НЕМАЧКА У ШОКУ – РУСКА ВОЈСКА увежбава освајање „РАЈХСТАГА“

NEMAČKA U ŠOKU – RUSKA VOJSKA uvežbava osvajanje „RAJHSTAGA“

23 februara 2017

4105

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu otkrio je da se u vojno-patriotskom parku „Patriot“ u podmoskovskoj Kubinki gradi kopija Rajhstaga!

Dodatno je objasnio: „Da u parku ,Patriot’ gradimo Rajhstag. Ne kao potpunu kopiju, ali će služiti za vežbanje našim mladim kadrovima. Da ne jurišaju na bilo šta već na nešto sasvim konkretno“.

Ovo znači da će ruski vojnici i mladi oficiri ubuduće biti u prilici da uvežbavaju „zauzimanje Rajhstaga“. Da budu u stanju da ponove podvig svojih dedova i pradedova.

Prema njegovim rečima, u istom parku će se pojaviti i pravo „partizansko selo“ u kojem će biti prostorije za obuku diverzanata, a imaće i kuhinju i kuvara, partizansko kupatilo i zemunicu za „zamenika političkog komesara“.

Šojgu je, inače, objavio da je unutar Oružanih snaga RF formirana Vojska za informacione operacije. Pritom je naglasio:

„Biće mnogo efikasnija i moćnija od uprave koja se bavila kontrapropagandom“.

Oktrio je i da će Rusija do kraja 2017-te na Kurilskim ostrvima razmestiti – celu diviziju.

Ni Šojgu ni Ministarstvo odbrane RF još nisu odreagovali na saopštenje Pentagona da rusko-američka operacija oslobađanja Rake – što je ruski ministar odbrane ponudio Beloj kući i Pentagonu – nije moguća zato što to zabranjuje zakon donet u Obaminom drugom mandatu.

KOMENTARI3 komentara

  1. sergej says:

    Što imaju Nemci biti u šoku a nisu u šoku kad šalju svoje vojnike na granicu Rusije.Nemci su sirovi i glupi tri poraza im nije dovoljno ali sad ih treba totalno uništiti samo da im se nazivi spominju u knjigama.

  2. Jovan says:

    Jedino ispravno!!! Evropa i svet ce biti dobro mesto kada Rusi DEFINITIVNO UNISTE ZAPADNU PLJACKASKU BANDU i istaknu RUSKU zastavu na Rajhstag.

  3. Mlax says:

    Nemci i Hrvati u prvim redovima zajedno pred Moskvom kao nekad ,,,,uhvatila ih nostalgija.Mudri i lukavi Italijani nece svoje vojnike da salju jer znaju sta ih ceka.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *