НЕМАЧКА СЕ УПОЗНАЛА СА „ТАХАРУШОМ“: Брутална арапска „забава“ у којој се силују жене! (ВИДЕО)

NEMAČKA SE UPOZNALA SA „TAHARUŠOM“: Brutalna arapska „zabava“ u kojoj se siluju žene! (VIDEO)

15 januara 2016

054634Zapad će uskoro početi da sasvim drukčije misli o „arapskim noćima” i „čarobnom i mističnom Istoku”.

Naročito žene i devojke na Zapadu.

Sa najezdom migranata, kojima su Angela Merkel i skriveni američki dirigenti, širom otvorili vrata Evropske unije – u Nemačku i druge zapadne zemlje je stigao i „taharuš”. Brutalna arapska „igra” koju igraju grupe mladih muškaraca oko jedne žene.

Nju, po pravilu, čeka grupno silovanje. A sve počinje tako što grupa muškaraca opkoljava žrtvu i to tako da je „unutrašnji krug” naprosto odnosi na neko skrovito mesto, a spoljni za to vreme uzvicima i pretnjama „utiče” na prolaznike.

Nemačka policija je u Kelnu i nekim drugim gradovima u novogodišnjoj „noći silovanja” već imala priliku da vidi „taharuš”.

Samo zbog naredbi iz Berlina, još ne barata „taharušom”, već operiše „grupnim napadima” kojima retko pridodaje – „seksualnog karaktera”.


„Taharuš” najčešće ne izvode pijani mladići. To je, po pravilu, isplanirana i organizovana „igra”.

Ovakvih „igara” bilo je dosta u centru Kaira u vreme svrgavanja Hosnija Mubaraka i previranja koja su potom usledila.

Broj obraćanja policiji žena i devojaka Kelna popeo se u međuvremenu na 516.

U 40 odsto podnetih prijava govori se o „seksualnom nasilju”. Ako se ima u vidu statistika – koja svedoči da se mnoge silovane žene (iz različitih razloga) nikada ne obrate policiji – stvarni procenat je verovatno osetno veći…

KOMENTARI9 komentara

 1. Goran says:

  Zar je moguce da je sve ovo prikazano kao igra i obicaj !? Volim ovaj website , ali ovaj clanak ce me duboko natjerati da razmislim dali je to zaista tako ! Sram vas moze biti vas koji ste ovo u ovakvom duhu objavili !!!! Ovakve stvari trebaju veoma drasticno da se osuduju i sankcioniraju. Ako EU gleda blagonaklono na ovo i jos i sakriva cinjenice i dokaze , onda treba odmak prekinuti sve kontakte sa zapadom i hermeticki zatvoriti granice. EU je dokazala da zeli unistiti svaciji identitet zbog nekolicine vladajuce elite koja svakog ucijenjuje.

 2. mila says:

  Gorane,ovo je prikazano kao igra i običaj ovih što doseljavaju,naravno da je za gađenje,ali poučno da se zna kakva je to kultura i šta je njima igra,te kakav je odnos prema ženama.Međutim kako nazvati kulturu silovanja čitavog svijeta,kulturu uništavanja ili kulturu uništavanja drugih kultura.Kako nazvati ubijanje djece u čitavom svijetu???Ne znamo naziv,ali svakako je mnogo opasnije.

 3. Goran says:

  ....to znam , krivo mi je samo sto ne vidim osudu koja bi bila dostojna ovakvih zlodjela. Vidno je da svi mediji nekako gledaju kroz prste sve to , mirise mi na ona lazna piskaranja i neobaziranja veoma vaznih desavanja prije pocetka rata u bivsoj Yu ,,,... ovo sigurno nece dobro da se zavrsi, Njemacka je odlucila da unisti vlastiti identitet , Francuska to vec odavni cini , Italiju su toliko osiromasili i unistili sa dovodenjem Afrikanaca ,,,,,,, sto onda mi da ocekujemo !? Citam talijanske novine u kojima pise da su velike grupe naselili po novim zgradama ciji stanovnici loze porket , kolju zivotinje koje kradu u predgradima , iznutrice tih jadnih zivotinja bacaju u wc pa se cijeli komplexi zgrada zastopavaju , pljacke su se upetostucile kao i silovanja . Izgleda da elita koja namjerava da vlada moze to da ostvari samo sa primitivnim neskolovanim narodima , a na nama je da izaberemo dali hocemo da idemo u to stado.

 4. Krajisnik says:

  Hrvatice dolaze u Beograd na taharus redovno! Hahahahahaha

 5. M says:

  I mrtva fizika ima zakone pucanja,tim vise onda i ziva biologija-sociologija.Povijest tomu svjedoci,a i buducnost ce to potvrditi.Krcag ide na vodu dok se ne razbije.

 6. Sasa says:

  ma ovde u Srbiji to ne moze da se desi,jer bi ih odmah pobili...samo bi nas posle toga odmah bombardovali...ovo je skroz neko ludo vreme...

 7. Apis says:

  E kad bi silovali srpkinje, demokratska EU bi to podrzala svim sredstvima. Pa neka jbu malo i njih. Mozda će uskoro i tamo da sekirama odsecaju glave i prodaju organe. Sve sto je bilo normalno u SFRJ bit će i kod njih.

 8. Radikal says:

  Ma Gorance sta ti uopste i ocekujes od debilske unije? Najpre naucite sta je ustvari ta unija, pa onda hrlite u nju ako ste ludi.

 9. Sale says:

  Pravo lice islama...uzas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *