НЕМАЧКА ВОЈСКА ПОНОВО ПОДРИВА СУВЕРЕНИТЕТ СРБИЈЕ

NEMAČKA VOJSKA PONOVO PODRIVA SUVERENITET SRBIJE

22 oktobra 2021

Delegacija Ministarstva odbrane u privremenim institucijama i KBS-a učestvovala je na godišnjem bilateralnom sastanku sa delegacijom Oružanih snaga Nemačke u Berlinu 19. i 20. oktobra, na kome se govorilo o saradnji Kosova i Nemačke u oblasti odbrane, a planirane su i zajedničke aktivnosti za 2022. godinu, prenosi Ekonomija onlajn.

Zamenik direktora za međunarodnu saradnju u Ministarstvu odbrane Nemačke pukovnik Markus Harder izrazio je punu spremnost za saradnju i otvorenost u pogledu daljeg unapređenja saradnje u obrazovanju, obuci, razmeni iskustava i stručnih ekspertiza u mnogim vojnim granama.

Delegaciju Ministarstva odbrane u privremenim institucijama i KBS-a predvodio je direktor Odeljenja za međunarodnu saradnju i evroatlantske integracije u Ministarstvu odbrane privremenih institucija pukovnik Suljejman Cakaj u pratnji načelnika za planiranje u Generalštabu KBS, pukovnika Agrona Bajramija i atašea odbrane samoproglašenog Kosova u Nemačkoj, potpukovnika Besima Gašija i načelnika bilateralne saradnje u Ministarstvu odbrane u privremenim institucijama, potpukovnika Remze Zećiraja.

(Kosovo onlajn)

KOMENTARI17 komentara

 1. Kosovac says:

  Šiptari su Hitlera zvali „Daja (ujak) Hitler“. Posle su se prilagodili situaciji, pa su dobili i „Dajka (ujna) Merkel“. U svakom slučaju, Nemci nisu hteli direktno da prljaju ruke, sve zločinačke poslove umesto njih su vršili Šiptari, Hrvati, Mađari, Bugari, Crnogorci i Muslimani. ……………Sada je odlično stanje za Nemce, odavno nisu više genocidan narod, njih je Evropski Sud oslobodio krivice, Vili Brant se pokajao, pa mogu bezbedno da se vrate sa svojom vojskom u Srbiju, po pravilu „Zločinac se vraća uvek na mesto zločina“. I naravno usput mašu Deklaracijom o Srebrenici, znate, Nemačku genocidnost je preuzela na sebe srpska vlada, operativno sa svojim sorošoidnim ministrima koji podržavaju Deklaraciju. Znate, sada su Srbi genocidan narod i treba ih naučiti civilizaciji, Nemci više nisu genocidan narod.

  • Kosovac says:

   Evo čujem danas da je na komemoraciju streljanih Kragujevčana od strane Nemaca, došla zeleni podpredsednik Klaudija Rot. Visoka ličnost Deutschland Green Banditen. Naš predsednik, sirot, je sigurno nije zvao, ali šta da radi kada je dobio takvo naređenje iz Brisela. Nije Klaudiju niko zvao ni iz Kragujevca, zvao je eventualno neki mizeran Šumadijski autonomaš. Sećam se pre neku godinu je Šumadinski autonomaš i predlagao da se u Šumaricama napravi spomenik nemačkom vojniku, valjda iz zahvalnosti što je nemački vojnik tako savesno obavio povereni mu zadatak. ……………Tako smo mi dobili u posetu visokokotiranog nemačkog zelenog bandita, da skrnavi grobove srpske dece koju su pobili, a za uzvrat stari nemački saveznici iz II svetskog rata Balisti su otišli u prijateljsku posetu nemačkoj armiji, da evociraju uspomene iz perioda kada je Daja Hitler bio na vrhuncu moći.

   • Kosovac says:

    Na jednom drugom sajtu, jeste neko napisao da Nemački ambasador kodža odavno svake godine obilazi Šumarice na dan izvršenih zločina. Tako da i ova Klaudija, nemački zeleni bandit/ka ne treba da predstavlja izuzetak. Jedan siroti komentator nik name „W“ je napisao: „Danas je Klaudija Rot položila venac u pratnji ambasadora Šib-a. Njena pognuta glava, dlanovi na licu, spojeni, SU MENE DIRNULI“. Da sam i ja to video, i mene bi Klaudija dirnula, toliko dirnula da bih na nju i ja pustio makar jednu suzu sa qrca. ……………Inače, nemačkom ambasadoru bi trebalo zabraniti prisustvo u Kragujevcu odmah posle nemačkog priznanja Kosovo Republjik. Zato što je taj njihov čin priznanja uočljiv znak da se Vili Brant nije iskreno pokajao.

    • Kosovac says:

     Šta se to dešava, mučeničkom smrću umrla je četa đaka u jednom danu? Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, umrla je mučeničkom smrću četa đaka u jednom danu. Iste su godine svi bili rođeni, isto su im tekli školski dani, na iste svečanosti zajedno su vođeni, od istih bolesti svi pelcovani i svi umrli u istom danu. Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu umrla je junačkom smrću četa đaka u istom danu. A pedeset i pet minuta pre smrtnog trena sedela je u đačkoj klupi četa malena i iste zadatke teške rešavala: koliko može putnik ako ide peške... i tako redom. Misli su im bile pune i po sveskama u školskoj torbi besmislenih ležalo je bezbroj petica i dvojki. Pregršt istih snova i istih tajni rodoljubivih i ljubavnih stiskali su u dnu džepova. I činilo se svakom da će dugo da će vrlo dugo trčati ispod svoda plava dok sve zadatke na svetu ne posvršava. …..Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu umrla je junačkom smrću četa đaka u istom danu. Dečaka redovi celi uzeli se za ruke i sa školskog zadnjeg časa na streljanje pošli mirno kao da smrt nije ništa. Drugova redovi celi istog časa se uzneli do večnog boravišta. ………………..Pa neka su sorošoidi ovu pesmu izbacili iuz udžbenika osnovne škole, neka, zaslužili ste svi, svi, svi. (U cirkus Kolorado).

     • Gagi says:

      Kosovac... Pohvala za tvoje komentare. Moje pitanje za ostale citaoce, cisto da ih zaintrigiram: KO to i u cije ime,iz kojih razloga,oprasta nasim neprijateljima i pravi se lud na sve nase zrtve. Hajde kada smo bili pod titinom okupacijom pa nismo smeli da pisnemo, sta je TO danas. Da li je okupacija (bez brutalnih metoda) nastavljena i sprovodi se sa titinim pionirima i unucima onih partizana koji su streljali grdan narod po Srbiji. Tvrdim da se NISTA nije promenilo u Srbiji, jos je gore i crnje, narocito posle devedesetih kada su lazni "nacionalisti" uspeli da nas sve "spakuju" u uzu Srbiju. PO meni su jedini nacionalisti bili Milan Paroski i Mirko Jovic, svi ovi drugi su laz i prevara sto se moze videti po njihovim delima i ucinku. I naravno, odavno je od Srbije napravljen cirkus Kolorado gde ima raznih klovnova i dresera, oni naivnoj publici neprekidno odrzavaju paznju njihovim naucenim i uigranim trikovima. Ta svakodnevna mnogobrojna publika vise nije vazna niti se sta pita, njihovo je da plate ulaznicu za taj cirkus a ovi maheri ce im odrzati predstavu i uciniti ih momentalno zadovoljnima. U tim predstavama nema nicega sto nije planirano i rezirano, taman posla da se srecnom i zadovoljnom narodu predstavi njegov stvarni zivot ili nedaj Boze neko stradanje. Narod UVEK mora da bude srecan i raspolozen, valjda zbog toga postoji ovaj politicki cirkus, da bi narod stalno imao igranu predstavu i da nema vremena od slonova, tigrova i majmuna da dodje sebi. Cirkus je slojevit a predstave su razlicite jer neki vremenski momenti diktiraju drugacije obracanje. Tako se npr. secamo kada su cirkuske pevaljke masovno pocele da nose Hriscanska obelezja-krst. Sa druge strane su klovnovi masovno poceli da se sisaju i nose "cezar" frizure a njihove koleginice spikerke i voditeljke repliku "cezar" haljina sa jednom bretelom. Tek cemo se mi nagledati raznih predstava, uglavnom, kako vreme prolazi, sve se vise zivotno unijatimo. Verski ce to da dodje na kraju, kada cirkus odradi svoj posao.

      • Gagi says:

       Srbi su danas ( ne bas pozeljni )gosti u svojoj drzavi koju su inace zasluzili i ostvarili nasi slavni pretci. U medjuvremenu je bila najezda gladnih skakavaca koji su sve opustosili i danas nemamo vise nista. Od domacina smo postali izdrzavan narod koji se veseli kada nas ovi skakavci ponovo zaduze kod MMF-a da imamo parce proje i tanjir corbe. Vrlo jeftino je narod prodao one urlike i patnju nasih predaka koji su se borili za nas ovako jadne i slabe.

 2. Strsljen says:

  STA SE KUKA.... PO 1244 I KUMANOVSKOM SPORAZUNU STAVIONIRATE BAR TIH DOVOLJENIH 1000 POLIVAJACA.... ZNACI SAI PTJ VECIM DELOM... NEMOJ SAMO SAOBRACAJCI TO JE DOSTA I 50... ALI VUVKO JE AKVARIJUNSKABRIBICA I ODBTOGA NEMA NISTA SAMO KUKA. PA NARAVNO DA CE DA EBU I DRNDAJU SVE DOK ZUBE NE POKAZEMO... A OVDE NEMA KO DA POKAZE.... OSUM GUZE.... PA TO TAKO IDE NEKI SU TOBDZIJE NEKI SU FURUNDJIJE NA VLASTI.

 3. Ivke says:

  Kao i uvek

 4. Gagi says:

  Nemci su udarna pesnica Vatikana, sa druge strane bare je to Amerika. Uvek su Nemci u istoriji sprovodili planove Rimskog carstva i zbog toga krvavo stradali. NIKADA, ali nikada oni nece odustati od kompletnog pokatolicenja Balkana i posedovanja ovog prostora. Nekada su to radili ubijanjem i klanjem, takva su vremena bila. Danas to rade ekonomski tako sto nam prave fabrike da mozemo da zivimo. A mi pre toga imali sve fabrike za samostalan zivot, npr. "Obuca-Beograd" je izvozila cipele u Rusiju i tamo su bili nepregledni redovi kada stigne nasa obuca, tekstil takodje. Danas uvozimo sijalice, ni to vise ne umemo da pravimo. Ova vlast sve to podrzava a savetnici su im dokazani unistitelji nase drzave iz prethodnog perioda, apsurdno je komentarisati da je ova vlast nekoga pozvala na odgovornost. Ranije sam pisao a to cinim i sada, bezpogovorno se prihvataju sve zapadne vrednosti jer smo mi danas izdrzavan narod a kako sve ide, bice tu i masovnog unijacenja. Pljuvali su me komentatori kada sam u ranijem tekstu dao predlog da na vreme stanu u red za pokrstavanje, kako sve ide, toga ce sigurno biti u bliskoj buducnosti. Isto su davno uradili nasim izgladnelim i izbeglim Srbima sa Carnojevicem, za tanjir corbe su morali da se prekrste sakom kada su presli u Zemun pa su se nekada zvali Sakci a danas su to Sokci. Ovo je danas najzesci napad na Srbe, drobe nas na svim zivotnim frontovima, unutrasnjih pomagaca ne nedostaje. To su sva ova "uvazena" blebetala" koji nam svaki dan ispiraju i pomeraju mali mozak proizvodnjom nevaznih afera i hipnotisanjem naroda. Za to vreme se nevidljivo izvodi prekomponovanje Srbije sa nekim politickim kadrovima, koji su dosli nekim konspirativnim kanalima a da prethodno nisu imali ni zivotnog iskustva ni staza. Kako se vidi, to uopste nije ni potrebno, samo je potrebno da se beskompromisno sprovodi direktiva novog-starog okupatora i da se ova nacija ponovo satire.

 5. Pravnik says:

  "Zaklinjem se da ću sve svoje snage posvetiti očuvanju suverenosti i celine teritorije Republike Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju kao njen sastavni deo" Suverenitet Srbije podriva onaj ko krši zakletvu datu na Ustav Republike Srbije i Rezoluciju 1244 SB OUN, kojima je jasno regulisan status Kosova i Metohije. Status regulisan Ustavom utvrdio je narod referendumom, kao najdemokratskijim oblikom odlučivanja, a onaj ko je položio zakletvu na Ustav dužan je da poštuje volju naroda.

 6. milos says:

  Hitna sednica SB, direktno krsenje R-1244 UN!

 7. Gardista says:

  Da li je urucena protestna nota Nemackom ambasadoru.

 8. Petrovgrad says:

  Kosovac mala ispravka, Šiptari su Hitlera zvali "Baba" Hitler, a Musolinija "Daja Musolini".

  • Kosovac says:

   @ Petrovgrad, …..Ne seri dok je voz u stanici. Šiptari su Hitlera zvali „Daja (ujak) Hitler“, Musolini im nije bio interesantan za dokazivanje rođačkih veza. Cela Šipnija je Italijane posmatrala kao okupatora Albanije, balisti su iz nužde sarađivali sa Italijanima, nisu ih smatrali baš rođacima. Nemci su bili ono pravo.

  • Kosovac says:

   'ajd' da ti kažem, ovo je iz prve ruke.

 9. Petrovgrad says:

  ugledni američki antropolog Ernest Huton je 1943. pisao o konceptu tajnog plana za “uništavanje nemačkog nacionalizma i ideologije, uz zadržavanje i produbljivanje poželjnih nemačkih bioloških i socioloških kapaciteta. Predlog profesora sa Univerziteta Harvard pozvao je na genetsku transformaciju nemačke nacije podsticanjem ukrštanja nemačkih žena sa muškarcima koji nisu Nemci, a koje bi bili dovedene u zemlju u velikom broju; i nemačkih muškaraca, prisilno oteranih van Nemačke, sa ne-nemačkim ženama.

 10. Si Ju Leter Aligeder says:

  Nemaju oni tu šta da podrivaju, jer da smo mi zaista suverena zemlja odmah bi to i sami znali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *