НЕ СЕДЕ СКРШТЕНИХ РУКУ: У Белорусију стиже савремено руско наоружање

NE SEDE SKRŠTENIH RUKU: U Belorusiju stiže savremeno rusko naoružanje

24 avgusta 2020

Oružane snage Belorusije i ruski koncern „Almaz – Antej“ potpisali su tokom Međunarodnog vojno-tehničkog foruma „Armija 2020“ plan isporuka savremenih obrazaca sistema protivvazdušne odbrane do 2025. godine, saopštila je pres-služba Ministarstva odbrane republike.

„Potpisan je plan saradnje sa koncernom „Almaz-Antej“ za period 2021-2025. godine po pitanju isporuka savremenih modela sistema PVO do 2025. godine“, navodi se u saopštenju.Za vreme foruma je bio potpisan niz drugih „uzajamno korisnih ugovora za isporuke, remont i održavanje vojne tehnike“.

Između ostalog, potpisan je ugovor o isporuci oklopnih vozila BTR-82A i ugovor o isporuci prve partije od četiri helikoptera Mi-35M.

Vrednost potpisanih ugovora nije navedena.

Podsetimo, Međunarodni vojno-tehnički forum „Armija 2020“ se održava od 23. do 29. avgusta u vojnom centru „Patriot“, poligonu Alabino i aerodromu Kubinka.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Rista says:

    U breeee...Ovo ko lemuzine. Svi modeli 2025. i dalje. Tako radi kapitalistička proizvo dnja. Uvali ti krš i odmah izjavi "model sledeće godine - Savršen" i Batko oma navali da bidne moderan. A ako ga oni tamo napadnu sutra ujutru? Pa dobro. I oni imaju stare krševe jer su se posvađali sa Amerikom i neće da kupuju novo oružje. Znači, kapitalističko tržište se uigralo. Tramp kaže NATO ovcama - Ima be da vas satru Rusi ako ne kupite model 2225. godine od nas! Nismo mi Rusi pa da pravim zastarele modele 2025. A oni se nećkaju pa im Tramp zabrani da se razvijaju i zatvori im dva gasovoda iz Rusije a Putinu kaže- Baćuška, nemo ljutiš. To samo dok im ne uvalim malo tenkova i lizalica! Ondak Putin malo zategne Lukašenka, Lukašenko kupi jeftinu naftu od Merike a onda mu Tramp na granice dovuče vojsku i kaže - Ima bre da te rasrtgnemo, samo ako se vratiš Putinu! A zna da Batko nema gde i da će se vrne Putinu oma, galopom. A Putin mu podmetne demonstracije i kaže - Ima da te rastrgnu, bre Batko, ako ne kupiš od mene naj pucaljke! A onda Tramp i Putin zakažu tajni ručak na "marginama"...A onda Si zareži i kaže "A ja bre, lopovi?" I onda se Putin i Tramp nasmeju i namignu jedan drugom i kažu Siju "Aj dobro, žutać. Ti prodaji Srbiji i Zanzibaru!" I bi tako! I biva tako! (dobro, nije baš sve tako, ali nekako je uvek tako)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *