НЕМАЧКА ПОСЛАНИЦА НАТЕРАЛА МЕРКЕЛОВУ ДА ПРИЗНА: „Косово је НАТО пројекат!“

NEMAČKA POSLANICA NATERALA MERKELOVU DA PRIZNA: „Kosovo je NATO projekat!“

15 maja 2020

Poslanica nemačke levice „Di Linke“ Žaklin Nastić izjavila je da je vladajuća CDU priznala da je Kosovo NATO projekat.

To se dogodilo tokom debate u Bundestagu o produženju mandata nemačkim vojnicima pri Kforu, prenosi Tanjug.

„Na raspravi u nemačkom Bundestagu poslanici iz vladajućih partija dopustili su da se navedu na razotkrivajuća i skandalozna priznanja. Tako je poslanica CDU, zadužena za spoljnu politiku, Gizela Manderla, Kosovo nazvala ’transatlantskim projketom‘, odnosno projektom NATO“, prenela je Nastić na svom fejsbuk profilu.Ona je navela da su drugi poslanici okarakterisali Kosovo kao „svoje čedo“.

„Time su zagovornici vojne misije na Kosovu potvrdili da Kosovo nije suverena država“, podvukla je Nastić.

Poslanica levice naglasila je da Kosovo jeste ilegalno otcepljena pokrajina i protektorat zapada.

„Napadi na bivšu Jugoslaviju 1999. godine su bili zločinački i kršenje međunarodnog prava, a to što Bundesver ostaje nakon 21 godine i dalje na Kosovu je sramota“, ocenila je Nastić.

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Merkel je ogavna gadura, Nemacka je bila clanica NATO-a kad je unistavana Srbija, a sada bi da prebaci odgovornost na Amerikance, a da ispadne nevina mlada. DOLE NACIZAM, ZIVELA SRBIJA. Dogovorite se sa NATOM ko ste i sta ste, a nas ostavite na miru.

 2. Gagi says:

  Mi kao to nismo znali. Projekat Karla Velikog je i danas u opticaju. Jedina svetla licnost u Europi je bila Kraljica Viktorija.

 3. RASPUCHIN says:

  Ne , sve što nam se događa od kraja osamdesetih je švapski projekat a glavni izvođač je NATO iza kojega se sada Njemačka skriva. Na žalost , mi nemamo političare koji bi to smjeli jasno i glasno reći čitavom svijetu nego nastavljaju služiti "frau-firer" u dokrajčivanju preostalih Srba.

  • Slobodanka says:

   Srbija povezuje države srednje Evrope sa Bugarskom i Turskom praktično sa Bliskim Istokom. Preko Srbije i Makedonije srednja Evropa povezuje se i sa Grčkom koja je kao i Turska NATO članica od 1952 godine. SAD je vodeća članica NATO-a, a ne Nemačka. Klinton "crvena cipelica" je glavni autor razbijanja Jugoslavije. S ambicijom da šire NATO na istok Evrope prema Rusiji i prema Bliskom istoku postojanje države poput bivše Jugoslavije za njih je predstavljalo potencijalnu pretnju. Ujedno to je razlog zašto su zaposeli naše KIM jer sa tog prostora mogu uspešno da kontrolišu ceo Balkan. Nemačka se vrlo rado tome pridružila jer za nju je u tome najlepši kolačić Hrvatska tj. izlaz na toplo i lepo Jadransko more. Dužina krvatske morske obale je 1778 km, pa još kad se na to dodaju mnogobrojna ostrva. Hrvatska je vrlo rado svoj miraz iz Jugoslavije prenela u Njemačku preko EU integracija.

  • Slobodanka says:

   Države srednje Evrope su Nemačka, Austrija, Švajcarska, Lihtenštajn, Slovenija, Poljska, Češka, Slovačka, Madjarska. Otimačina KIM je u interesu SAD, ali je i u interesu EU (EU čitaj NATO). Sve što se dešava u Crnoj Gori počev od njenog otcepljenja pa do danas je sa ciljem postizanja potpune kontrole nad Srbijom, to je isto u interesu i SAD i EU (NATO).

 4. Pa ti sad vidi says:

  Pa šta mislite zašto je NATO bombardovao Srbiju, Kosovo i Crnu Goru (SCG)? Da bi Kosovo oslobodili od Srbije, da bi Srbijom vladali demokratski izdajnici Kosova, Čeda i slične plaćenička stranke, još uvek je to tako. Sve do pravednog Božijeg carstva kada će se sve srediti po pravdi Božijoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *