НЕМАЧКА ПРЕД РАТОМ: Немачка војска излази на улице да брани грађане од миграната!

НЕМАЧКА ПРЕД РАТОМ: Немачка војска излази на улице да брани грађане од миграната!

19 јануара 2016

German army 43tНемачки министар финансија, Волфганг Шојбле, позвао је војску да изађе на улице Немачке због учесталих сексуалних напада на жене од стране миграната.

„Мораћемо да се позабавимо чињеницом да све остале европске државе по закону могу да користе своју војску да подржи полицију, а ми не можемо“, рекао је Шојбле.

Према његовим речима, Немачка треба да ојача своје безбедносне снаге, али и да створи правни основ за њихово деловање пошто становништво очекује од државе да гарантује њихову безбедност.

„Може доћи до ситуације да држава једноставно исцрпи све своје полицијске снаге. У том случају, све друге државе у свету би послале војску по потреби“, рекао је Шојбле.


Дакле, овај политичар апелује на стварање правног основа за омогућавање постављања војних снага унутар државе. То ће можда захтевати промену устава те државе, у ком се наводи да се војска може ангажовати само у случају природних катастрофа.

Да подсетимо, на стотине жена је опљачкано или сексуално злостављано за Нову Годину у немачком граду Келн од стране мањих група агресивних мушкараца, углавном арапског и северноафричког порекла. Неколико сличних инцидената је забележено на исти дан у Франкфурту, Дизелдорфу и Берлину.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 коментара

  1. Radikal says:

    Paz'te da vam migranti ne nabodu i derpersku vojsku!

  2. giulio1970 says:

    Ne pomaže vama ni policija ni vojska ,zaje*ali ste celu Evropu a najviše sami sebe!!!

  3. qwe says:

    E ovo je jako uznemirujuca vest.... Krivi su oni koji su doveli i pustili tolike ljude neselektivno....... Sumnjam, a nisam jedini koji tako misli, da je sve smisljeno od strane planera i realizatora Novog svetskog poretka....FALSE FLAG....Problem--->Reaction--->Solution Nisam samo siguran da li je Nemacka slucajno zrtva toga, i da li su nasilnici mozda "insajderi".........

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u