НЕМАЧКА УСТАЈЕ: У Бундестагу се тражи да се заустави…

NEMAČKA USTAJE: U Bundestagu se traži da se zaustavi…

24 januara 2020

Martin Hes je bivši glavni nadzornik nemačke policije a sada je član Bundestaga parije Alternativa za Nemačku (AfD).

U svom govoru Hes govori u Bundestagu o sve većoj opasnosti za Nemačku kao rezultat masovne islamske migracije u zemlju;

„Islamska teroristička pretnja je veća nego ikad. Stope migranata i kriminala stalno rastu. Teška seksualna krivična dela, poput silovanja, su u porastu. Žene i deca se guraju na šine ispred vozova koji dolaze. Pored toga, bolnice, bazeni, škole i centri za nezaposlene više ne mogu da funkcionišu bez obezbeđenja. Napadi na policiju, vatrogasce i spasilačke radnike postaju sve brutalniji. Sitni kriminalci tiranski upravljaju čitavim gradskim četvrtima, napadajući policijske stanice i bolnice. Bezbednosne vlasti potvrđuju i upozoravaju na masovni priliv novih opasnih klanova sa ratno iskusnim imigrantima”.AfD je gotovo jedina klasična evropska stranka u nemačkom političkom spektru. Porodično su orijentisani, žele sigurne granice i veruju u očuvanje nacionalne države Nemačke, baš kao što to čini i predsednik Tramp iz Amerike.

Transkript govora:

“Gospodine Predsedniče, dame i gospodo. Gospodine Ministre unutrašnjih poslova,

Nakon što sam saslušao vaše izjave o domaćoj bezbednosnoj situaciji, objektivni spoljni posmatrač mogao bi doći do samo jednog zaključka: Ili patite od ogromne disfunkcije u percepciji stvarnosti ili ublažavate situaciju. Ovo što ste ovde izneli kao našu trenutnu bezbednosnu situaciju nema nikakve veze sa realnošću življenja u našoj zemlji.

Nemačka postaje sve nebezbednija, a naša vlada sve više i više gubi svoju zemlju pred neprijateljima. To je nepobitna istina. Svaka normalno misleća osoba u ovoj zemlji to takođe prepoznaje.

Zašto inače morate da platite sve više i više novca za domaću bezbednost? Zašto biste inače povećali broj radnih mesta i zaposlili više bezbednosnih organa ako je Nemačka navodno najbezbednija u poslednjih trideset godina?

Gospodine ministre unutrašnjih poslova, naši građani nisu budale. Prepoznaju ove kontradikcije. Stalno pričate bajke „Nemačka je tako bezbedna“ građanima naše zemlje samo iz jednog razloga. Želite da prikrijete svoje granične diletantske političke propuste u domaćoj bezbednosti. Ali da Vam kažem nešto: sve više i više građana počinje da uviđa ovu farsu.

Neće proći pokušaj da ubedimo naše građane da njihov subjektivni osećaj nesigurnosti ne odgovara stvarnoj situaciji. Kao da želite da kažete da naši građani samo umišljaju da Nemačka postaje sve nebezbednija.

Naša deca više neće moći da se sećaju Božića bez terora i teško naoružanih policajaca, a to je upravo centralni dokaz vašeg neuspeha. Potvrđuje da su građani u pravu. Ovim budžetom pokušavate da eliminišete bezbednosne probleme koji ne bi postojali bez vašeg neprihvatljivog neuspeha u području domaće bezbednosti. Da je Savezna vlada donela ispravne odluke, Nemačka bi danas bila mnogo bezbednija.

Imali ste i još uvek imate priliku da primenite bezbednosnu politiku koja vodi maksimalnoj zaštiti naših građana, ali upravo ovde, na ovoj centralnoj funkciji, nesumnjivo najvažniji zadatak naše vlade niste uspeli da realizujete i to je dovelo do kobnih posledica po zdravlje, slobodu i imovinu naših građana.

Ne možemo i nikada nećemo prihvatiti ovu bezbednosnu katastrofu. Najzad se mora uspostaviti najveća moguća sigurnost za naše građane i ne sme biti kompromisa. Ovde uvek promovišete odbranu našeg ustava i naših vrednosti, ali radite upravo suprotno kada dozvolite da se sedam miliona evra novca poreskih obveznika podeli džamijama kako bi se promovisala integracija. Ovo uključuje džamije Ditib.

Naši organi bezbednosti kažu da je Ditib umešan u masovne antivladine aktivnosti i da bi zapravo trebalo da ga nadgleda obaveštajna služba.

Dakle, čak finansirate islamiste i salafiste. Činjenica je, gospodine ministre unutrašnjih poslova, da dajete lisici dozvolu za nadgledanje kokošinjca. Nećemo učestvovati u finansiranju neprijatelja države.

Svako ko svakodnevno prolazi našom republikom širom otvorenih očiju, može jasno da vidi koliko je naša bezbednosna situacija loša. Islamska teroristička pretnja je veća nego ikad. Stope migranata i kriminala stalno rastu. Teška seksualna krivična dela, poput silovanja su u porastu. Žene i deca se guraju na šine ispred vozova koji dolaze.

Pored toga, bolnice, bazeni, škole i centri za nezaposlene više ne mogu da funkcionišu bez obezbeđenja. Napadi na policiju, vatrogasce i spasilačke radnike postaju sve brutalniji.

Sitni kriminalci tiranski upravljaju čitavim gradskim četvrtima, napadajući policijske stanice i bolnice. Bezbednosne vlasti potvrđuju i upozoravaju na masovni priliv novih opasnih klanova sa ratno iskusnim imigrantima.

To su ratne mašine, kojima ste dozvolili da nesmetano uđu u našu zemlju, sa svojom fatalnom migracionom politikom i to je skandal! U glavnom gradu države, dileri droge sa dozvolom boravka i dozvolama svih državnih institucija nesmetano prodaju drogu.

Nemačka je najbezbednija do sada? Suprotno tome, Nemačka je očigledno mutirala u ludnicu bezbednosne politike. S obzirom na ovu razorenu ravnotežu, imam samo jedan hitan apel: Vaš je zadatak da na najbolji mogući način zaštitite građane. Za ime Boga, konačno bi trebalo da počnete sa tim“.

VIDEO:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. milanm says:

    Demokracija je to brale. Vidi se da nedostaje...jedan vodja, jedan put, jedna drzava. Obrni okreni dodje na isto sto znam a to je da nedostaje VODJA; vjera u Isusa, vjera u jednog vodju izabranog sa leva ili desna, vjera u jednog demokratski i medijski izabranog Predsjednika!

  2. petrovgrad says:

    Šteta što gejevi ne mogu da se porađaju da uvećaju natalitet Germanima. Ovako za svaki slučaj tu su im muhamedanci da popune vrtiće, predškolsko, škole, fakultete, radna mesta i na kraju parlament. Onaj Dejan Lučić čini mi se da je pisao neku knjigu pre nekoliko godina, neznam tačan datum ali mislim da nije prošlo sto godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *