НЕМА ЗЕЗАЊА СА РУСИМА, ДЕЈСТВОВАЛИ МИТРАЉЕЗИ, БАЦАЧИ ГРАНАТА, ОKЛОПЊАЦИ У НАГОРНО-KАРАБАХУ! Сад су сви видели са ким имају посла?!

НЕМА ЗЕЗАЊА СА РУСИМА, ДЕЈСТВОВАЛИ МИТРАЉЕЗИ, БАЦАЧИ ГРАНАТА, ОKЛОПЊАЦИ У НАГОРНО-KАРАБАХУ! Сад су сви видели са ким имају посла?!

29 децембра 2020

Припадници руског мировног контингента у Нагорно-Kарабаху извели су бојеву вежбу на полигонима у Степанакерту и Мардакерту.

Током вежбе, руски мировњаци гађали су циљеве из разних врста оружја, од митраљеза, аутоматских пушака, снајперских пушака, подцевних бацача граната, ручних бацача граната до наоружања на оклопним транспортерима БТР-82А, преноси ТВ „Звезда“.Упркос дежурству руских мировних снага на осматрачницама, команда руског мировног контингента планирала је бојеве вежбе у главним правцима обуке, укључујући тактичку, тактичко-специјалну, ватрену, као и управљање борбеним возилима и другим специјалним возилима.

Укупно је у вежби учествовало око 200 војника са преко 20 јединица војне и специјалне опреме.

Мировни контингент Руске Федерације распоређен је за контролу прекида ватре и војних операција у Нагорно-Kарабаху. Основу руског контингента чине јединице 15. Одвојене моторизоване бригаде Централне војне области.

KOMENTARI2 коментара

  1. M says:

    Dobro da se nisu sukobili s Turcima i njihovim dronovima i taktikom!Dok i sami to ne naprave i nauče bar do tog nivoa!

  2. Александар says:

    Turci lupaju šamare Rusima kao bi ih iprovocirali i Nato počistio.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u