НЕМАЧКА У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ – Да ли се полако гаси производња? ИСПОВЕСТ НЕМАЧКОГ МИНСИТРА

NEMAČKA U VELIKOM PROBLEMU – Da li se polako gasi proizvodnja? ISPOVEST NEMAČKOG MINSITRA

13 juna 2023

PRESTANAK tranzita ruskog gasa preko Ukrajine u Evropu značajno će smanji proizvodni potencijal Nemačke, priznaoo je Robert Habek.

Ministar za ekonomska pitanja i zaštitu klime u vladi Olafa Šolca, koji je tek nešto manji rusofob od Analene Berbok, priznao je ovo u intervjuu TV kanalu Welt. Dodatno objasnivši:– Odsustvo ruskog gasa, u količinama u kojima se on sada isporučuje, primoraće vlasti EU da smanje proizvodnju ili je da je u potpunosti zaustave, inače će se ljudi smrzavati!

Sporazum o tranzitu gasa između Moskve i Kijeva ističe 2024. godine i ne postoji siguran scenario za dalje isporuke – priznao je Habek i nastavio:

– Nemačka će, ako dođe do obustave isporuka, morati da deli gas sa zemljama istočne Evrope, a terminali za prijem tečnog gasa, koji su u izgradnji, neće biti dovoljni i za snabdevanje potrošača u tom regionu.

Ranije je ruski predsednik Vladimir Putin ukazao da Ukrajina naziva Rusiju agresorom, ali da joj to ne smeta da ubire novac za tranzit ruskog gasa.

(Fakti)

KOMENTARI2 komentara

  1. milorad5 says:

    nemci su pukli već sad,sreća naša,skupljanje njihove industrije neće pogoditi naše radnike tamo jer su cenjeni i jer RADE BRE...za razliku od ostalih grebatorskih grupa doseljenika.Nemci imaju preciznu statistiku korisnika socijale i tamo NEMA SRBA SKORO UOPŠTE..MARGINALAN BROJ..ŠTO SE ZA ŠIPTARE I OSTALE NE MOŽE REĆI UKLJUČUJUĆI I MNOGE NEMCE KOJI SE GREBU I MUZU SOCIJALNU DRŽAVU U DEBELA LADOVINA ZAPOSLENJIMA DOTIRANIM OD DRŽAVE...SAD JE KRAJ TOME...Mislim da će nam se nemci u nekoj budućnosti ako je bude debelo zahvaljivati što smo im otvorili oči...nemate pojma koliki snažan uticaj su imali na nemce naši gastarbajteri,potpuno nesvesno,nenamerno i neočekivano...

  2. Velika Metla says:

    Ništa nije strašno....., ionako si im prošplog proleća savetovao da se kupaju jednom mesečno. A mogu i ređe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *