НАУЧНИЦИ ЗАВРШАВАЈУ УНИВЕРЗАЛНИ ЛЕК: Рак излечен за 20 дана

NAUČNICI ZAVRŠAVAJU UNIVERZALNI LEK: Rak izlečen za 20 dana

15 juna 2016

jmwku9832jm-640x426Prvi eksperimenti na miševima koji podrazumevaju manipulaciju njihovog imunog sistema tako da se oni mogu samostalno odbraniti od raka su pozitivni.

Zatim su naučnici sa Johanes Gutenberg univerziteta u Nemačkoj primenili istu tehniku na ljudske pacijente i otkrili da male doze vakcine imaju značajan efekat, što je istorijski trenutak za čovečanstvo.

Jeste da su imale neželjene efekte poput simptoma sličnih gripu, ali oni su relativno beznačajni u poređenju sa neželjenim efektima hemoterapije.

Rezultati na miševima su bili prosto čudesni pošto je rak pluća kod miševa izlečen za svega 20 dana.

Lekari su se plašili da bi ove doze bile isuviše male za čoveka, ali one su uspele da stimulišu imuni sistem na borbu protiv raka, što je samo po sebi uspeh.

Profesor Alan Melčer sa Instituta za istraživanje raka koji nije učestvovao u studiji je rekao: „Imunoterapija za rak se ubrzano razvija i predstavlja veoma interesantnu oblast istraživanja“.

„Ova nova studija na miševima i malom broju pacijenata pokazuje da imuni odgovor protiv antigena raka može da se podstakne pomoću nove vrste vakcine protiv raka“, rekao je on.

Tretman je uključivao ubacivanje delova RNK koda raka u nanočestice masti, a zatim ubrizgavanje tako pripremljene vakcine u krvotok miševa.

Nakon što su dentritske ćelije miševa detektovale RNK, počelo je oslobađanje hemikalije poznate kao interferon- α (IFNα), koja je zatim usmerila T-limfocite na sve ćelije tumora koje sadrže injektovani RNK kod.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. milanm says:

    Propagandna masinerija ne stoji! Sta opet idemo na masovne vakcinacije, svega i svacega? Najpre protiv gripe!

  2. Goran says:

    Ovakvih prica ima jos od ranih sedamdesetih,,,,,,,svake godine slicna varijanta . Dokle vise !? Imaju siguran lijek za kancer jos od 1931 , i neumorno lazu jer US senat godinama odvaja milijarde za navodno istrazivanje koje je samo farsa. Na tisuce ljudi zivi veoma lagodno zbog te prevarantske industrije zvane "kancer" FUJ !

  3. vlada says:

    A od cega je rak bio bolestan? Valjda treba "misevi izleceni od raka za 20 dana"? ..... Ajde sad brisi opet, da vidimo ko ce pre da se umori. Mozda bi ipak bolje bilo da smanjis na sujeti, a povecas na koriscenju mozga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *