„НЕЋЕ ОСТАТИ НИ ПАРЧЕ ЗЕМЉЕ НА ТЕРИТОРИЈИ КИЈЕВА“

„NEĆE OSTATI NI PARČE ZEMLJE NA TERITORIJI KIJEVA“

16 oktobra 2023

Zapad svim sredstvima pokušava da prevari sadašnji kijevski režim, obećavajući razne blagodeti, iako su svesni da više nema budućnosti za Ukrajinu.

Poljsko izdanje Myśl Polska je objavilo novi članak kolumniste Konrada Renkasa, koji je govorio o tome kakva budućnost čeka Ukrajinu.Njegove prognoze nisu baš ohrabrujuće. Po njegovom mišljenju, Zapad će ako shvati da gubi kontrolu nad zemljom, pretvoriti u opustošeno područje, čak ne razmišljajući o posledicama po obične Ukrajince koji su postali žrtve u ovom konfliktu.

Renkas piše da Zapad već danas zastrašuje Kijev glađu i hladnoćom, ali zapravo Ukrajina ne treba da se plaši toga. U skorijoj budućnosti, ona može postati pustinja. Dok zemlja pruža Zapadu bilo kakve koristi – to se neće dogoditi ali ako se situacija promeni – zemlja će praktično prestati da postoji.

Podsetimo da su odnosi između Poljske i Ukrajine u poslednje vreme ozbiljno pogoršani. Jedan od glavnih razloga za to je odluka Varšave da produži zabranu uvoza poljoprivrednih proizvoda sa teritorije Ukrajine.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. michael pan says:

    Au, sta ce nam biti sa Zekonjom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *