeleri imaju original verziju svakog semena ako nesto krene po zlu.....samo ne verujem da ce svi imati para da kupe to seme od njih!!! treba bre pobiti gamad kompletnu..u stvari treba ih nahraniti govnima koje nama serviraju!

 8. Kimi says:

  Pa ako je neko pazljivije citao i ako prati svetsku statistiku populacije onda je morao da primeti da u svim razvijenijim zemljama natalitet upravo opada a da tamo gde ne koriste vitamine i razne hemijske preparate natalitet raste. Dovoljno je da probate da nabavite originalan proizvod sa zapada i kupite taj isti kod nas pa da vidite da se sastav razlikuje. A valjda ste primetili da je tumora sve vise i da je i cilj farmaceuta da ima sto vise obolelih. Zalosno je ako je olovo vec pocelo da deluje na Vas mozak pa ne primecujete desavanja oko Vas. Ili ste zauzeti raznim farmama i parovima???

 9. Pingback: NAUČNICI ISTRAŽIVALI I DOKAZALI: Izvršen je napad na čovječanstvo o kojem mediji ćute! Današnja hrana je napravljena da bi ubijala ljude! (VIDEO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u