НЕМАЧКА ПРЕД РАТОМ: Немачка војска излази на улице да брани грађане од миграната!

NEMAČKA PRED RATOM: Nemačka vojska izlazi na ulice da brani građane od migranata!

19 januara 2016

German army 43tNemački ministar finansija, Volfgang Šojble, pozvao je vojsku da izađe na ulice Nemačke zbog učestalih seksualnih napada na žene od strane migranata.

„Moraćemo da se pozabavimo činjenicom da sve ostale evropske države po zakonu mogu da koriste svoju vojsku da podrži policiju, a mi ne možemo“, rekao je Šojble.

Prema njegovim rečima, Nemačka treba da ojača svoje bezbednosne snage, ali i da stvori pravni osnov za njihovo delovanje pošto stanovništvo očekuje od države da garantuje njihovu bezbednost.

„Može doći do situacije da država jednostavno iscrpi sve svoje policijske snage. U tom slučaju, sve druge države u svetu bi poslale vojsku po potrebi“, rekao je Šojble.


Dakle, ovaj političar apeluje na stvaranje pravnog osnova za omogućavanje postavljanja vojnih snaga unutar države. To će možda zahtevati promenu ustava te države, u kom se navodi da se vojska može angažovati samo u slučaju prirodnih katastrofa.

Da podsetimo, na stotine žena je opljačkano ili seksualno zlostavljano za Novu Godinu u nemačkom gradu Keln od strane manjih grupa agresivnih muškaraca, uglavnom arapskog i severnoafričkog porekla. Nekoliko sličnih incidenata je zabeleženo na isti dan u Frankfurtu, Dizeldorfu i Berlinu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Radikal says:

    Paz'te da vam migranti ne nabodu i derpersku vojsku!

  2. giulio1970 says:

    Ne pomaže vama ni policija ni vojska ,zaje*ali ste celu Evropu a najviše sami sebe!!!

  3. qwe says:

    E ovo je jako uznemirujuca vest.... Krivi su oni koji su doveli i pustili tolike ljude neselektivno....... Sumnjam, a nisam jedini koji tako misli, da je sve smisljeno od strane planera i realizatora Novog svetskog poretka....FALSE FLAG....Problem--->Reaction--->Solution Nisam samo siguran da li je Nemacka slucajno zrtva toga, i da li su nasilnici mozda "insajderi".........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *