НЕКА СЕ СПРЕМИ НАТО: Руси развили оружје какво нема нико на свету (ВИДЕО)

NEKA SE SPREMI NATO: Rusi razvili oružje kakvo nema niko na svetu (VIDEO)

14 oktobra 2016

612551_untitled1_f

„Murmansk-BN“ je najnovije rusko oružje, moderni elektronski sistem koji funkcioniše na novim fizičkim principima, a nema ga niko u svetu.

Ovo oružje je predstavljeno tokom sajma haj-tek vojne opreme i oružja u Jermeniji.

Spada u grupu modernih vojnih sredstava koja se baziraju na novim fizičkim principima, a tu spada lasersko i hipersonično oružje.

Rusi tvrde da trenutno nema elektronskog sistema koji je ravan njihovom „Murmansku“.

– Ovo je potpuno nova vrsta oružja. Sličnog nema ni kod nas, ni u svetu – kaže predstavnik kompanije koja ga je napravila.

On je objasnio kako oružje funkcioniše:

– „Murmansk“ deluje bez direktnog fizičkog kontakta na opremu u vojnim vozilima, avionima i dronovima, ali i neutrališe precizno navođenja oružja. Prvi prototipovi su napravljeni, a oni su potvrdili svoju efikanost – rekao je predstavnik proizvođača.

Oružje se može nalaziti na udaljenosti od više 5.000 kilometara od potencijalne mete, a funkcioniše na niskim radio talasima.

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    M:-Kolko toga je u bunkerima!USA je navodno ovladala proizvodnjom-uporabom UFO-a i medjuplanetarnih putovanja-baza,teleportacijom,putovanjem kroz vrijeme,Teslinim zracima smrti,itd.Rusi navodno megajakim skalarnim valovima u geofizicke svrhe,itd.Tko ce ga znati.Ako sve to imaju i metnu u funkciju,neznam tko ce prezivjeti.Danas naciljana prosjecna meta nemoze prezivjeti ni obicni vatreni udar obicne bojne suvremene vojske,makar se zavukla u kucu,rov,zemunicu.Samo ce"odlikasi"prezivjeti.Dok ne izadju van.Onda i oni u loto.

    • Bajurina says:

      Svi ste skenirani!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *