НЕ СЕДЕ СКРШТЕНИХ РУКУ: У Белорусију стиже савремено руско наоружање

НЕ СЕДЕ СКРШТЕНИХ РУКУ: У Белорусију стиже савремено руско наоружање

24 августа 2020

Оружане снаге Белорусије и руски концерн „Алмаз – Антеј“ потписали су током Међународног војно-техничког форума „Армија 2020“ план испорука савремених образаца система противваздушне одбране до 2025. године, саопштила је прес-служба Министарства одбране републике.

„Потписан је план сарадње са концерном „Алмаз-Антеј“ за период 2021-2025. године по питању испорука савремених модела система ПВО до 2025. године“, наводи се у саопштењу.За време форума је био потписан низ других „узајамно корисних уговора за испоруке, ремонт и одржавање војне технике“.

Између осталог, потписан је уговор о испоруци оклопних возила БТР-82А и уговор о испоруци прве партије од четири хеликоптера Ми-35М.

Вредност потписаних уговора није наведена.

Подсетимо, Међународни војно-технички форум „Армија 2020“ се одржава од 23. до 29. августа у војном центру „Патриот“, полигону Алабино и аеродрому Кубинка.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Риста says:

    У брееее...Ово ко лемузине. Сви модели 2025. и даље. Тако ради капиталистичка произво дња. Ували ти крш и одмах изјави "модел следеће године - Савршен" и Батко ома навали да бидне модеран. А ако га они тамо нападну сутра ујутру? Па добро. И они имају старе кршеве јер су се посвађали са Америком и неће да купују ново оружје. Значи, капиталистичко тржиште се уиграло. Трамп каже НАТО овцама - Има бе да вас сатру Руси ако не купите модел 2225. године од нас! Нисмо ми Руси па да правим застареле моделе 2025. А они се нећкају па им Трамп забрани да се развијају и затвори им два гасовода из Русије а Путину каже- Баћушка, немо љутиш. То само док им не увалим мало тенкова и лизалица! Ондак Путин мало затегне Лукашенка, Лукашенко купи јефтину нафту од Мерике а онда му Трамп на границе довуче војску и каже - Има бре да те расртгнемо, само ако се вратиш Путину! А зна да Батко нема где и да ће се врне Путину ома, галопом. А Путин му подметне демонстрације и каже - Има да те растргну, бре Батко, ако не купиш од мене нај пуцаљке! А онда Трамп и Путин закажу тајни ручак на "маргинама"...А онда Си зарежи и каже "А ја бре, лопови?" И онда се Путин и Трамп насмеју и намигну један другом и кажу Сију "Ај добро, жутаћ. Ти продаји Србији и Занзибару!" И би тако! И бива тако! (добро, није баш све тако, али некако је увек тако)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u