НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ! Шта мислите чија је идеја била ЕВРОПСКА УНИЈА?

NEĆETE VEROVATI! Šta mislite čija je ideja bila EVROPSKA UNIJA?

30 juna 2017

Europska unija, slobodno tržište i jedinstvena valuta su bili u planovima koje su izvorno osmislili visoko rangirani nacisti, uključujući i samog Hitlera. Nova knjiga pod nazivom „EU: Istina o Četvrtom Rajhu – Kako je Hitler dobio Drugi svjetski rat“, predlaže da je Njemačka jedina zemlja koja ima koristi od Europske unije, kažu autori Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini koji tvrde da je EU planirana izvorno od strane nacista.

Godine 1936. Hitler je rekao u Reichstagu: “Nije inteligentno zamisliti da se u takvoj tijesnoj kući kao što je Europa, zajednice naroda mogu održavati različite pravne sustave i različite koncepcije zakona, tako dugo vremena.”

Godine 1941. Walter Funk, Hitlerov ministar ekonomije, pokrenulo je Europäische Wirtschafts Gemeinschaft (Europsku ekonomsku zajednicu) – EEZ) da bi uspostavio jedinstvenu europsku valutu. Hitlerov plan za integracije europskog gospodarstva u jedinstveno tržište.

Godine 1945. Hitlerov Glavni plan – Masterplan (zarobljen od strane saveznika) uključivao je plan za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske unije na federalnoj razini. Nacistički plan za federalnu Europu temeljio se na Lenjinovom uvjerenju da: “Federacija je prijelazni oblik prema potpunom jedinstvu svih naroda”

Autori knjige Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini, kaže: “Zbog čega postoji EU? Tko stvarno ima od nje koristi? A odgovor je, naravno, samo Njemačka.”

“Nije slučajno da je gotovo svaka zemlja u Europskoj uniji sve siromašnija dok je Njemačka i dalje bogatija i bogatija.”

“Mi možemo misliti da smo pobijedili u Drugom svjetskom ratu. Ali smo izgubili. Nije nikakvo iznenađenje da mi svi živimo u Četvrtom Rajhu.“

“Bili svjesni ili ne, oni koji podržavaju i brane u Europsku uniju podržavaju nacističku nasljeđe”.

Pod poglavljem naslova “EU je inspirirana i dizajnirana od strane nacista”, autori tvrde:” Hitler je bio čovjek koji je prvi koji je dao zadnji sjaj planovima koje su započeli Karlo Veliki i Napoleoni.“

EU je morao dobiti završni izgled tijekom Drugog svjetskog rata od strane čovjeka po imenu Walther Funk, koji je bio predsjednik Reichsbanke i direktor banke za međunarodna poravnanja.

“To je bio Funk, koji je predvidio dolazak europskog ekonomskog jedinstva. Funk je bio i ministar ekonomije Adolf Hitlera i njegov ključni ekonomski savjetnik.”

Oni nastavljaju: “Nacisti su se htjeli riješiti nereda malih naroda koji su činili Europu i njihov plan je bio vrlo jednostavan. EU je Hitlerov san.”

Knjiga tvrdi da nije slučajnost da je EU tako blizu Hitlerova plana za poslijeratnu Europe.
Prema autorima: “U 1945., Hitlerov “Glavni plan” je bio zarobljen od strane saveznika. Plan je uključivao detalje plana za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske uniju na federalnoj razini.”

“Nemoguće je naći razliku između Hitlerovog plana za nove Sjedinjene Države Europe, kojem bi dominirala Njemačka i Europske unije kakvu imamo danas.”

Knjiga također tvrdi da je konzervativni premijer Ted Heath– “samopriznajući lažljivac i izdajica” – platio £ 35,000 funti kako bi uveo Britaniju u Europsku ekonomsku zajednicu 1973., a nacistički ministar propagande Joseph Goebbels bi tada bio ponosan na BBC-ovu propagandu ulaska u EU.

Završni dio knjige je poglavlje “73 stvari koje trebate znati o EU (Činjenice koje je BBC zaboravio reći)”.

Među brigama o imigraciji i Zajedničkoj politici poljoprivrede, autori tvrde da je EU nametnula zakone poput: “EU je ozakonila da su kućne radinosti ilegalne”, “zakoni Europske unije prisiljavaju vlasnike svinja da se moraju prijaviti za dobivanje dozvola za hodalje” i “EU želi kontrolirati glazbu koju svi slušaju”.

Također tvrde: “EU nas je prisilila da koristitimo nove žarulje koje su opasnije i skuplje od starih.”

Glasnogovornik liberalnih demokrata je rekao: “Ljudi su beznačajanno neobični sa mitovima o EU već desetljećima, a ova knjiga je primjer toga. Neki od prijedloga su potpuno smiješni. Winston Churchill pozvao na “Ujedinjene europske države” i sumnjam da će ga autor nazvati nacistom.

To nije prvi put da je EU opisana kao njemačka zavjera i plan da bi se preuzela čitava Europa.

U 1990. godini, ministar vlade Velike Britanije, Nicholas Ridley – bliski saveznik Margaret Thatcher – bio je prisiljen dati ostavku nakon što je opisao Ekonomsku i monetarnu uniju kao “njemački reket dizajniran za preuzimanje cijele Europe”, i rekao da odustaje od državnog suvereniteta predajući ga Europskoj uniji je jednako loše kao da ste svoju zemlju predali Hitleru.

Dalicom news & web

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Kad ne znas ko je kriv, kad si mlakonja da priznas svoju krivicu, a ti svali sve na Hitlera. Koji kic, nevidjen.

 2. bagro crvena says:

  Ideja, nije! Zamisao! Ideju je pokupio od Napoleona a on od njegovih masona! Čitaje Igao začetnika romantizma u Francuskoj!

  • ILLUSTRISSIMUS says:

   Baš naprotiv - Napoleon je ukinuo Sveto Rimsko Carstvo (nemačkog naroda) koje je postojalo od unuka Karla Velikog jer su Habsburgovci se kitili titulom "izabrani vazda uzvišeni Car Rimljana (electus imperator romanorum semper Augustus)...bio je to 1.Reich, 2.je od 1871.proglašen u Versaju sa geslom dem Deutchen Volke-nemačkom narodu(geslo na ulazu u (Reich)Bundestag...treći je osnovao najpoznatiji moler..i eto ga sad IV.

   • bagro crvena says:

    A što se vodi kao prvi antihrist?

 3. spira says:

  Neviđena glupos napisana. Glavi projektant EUšvica je Vatoikan. Vatikan je je ponovo stvorio novo rimski carstvo. Centar EUšvica je Vatikan a ne Brisel. Brisel je ekspozitura Vatikana Prve ideje o potrebi ujedinjenja zapadne Evrope potekle su od Pia XII "Hitlerv papa" . O tome je vodio duge razgovore sa Frajnharnom fon Vaicekerom, koji je sve do kapitulacije Nemačke 1945. bio njen ambasador pri Sv. Stolici. U Italiji je našao snažan oslonac u Demohrišćanskoj stranci na čelu sa De Gasperijem, u Francuskoj u Narodno-republikanskom pokretu, iza koga je u celosti stajao Vatikan. I pored nepobitnih istorijskih činjenica o saradnji sa Silama osovine, papa Pie XII u enciklici «Sacra Vergente Anno» od 07.07.1952. pokušao je da ubedi svet kako Sv. Stolica nije bila na strani nijedne ratujuće strane. Nije nikakva slučjnost da je uovor o Evropskoj ekonomskoj zajednici potpisan u «večnom gradu» Rimu 25.03.1957. uz blagoslov pape Pia XII. Pie XII umro je 09.10.1958., ostvarivši svoj životni cilj – povezivanje pobeđenih i pobednika. Na papski tron došao je 28.10.1958. patrijarh Venecije Anđelo Đuzepe Ronkali, pod imenom Jovan XXIII. Nije se ovoga puta radilo o prostoj personalnoj promeni, nego o radikalnom zaokretu u politici Vatikana. Za razliku od pape Pia XII, koji je promovisao ideju ujedinjenja katoličke Evrope, njegov naslednik Jovan XXIII smatrao je da je prošlo vreme «katoličkih država», i da se Rimokatolička crkva mora otvoriti prema svetu i prema drugim religijama. Za proces revitalizacije crkve papa Jovan XXIII osmislio je termin «Aggioranamento» - osavremenjavanje. Crkva, po rečima pape, «nije ni tvrđava ni muzej», nego deo istorije. "citat iz knjige Opus Dei($3,44) Dr Smilja Avramov DA LI JE EVROPSKA UNIJA DO SADA NAJSLOŽENIJI PROJEKAT RIMOKATOLIČKE CRKVE? http://www.ivonazivkovic.net/ROMPUJ-BELGIJA-EU.html Zvezdice na zastavi ne predstavljaju države. jer ih nema 27 EUšvic ima samo dvanaest zvezdica kao dvanaest andjela koji okružuju logo jezuita. Šta će dalje biti u središtu ovog kruga tek treba da vidimo. Radovi su još u toku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *