NAVIJAČI BEKIŠTAŠA PALE BAKLJE: Srpska policija ne pušsta turske navijače iz hotela

NAVIJAČI BEKIŠTAŠA PALE BAKLJE: Srpska policija ne pušsta turske navijače iz hotela

23 oktobra 2014

bekistas3534546Policajci u civilu presreli su i priveli u četvrtak grupu mladića u centru Beograda, za koje se pretpostavlja da su navijači Partizana. U centru Beograda kod Obilićevog venca primećena je grupa navijača Bešiktaša.

Poučena gorkim i tragičnim iskustvima iz prošlosti, pre svega u slučaju Francuza Brisa Tatona, beogradska policija je delovala preventivno, javlja Mondo.

U četvrtak uveče, nešto posle 18 časova, tri sata pre početka utakmice Partizan – Bešiktaš u 3. kolu Lige Evrope, policajci u civilu presreli su grupu mladića u strogom centru Beograda, na Obilićevom vencu.

Na toj lokaciji danas posle podne primećena je i grupa navijača Bešiktaša.

Ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo da je reč o navijačima Partizana, koji su pretreseni i privedeni (njih četvorica), sa lisicama na rukama i ubačeni u automobile. Ti mladići nisu imali navijačka obeležja na sebi, tako da možemo samo da pretpostavimo da je reč o navijačima.

U međuvremenu, forum AvangardaIN je objavila fotografiju grupe navijača Bešiktaša koja je palila baklje ispred hotela „Jugoslavija“ na Novom Beogradu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *