НЕМАЧКА БЕСНА: Мигранти и избеглице пљачкали и силовали широм Немачке!

NEMAČKA BESNA: Migranti i izbeglice pljačkali i silovali širom Nemačke!

5 januara 2016

14221250744_3fa2df461e_kSilovanja, maltretiranja i pljačkanja žena dogodila su se u više većih nemačkih gradova.

„Potpuno je neprihvatljivo da naši gradovi postanu zone bezakonja. Naši građani i naši gosti moraju da se osećaju bezbedno“, rekla je gradonačelnica Kelna Henrijet Reker uoči današnjeg kriznog sastanka na kom predstavnici politike i policije analiziraju kako je u novogodišnjoj noći došlo do eskalacije nasilja kada je, prema sadašnjim saznanjima, grupa od preko hiljadu mitranata iz arapskog, to jest severnoafričkog područja, počela da divlja na i oko glavne železničke stanice u Kelnu.

Tom prilikom je došlo do masovnog seksualnog zlostavljanja žena, pljački a prijavljen je i jedan slučaj silovanja.

„Bilo je strašno, bilo ih je na stotine, opkolili su nas i seksualno napastovali“, ispričala je za Kelner štajtancajcer jedna od oko stotinjak Nemica koje su podnele krivičnu prijavu.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Ralf Jeger najavio je da će policija „sistemski“ obraditi svaki slučaj i da će ubuduće biti pojačano prisutna na osetljivim mestima.

„Mi ne možemo da prihvatimo da se grupe muškaraca iz severne Afrike organizuju da bi drskim seksualnim napadima ponižavali bespomoćne žene“, rekao je Jeger.


Siledžije su azilanti iz severnoafričkih zemalja, starosti od 15 do 35 godina, koji, s obzirom da nemaju izgleda da dobiju trajni izbeglički status, u Nemačku ciljano dolaze da bi se bavili kriminalom dok traje obrada njihovog zahteva.

Pošto su događaji iz Kelna dospeli u medije, i iz drugih gradova kao što su Hamburg i Štutgart stigle su vesti o sličnim slučajevima. Portal Hafington post piše da je trgovina drogom Kelnu i drugim većim nemačkim gradovima „čvrsto u rukama“ severnoafričkih bandi, koje u prihvatilištima za izbeglice regrutuju nove kriminalce. Osim trgovinom drogom, te bande bave se i organizovanim džeparenjem i provalama u stanove i automobile. Međutim, napadi na žene predstavljaju novu dimenziju nasilja, rekao je predsednik uprave policije Kelna Volfgang Abers.

Političari u Kelnu strahuju da bi ovo nasilje moglo da se ponovi u februaru, kad poznati karneval privuče preko milion gostiju iz celog sveta.

„Dugo smo ih smatrali tabuom, ali konačno moramo da se suočimo s normama muškog ponašanja u muslimanskoj kulturi koje odobrava nasilje“, poručila je preko Tvitera bivša ministarka porodice Kristina Šreder. Ona je i ranije upozoravala na „mačo kulturu“ muškaraca iz tradicionalnih islamskih delova sveta koji poslednjih meseci dolaze u Evropu.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI9 komentara

 1. Baja says:

  Prvo su trebali redaljku na njihovoj teti Merkel.

 2. pravdaa says:

  Kozojebi pa imate babu Merkel što nju ne karate ona vas za to i prima treba joj nepismena radna snaga i neko da oplodi koze.

 3. anamarija says:

  SVE KOJI SE OGRIJESE O ZAKON TREBA SUDITI NA DOZIVOTNU ZABRANU ULASKA U NJEMACKU I ODMAH IH AVIONOM DEPORTIRATI U NJIHOVU ZEMLJU !!! MI SMO IM PRUZILI UTOCISTE OD RATA I UBISTAVA A ONI NAM TAKO ZAHVALJUJU !!! VAN S NJIMA IZ NJEMACKE !

 4. Krajina says:

  Tražili ste pa uživajte. Kad su nas zajebavali nas ste bombardovali. Što je reko jedan naš revolucionar pre streljanja : Milosti ne tražim niti bih vam je dao

 5. miroslav says:

  AnaMarija. Onda bi se morali vracati istim putem.A onda biM i Hrvati i Srbi morali da ih mlatimo.Tamo su hteli da idu pa neka Nemacka utovari njih u avione ili brodove i kuci.Novaca imaju.Mi nemamo vise ni za sebe.Toliko od nas.

 6. miroslav says:

  E Bajo jesi legenda:)Ti to kratlo i jasno.

 7. Dux says:

  Bajo pazi se "imigrantskog stiskavca". Kada ovi tamnoputi krenu da te nabijaju, oči će ti iskočiti, haha :-)

 8. Apis says:

  Ma lazu švabe bre! Čuj švabice se uplasile ku.rca? Ni jedna armija nije prosla kroz nemačku da nisu pčkom ponuđeni. Sad traze opravdanje da isteraju izbeglice.

 9. mArKaN says:

  Pa osećaju se ljudi kao domaćini. Šta ove žute buba švabe rade u njihovoj zemlji! Ništa to nije čudno, sami su krivi za to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *