Nehakovano pismo direktora policije

Nehakovano pismo direktora policije

11 decembra 2014

medenicaPiše: Milorad Veljović

Dragi Neco, oči čika Miloradove!

Sad mi je bolje, Bogu hvala, al’ baš mi se slošilo kada sam pročitao da sam kao ja poslao tebi i medijima nekakv mejl u kojem te daleko bilo, pu- pu- pu…pomeri se s mesta (ne mislim na ministarsko)- kritikujem!

Ja tebe, sine Nebojša, odojče moje doktorsko, slavska svećo moja, ministarski đakone moj?..

Pa, toliko mi je pozlilo zbog te gnusne laži, a i sam znaš da meni teško pozli, evo godinama mi se nije smučilo ni od funkcije, promena režima, gospodara, ideologija, krivina i kučina u koje ulećem i zaplićem se, ali od pisma jeste!

Jedva su me pridržali kad sam krenu da se onesvešćujem- kilo šećera i kanister vode sam popio da malo dođem sebi i obratim ti se ovim, otvorenim pismom koje ti lično stavljam na sto i motrim sakriven iza filadendrona da ne bude hakovano, iako mi kažu da to može samo na kompjuteru, al’ „ko se na hakera opeče i u električara duva“, štono narod kaže!

E, taj isti narod je đubre neopevano, oni su me i hakovali, ali ti barem znaš, Necule moj, da čika Milorad računar uključuje samo zbog one lepe slike, onog Vindovsa što crta za kompjutere, pasijansa i Fejsbuka.

Ja sam, znaš, onaj profil „požudna policajka“ s kojeg vrebam manijake i kritičare vlasti, mada nema gorih manijaka od kritičara vlasti, tu bih se složio sa tobom i pre nego što to izgovoriš!

Ja i mejl, bre, ko ti i doktorat, ovaj…ko Šešelj i slovo R!

Što se mene tiče uhapsio bih sve kompjutere i te mejlove, jer sve je to đavolja rabota, Neculence srculence Miloradovo, a kažu i da zrači testise samo da znaš, pa uvek drži ruke dole kad prolaziš pored te sotone, prokleta bila gde pokuša da nas zavadi i natera da pomisliš kako sam ovladao tim mejlovima i da se žalim na stanje u policiji i tebe lično!

Pa, žalio bih se na stanje u policiji da nije tebe lično na ministarskom mestu, bre! Kukao bih na sav glas da nam je onaj mali debeli ostao ministar, al’ otkad si ti ovde samo bi budala mogla da se požali, jer stanje u policiji podseća na Pepeljugu, al’ samo onaj srećni deo priče u kojem ti pronalaziš moju izgubljenu cipelicu, donosiš mi je, meni taman, uzimaš me u naručje i reizabiraš za direktora.

Ču, ja pisao pismo, pa ja ne pišem ni svoje govore, ne pišem ni svoje misli, bre, a ne te mejlove, i to hakovane!

Znaš me- znam te, šta imam da kažem ja to direktno, u oči, preko posrednika ili tabloida eventualno, ali nikad iza leđa, osim ako si baš tako okrenut, ili po kuloarima, jer ne znam ni šta ta reč znači, pravo da ti kaže, ali zvuči nekako drogeraški pa bih da privode sve koji je konzumiraju…

Rekoh ti, malo mi je bolje, potopio sam u vrelu vodu tvoju i premijerovu fotografiju pa popio to ko čaj od „hajdučke trave“ i sad ko nov, čini mi se mogao bih još dva mandata da izguram skoro bez ijedne afere!

E, što se afera tiče i to mi sve hakuju dušmani, pa čak i kad je kompjuter ugašen, interesantno…

Ja da imam nešto protiv tebe, sistema, vlasti, stanja u društvu, pa ja bih to ljudski sve sasuo sebi u bradu, dok se tuširam, al tiho, jer ako mogu komjuter da hakuju što ne bi mogli i tuš, pa da svakakve laži stignu do tebe, Neco moj, pile čika Miloradovo!

Zato i pišem ovo otvoreno pismo, ali je zatvoreno da ga đubrad ne hakuje, razumećeš!

Zato i čučim iza filadendrona, nemoj da se prepadneš, a nemoj ni da zalivaš- ja sam, iako mi nije u opisu posla direktora policije, ali nije mi teško!

Otkad si ti minista cveta ko ludo, bre, zna i ono ko je pravi čovek na pravom mestu.

Iskreno tvoj čika Milorad, odnosno, „pohotna policajka“ ako odlučiš da mi odgovoriš na „fejsu“?

P. S. Moram da ti ponovi- mani se kompjutera, zrače, ili poturi nekog da isturi testise umesto tebe, tvoji su suviše vredni! Otkad postoji policija većih nije bilo u našim redovima, a ja sam ih se barem nagledao! Mislim, ne tako kako zvuči, figurativno…

Eto opet me izgleda hakovali?..

(Dvaujedan.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *