Не знам ни што сам написао овај текст!

Ne znam ni što sam napisao ovaj tekst!

5 decembra 2015

Miha-Medenica-[kolumna] 67Piše: Mihailo Medenica

Nema realnog povoda za ovaj tekst, osim što ga uvek ima…

Sedim sinoć, u lokalnom i dragom mi bircuzu s ortakom, predatsvnikom jedne od silnih grupa nezadovolnika kojima je premijer obećao prijem i rešenje problema!

Da je prvi put pa ‘ajde, primao ih je već, dao dve nedelje fore sebi i Bogu da se dogovore ko će i kako da pomogne i- ništa!

Verovatno je Bog podbacio, pa je Vučić stoički prihvatio odgovornost i za njegovu grešku, ali ne razumem ortaka koji i dalje veruje da će retka kafa i ustajali ratluk u Nemanjinoj 11 promeniti nešto?!

Dobro, njegovo je da se nada i uporno ponavlja: „Ali, obećao nam je“, mada je i Monika Beluči meni obećala, ali valjda nikako da nađe vremena, no shvatim dve suštinske stvari: Vučić ima patološki strah da se noću probudi a pored kreveta ne zatekne sklupčane: Vulina i Stefanovića, i mučenog Babića vezanog za kvaku wc-a kako mantra: „265 dan, mom divljenju nema kraja, odstranite mi bešiku u znak solidarnosti sa vođom“!

Druga stvar su ta famozna okupljanja, dobro zna da od kapi može nastati more, ap poznato je da godinama ne ide na odmor, iliti, letovanja, pa se gnuša bilo kakve primisli da neko zatalasa pred vladom, tako da je zaista spreman da primi sve i svakog, kupujući nešto vremena.

Pokušao sam i plastično da objasnim prijatelju koji danima prepeglava košulju i timari sako isčekujući: „Brate, da pred vladu stane deset žena kojima kasni ciklus, sa transparentima i pištaljkama, potpisujem da bi ih istog dana primio i već mogu da ti sročim saopštenje“!
„Aleksndar Vučić, premijer Srbije i v.d. Boga i krsne slave primio je na razgovor presdatavnice žena kojima kasni menstruacija, razgovarao s njima duže od dva sata i najavio što skorije rešenje problema“!

– Rekao sam im otvoreno, ako me pitate da li je i meni nekad kasnijal reći ću vam bez uvijanja- da, jeste, naročito u onim danima dok je Toma štrajkovao do smrti, ali to je bilo zbog stresa! Kako je umro pa vasksrao tako sam dobio, pa kasnije i izbore, ali za njih ne trebaju ulošci, tu se tamponi sami jave i priključe stranci, tako da s tim više nemam problema, ali vaš potpuno razumem- kao čovek, premijer i žena ako treba, jer znam kako je imati pa nemati i strepeti- naglasio je premijer, obećavši da će formirati radnu grupu koja će ispitati zbog čega ženama kasni, mada je sve verovatno delo sprege tajkuna, opozicije i onih koji ne žele Srbiju s redovnim ciklusom u EU, a možda je čak i pokušaj držanog udara, ali im to nažalost neće poći za rukom!

– Uvek imamo plan B, a u ovom slučaju to je subvencionisana menstruacija, kojom će vlada podstaći poljoprivrednike, mala i srednja preduzeća, kao i žene starije od 60 godina da ponovo dobiju! Spremni smo deo novca od prodaje „Telekoma“ uložimo u pokretanje okasnelih ciklusa paljenjem i treće visoke peći u Smederevu, gde bi se proizvodio ženski mesečni ciklus, koji bi dobrim delom izvozili i na strao tržište- zaključio je veliki v.d. iskoristivši priliku da se fotografiše s delegacijom ŽKKC (Žena kojima kasni ciklus) uz poruku: „Je suis PMS“!

Prijatelj se samo nasmejao i stukao pivo u dva gutljaja, gledajući me zbunjeno!

– Pa, šta, misliš d aneće biti ništa od svega…- ma, šalim se, bre, naravno da će vam rešitiu sve probleme, pa čak i one koje nemate, ali ćete ih imati, kako bi mgli ponovo da dođete!
Sreća pa je došlo još drugara, nismoviše morali da ćutimo, svako sa svojim mislima, mada sam taman hteo da elaboriram kako bi izgledalo da bude primljena delegacija muškaraca s problemom erekcije, da prostite?..

Rekoh, nema realnog povoda za ovaj teskst, ali zar mora da ga bude!

Eto, čisto da se ispričamo, a ako ne može da pomogne neće ni da škodi!

Ako škodi: delegacija, pa kod premijera- dajte mu samo 15 dana, rešiće sve, za dve godine…

Eto, tek priča iz kafane, na marginama zasedanja OEBSA što se ono kaže. Dalekoj margini…

(Dvaujedan.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *