НЕИДЕНТИФИКОВАНИ НАПАДИ ОДНОСЕ СВЕ ВИШЕ ЖИВОТА: Амерички војници почели мистериозно да нестају по Сирији!

NEIDENTIFIKOVANI NAPADI ODNOSE SVE VIŠE ŽIVOTA: Američki vojnici počeli misteriozno da nestaju po Siriji!

27 aprila 2020

Dva američka vojnika nestala su u sirijskoj provinciji Deir Ezor nakon napada na njihovo vozilo blizu naftnih polja Omar, javili su sirijski državni mediji.

„Dve američke trupe napadnute su u ponedeljak u istočnoj selu Deir Ezor, jer njihova sudbina još nije bila poznata“, otkrili su civilni izvori iy Deir Ezora.Izvori su ukazali novinaru SANA-e da su nepoznati napadači napali humer vozilo koje je prevozilo američke okupacione trupe dok je putovalo od polja Al-Omar do polja Al-Tanka gde je pronađeno vozilo potpuno uništeno i spaljeno.

Prema izvorima, sudbina vojnikae još uvek nije poznata.

Ranije ovog meseca, oficir američke vojske i dva pripadnika Sirijskih demokratskih snaga (SDF), podržanih od SAD-a, ubijeni su u zasedi koju su izvršile nepoznate osobe u blizini Al-Vasija u Deir Ezoru”, navodi se u izveštaju novinske agencije SANA.

Ovo je treći izveštaj ove vrste u poslednjih nekoliko nedelja. Ranije su SANA i drugi arapski mediji tvrdili da je nekoliko američkih trupa ubijeno u napadima neidentifikovanim pucnjima na severoistoku Sirije i na istočnoj obali Eufrata. Svi ovi izveštaji ostaju nepotvrđeni od strane Pentagona. Moguće je da su ovi ubijeni „američki vojnici“ bili samo privatni vojni izvođači iz SAD-a. Dakle, Pentagon nije dužan da prijavljuje ove žrtve.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. petrovgrad says:

  Pojeo ih mrak. Teška sudbina.

 2. Rista says:

  Nova strategija ratovanja. Islamci bilo koje vrste, nikako nisu uspevali da uklone američke vojnike ni za pedalj, ma gde oni bili. I analizirali su slabosti amerikanaca. A onda su im dali besplatan put na Filipine ili Tajvan jer ameri, japanci i nemci imaju poseban afinitet prema Taji i Filipino ženama od 30 godina koje izgledaju kao devojčice od desetak godina. Svakom vojniku šest taji ili filipino "devica". Mislim da je tu tajna tajanstvenog nestanka vojnika.(jeste kvarno, ali je lepo. Nisu to obične prostitutke. Njihova "slabašna" i malena tela izgrađuju velelepne kuće po Filipinima od para bogataša Japana, Amerike i Srbije. Ruski bogataši, koji spadaju među najdegenerisanije bogataše sveta zajedno sa svojom decom, te usluge ne koriste. Oni imaju toga u Rusiji i za izvoz)

  • BLuka says:

   Lako je tebi...ni brige ni pameti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *