НЕЋУ ДА ИЗДАМ КОСОВО: Акција широм Србије

NEĆU DA IZDAM KOSOVO: Akcija širom Srbije

17 februara 2017

csm_Obraz-Gazimestan_df4d54457c

Na devetu godišnjicu proglašenja lažne države „Kosova“, Otadžbinski pokret Obraz proširio je akciju “Neću da izdam Kosovo!“ na preko 20 gradova širom naše Otadžbine.

Posle prestonog Beograda, i Niš, Bijeljina, Kosovska Mitrovica, Novi Sad, Čačak, Zaječar, Foča, Kikinda, Leskovac, Subotica, Loznica, Zvornik, Kula, Vranje, Crvenka, Futog, Kovin, Mali Zvornik, Zubin Potok, Smederevo, Ruma i druga mesta, poslali su jedinstvenu poruku — NEĆU DA IZDAM KOSOVO!

Članovi Obraza lepili su plakate i delili građanima promotivni materijal kojim se ukazuje da ni šiptarski separatisti, ni zapadni moćnici, ni izdajnički režim u Beogradu ne mogu otrgnuti Kosovo i Metohiju iz srca svakog rodoljuba koji, i sebi i drugima, treba jasno i glasno da kaže, kao na ispovesti: NEĆU DA IZDAM!

Izvor: obraz.срб

KOMENTARI3 komentara

  1. marinko says:

    komunjare sefovi srba a srbi branijoci srbije vuk komanduje koza ore

  2. Jovan says:

    Mozda Obraz nece da izda Kosovo ali vlast hoce. Svi politicari-kvislinzi koji su tzv. vlast od 2000.- 2017. su samo sluge zapadnih nato terorista. Srbija je samo ime za teritoriju- KOLONIJA crnih robova koji su po ceo dan na poljima pamuka kod gonica robova, bez prava i pravde. Pobuna robova nece biti jer je nema Spartaka, a ni srpskih heroja- poslednji su pali na Kosare. Poverovacu da ima nade za oslobodjenje Kosova i UZASrbije od okupatora kada vidim Veliki Spomenik Borcima 1991.-2017.(racunam i ubijene u Hagu) ispred Skupstine Srbije gde pise da su pali u odbrani otadzbine od NATO FASISTICKE PLJACKASKE HORDE ZLA.

  3. Djordje says:

    Sve dok budes tako razmisljao neces nikad verovati ni samom sebi . Drugom prilikom tako glupo razmosljaj u sebi da nebi rusio moral ostalim srbskim patriptama koji su u ogromnom broju i samo se ceka pravi trenutak. Joco budi malo i samouverljiv i veruj u pobedu srba u svim srbskim zemljama. Pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *