НЕМАЧKА ПОЗВАЛА НАТО ДА ЗАПРЕТИ РУСИЈИ ОРУЖЈЕМ

NEMAČKA POZVALA NATO DA ZAPRETI RUSIJI ORUŽJEM

22 oktobra 2021

NATO bi trebalo da pokaže Rusiji spremnost da upotrebi oružje u slučaju potrebe, izjavila je ministarka odbrane Nemačke Anegret Kramp Karenbauer za radio „Dojčlandfunk“.– Niko ne bi trebalo da razmatra mogućnost napada na partnere Alijanse u baltičkim zemljama i Crnom moru – istakla je nemačka ministarka.

Ona tvrdi da Moskva navodno sistematski narušava vazdušni prostor tih država, stoga bi posebna pažnja trebalo da se posveti njegov zaštiti. Ministarka je takođe optužila Rusiju za konstantne sajber napade i raspirivanje migracione krize na granici Belorusije i zemalja Evropske unije.

Rusija je više puta isticala da nema agresivne namere protiv bilo koje zemlje. Svi letovi ruskih aviona izvode se strogo u skladu sa međunarodnim pravilima korišćenja vazdušnog prostora. Pritom Moskva primećuje neviđenu aktivnost NATO-a kod svojih granica.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ovcoizovani covid idioti says:

  A to ova Kramp Degenbauer opet lupa.

 2. Ozimi Usev says:

  Svrbi smrdljivu švabicu - znači ponovno okupljaNJE U BERLINU.kAD SE MORA - NIJE TEŠKO.

 3. Ivana says:

  Gluperde Rusi nakon šta ih je poginulo na milone, nakon šta su pregazili nemačku ostavili su fašiste na životu? Sad ti isti fašisti opet žele rusku krv i ruske živote. Ali glupi Rusi će im opet oprostiti. Zato katolibani kolju i ubijaju jer vide da su pravoslavni narodi glupi i ponizni. Ubijaj i kolji oni će ti oprostiti nema tu sreće ni pameti.

 4. After party says:

  Merkelova ulozila 2 mandata u priznanje KiM, a na kraju prilikom odlaska dobila samo aplauz za dovidjenja. Tako ce biti i sa ovim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *