НЕ МОЖЕ МУ НИКО НИШТА: Путин шири империју

НЕ МОЖЕ МУ НИКО НИШТА: Путин шири империју

18 септембра 2015

putin-ukraine-talks-us 455Египат жели да створи зону слободне трговине са чланицама Евроазијског Савеза, а према изјавама званичника обе земље, предстоје два месеца рада на аналитичкој студији пројекта.

Експерти Евроазијске економске комисије у сарадњи са египатским властима прави овај документ у циљу оцењивања перспективе оваквог трговинско-економског пројекта.

Први састанак ове експертске групе је одржан 16. и 17. септембра у Каиру.

Олег Козлов, из министарства економије Руске Федерације, каже да ће се сарадња ширити на свим пољима.

„Постоји велики простор за сарадњу у сфери инвестиција, туризма и банкарства.“ – каже Козлов који је један од чланова поменуте експертске групе.

Аналитичари су готово сложни да је последњи „удар на Русију“ у смислу конфликта у Украјини и санкција који у стратешком смислу имају функцију да зауставе евроазијски процес имао контраефекат.

Русија шири Евроазијски Савез још бржим темпом и ширим правцем, а то чини приморана на алтернативне стратешке путање због санкција Запада.

(правда.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. mija says:

  I treba da širi, jer inače ništa od budućnosti planete. Demoni su odlučili da stave tačku na čovečanstvo.

 2. miroslav says:

  Azijska berza je u debaklu.BRIKS i ne postoji.Inace zivim u Srbiji pa to me uopste ne interesuje.Neki tamo dokumenti gde se Srbija i ne spominje.

 3. Belzetruba says:

  Egipat će uglavnom da uvozi iz Rusije i Rusija će po običaju, kao i sa zapadom, biti u sufucitu. Ali Rusija može Egiptu tehnološki da pomogne, što od zapada nisu dobili. EAU mora da se širi zbog potrebe da ima što veće tržište i sve u svemu to je još 1 loša vest za ekonomiju zapada koja je u padu sve od 2008. do danas.

 4. Pravdaa says:

  Putine Care pa ti si Grčki bog sunca u svakom momentu ti znaš šta treba uzimanjem Egipta vršiš kontrolu Sujeckog kanala i zatvaraš svu naftu sa bliskog istoka za Evropu što znači za neki mjesec duplo veća cena nafte e tako rade pravi stratezi imaju viziju dvadeset godina u napred zadaješ poslednje muke zapadu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u