НЕМАЧКИ ЕКПСЕРТ ОТКРИО ПЛАН АМЕРИКЕ ЗА НЕМАЧКУ

NEMAČKI EKPSERT OTKRIO PLAN AMERIKE ZA NEMAČKU

15 septembra 2022

SAD su zainteresovane za zaoštravanje situacije u Ukrajini i proširenje operacija, piše profesor ekonomije Kristijan Kreis na stranicama Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Rat u koji je uključen NATO, smatra ekspert, mogao bi da bude rešenje za probleme sa prekomernom proizvodnjom i dugova za Vašington. Sjedinjene Države očekuju da će sukob u centralnoj Evropi uništiti veći deo njihovih proizvodnih kapaciteta.Ali najvažnija stvar koju Bela kuća pokušava da izbegne je saradnja između Rusije i Nemačke. Dakle, sada Vašington planira da upropasti Nemačku, zaključio je Kreis.

On je takođe primetio da svakim danom ekonomske prognoze u Nemačkoj zvuče sve sumornije. Zemlji preti osiromašenje i deindustrijalizacija, a najviše će stradati mala i srednja preduzeća.

Ranije je CNN, pozivajući se na izvore, preneo strahove SAD da će Evropa, pod uticajem energetske krize, promeniti stav prema Rusiji i Ukrajini.

Zapadne zemlje suočene su sa rastom cena energenata i naletom inflacije zbog uvođenja sankcija Moskvi i politike napuštanja ruskog goriva. Zbog poskupljenja goriva, pre svega gasa, industrija na Zapadu je u velikoj meri izgubila svoje konkurentske prednosti, što se odrazilo i na druge sektore privrede. Takođe, SAD i evropske zemlje suočavaju se sa rekordnom inflacijom u poslednjih nekoliko decenija.

Predsednik Vladimir Putin je ranije izjavio da je politika obuzdavanja i slabljenja Rusije dugoročna strategija za Zapad, a sankcije su zadale težak udarac celokupnoj globalnoj ekonomiji. Prema njegovim rečima, glavni cilj Zapada je da pogorša živote miliona ljudi.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Petrovgrad says:

  antropolog Ernest Huton je 1943. pisao o konceptu tajnog plana za “uništavanje nemačkog nacionalizma i ideologije, uz zadržavanje i produbljivanje poželjnih nemačkih bioloških i socioloških kapaciteta. Predlog profesora sa Univerziteta Harvard pozvao je na genetsku transformaciju nemačke nacije podsticanjem ukrštanja nemačkih žena sa muškarcima koji nisu Nemci, a koje bi bili dovedene u zemlju u velikom broju; i nemačkih muškaraca, prisilno oteranih van Nemačke, sa ne-nemačkim ženama. Deset do 12 miliona Nemaca bilo bi poslato na prinudni rad pod savezničkim nadzorom u druge zemlje kako bi se obnovila njihova ekonomija. „Ove mere”, napisao je dr Huton, “uključuju smanjenje nataliteta” čistih “Nemaca, neutralizovanje nemačke” agresivnosti “denacionalizacijom indoktriniranih pojedinaca”. Ova šema bi, procenio je Huton, trajala najmanje 20 godina. „Tokom ovog perioda, to bi podstaklo imigraciju i naseljavanje ne-nemačkih državljana, posebno muškaraca, u Nemačkoj“, napisao je. Sada, kada stopa nataliteta u Nemačkoj opada, milioni rasno i kulturno stranih migranata su dobrodošli u Nemačku. Broj dece mešovite etničke pripadnosti naglo je porastao, a etničko-kulturni karakter većeg dela zemlje drastično je izmenjen, posebno u većim gradovima. Istorijski je sve do Prvog svetskog rata Nemačka imala veoma velike stope nataliteta od čak pet kao i velike porodice. U Prvom svetskom ratu ubijeno je 2.037.000 nemačkih vojnika, a još mnogo ljudi je povređeno i zdravlje im je oštećeno. Posleratna stopa nataliteta iznosila je oko 2,5 sve do Velike depresije. Depresija je izbrisala natalitet koji je između 1929.-1934. pao na oko 1,7. Prilično šokantno za zemlju sa stopom nataliteta pet, trideset godina ranije. Ameri nikada nisu odustali od ovog plana.

 2. milorad5 says:

  kako će evro da padne ojadiće ih merikanci,opet će nemci da uvode dojče marku.Inače kad god vidim sliku ovog ZOMBIJA koji se vabi na ime bajden,meni se stomak okrene,prosto je mučno gledati masku mrtvog čoveka,koji "vlada" iz groba amerikom,čista perverzija.New smeju javno više ni da ga pokažu sumnje su sve veće,a nesmeju ni da ga upokoje dok ne strapju trampa u zatvor,tzato se FBI pretvorio u političku policiju(gestapo) jer njihove akcije su upravo na nivou nacističke tajne policije,zastrašivanja,pretresi i pretnje,još samo da počnu hapšenja u zoru,po magli:)nisu daleko od toga.Zbog toga je ovaj tekst već DEPLASIRAN,USA oligarhijan vlasti nema vremen ni resursa da se bavi evropom sad sve briselsk biropkraija gura na čelu sa boreljom i ursulom fon, oni su več previše ZINULI i nekima su se obrve podigle u čudu povodom,toga.Borelj i bulumenta u briselu su još tu samo zato što NIKO nije očekivao toliku drskost i izdaju interesa članica EU od strane tog briselskog birokratskog tela,pa im treba vremena da se priberu i sprema svilen gajtan za tu malu grupicu ubačenih američkih agenata,koji bi na osnovu prava i ovlašćenja koja ne poseduju želeli da vladaju evropom DEKRETIMA i cirkularnim pismima.To se neće desiti, uskoro će krenuti drugi vetrovi da duvaju i oni će biti RAZVLAŠĆENI po kratkom i ubrzanom postupku a mnoge paradržavne institucije u vrhu briselske birokratije rasformirane.Evropa će uskoro uhvatiti novi kurs u odnosu na atlantsku anglosksonsku alijansu,preterali su anglosaksonci ozbiljno su preterali ovaj put.

 3. Milutin says:

  Kasno buđenje. Jedini ostaci Nemačke privrede će da bude ona u Kini. I Srbiji naravno.

 4. 1389 says:

  Nemačka ne postoji, postoji samo Islamska republika nemačka, koja iz meseca u mesec gubi vernike katoličke crkve, znak da je sa nemačkom kraj je odlazak Merklove sa političke scene, tu dolazi do nemačke katastrofe koja će brojati gubitke u industriji u milijardama...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *