НЕ ЗАБОРАВЉА ПРИЈАТЕЉЕ: Путин посетио свог бившег шефа и честитао му 90. рођендан! (ВИДЕО)

NE ZABORAVLJA PRIJATELJE: Putin posetio svog bivšeg šefa i čestitao mu 90. rođendan! (VIDEO)

8 maja 2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je danas svog bivšeg šefa, pukovnika KGB Lazara Matvejeva i čestitao mu 90. rođendan i Dan pobede!

Putin je rano jutros došao u Žulebino i pozvonio na vrata stana u kojem živi Lazar Matvejev, nekadašnji načelnik KGB u Drezdenu kod kojeg je sadašnji predsednik Rusije radio osamdesetih prošlog veka.

Matvejev nije mogao da sakrije iznenađenje i radost zbog iznenadne posete tako važnog gosta i dugogodišnjeg prijatelja i saradnika.

Putin je Matvejevu na poklon doneo predsednički sat i naslovnu stranu moskovske „Pravde“ iz 1927. godine štampane na dan kad je Lazar rođen.

– To je tipičan oficirski poklon, nema tu ničeg posebnog – prokomentarisao je Putin pružajući Matvejevu kutiju sa satom, koju nije uspeo tako lako da otvori.

Putin je svom devedestogodišnjem prijatelju poklonio i veliku faciklu u kojoj se nalazi naslovna strana moskovske „Pravde“ iz 1927. godine.

Žitelji Žulebina, dela Moskve u kome slavljenik živi, bili su oduševljeni kada su jutros ugledali predsedničku kolonu vozila. Zajedno sa Putinom u posetu Lazaru Matvejevu došli su i njegovi saradnici iz Drezdena, današnji prvi ljudi kompanija „Transnjeft“ i „Rosteh“, Nikolaj Tokarev i Sergej Čemezov.

Pogledajte kako je izgledao susret starih prijatelja i saradnika:

(Prava.ru)

KOMENTARI4 komentara

 1. hristina says:

  Jedinstven, neponovljiv, NAS!!!

 2. Ja says:

  I ako nije nas, bice vrlo brzo. Ljudina, slovenska, pravoslavna ..

 3. sony says:

  ma smesno, sve namesteno, u stancic jedva stali oni odabrani novinari da slikaju, sramota za ruske generale i kgb.....

  • hristina says:

   sony/ A ti si "ekspert" za ruske generale i KGB! U suprotnom, kako bi ti uspelo da izracunas kvadratne metre i broj onih iza kamera!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *