НЕМАЧКИ МЕДИЈИ: Ништа од европског сна да Русија буде слаба и да клекне

НЕМАЧКИ МЕДИЈИ: Ништа од европског сна да Русија буде слаба и да клекне

22 јула 2021

УТИЦАЈНИ немачки дневни лист Frankfurter Allgemeine Zeitung објавио је чланак у којем признаје да је „европски сан“ да се Русија суочи са непремостивим тешкоћама које ће Москву присилити да „устукне и да свој поглед поново усмерити на Запад“.Истовремено признаје да се ти „европски снови“ неће остварити и да су се те наде изјаловиле. И наводи зашто:

„Унутрашњи развој Русије, као и развој њене спољне политике, изазивају емоционално одбацивање у ЕУ и САД јер су задивили и Исток и Запад. Довели су нас до парализе размишљања. Нико не зна шта даље чинити“.

Немачки лист ЕУ саветује да упорно преговара са Русијом и да тако пронађе заједнички језик и интересне додирне тачке.

KOMENTARI4 коментара

  1. M says:

    Ne zna EUropa što dalje činiti?!?Kleknuti će i pušiti Rusiji!

  2. Ovcoizovani covid idioti says:

    EU je "velika" ko pola Rusije. Toliko o tome kolika je "vaznost" EU. Kina, Indija, Azijski tigrovi, s njima Rusija treba da trguje a sa EU samo sa pozicije SILE jer agresivne i nazadne fasisticke katolicke narode prezaduzene i propale EU treba konstantnim ponizavanjem postaviti na svoje mesto, a to je ZADNJE mesto.

  3. Erulian says:

    "evropski snovi" o Rusiji se uvijek zavrsavaju košmarom, jer ih "sanjaju" Teutonci, Napoleoni, Hitleri,... Uvijek "sanjaju" kratke snove, ala Barbarosa, "munjevite ratove", al im se izjalovi,i oduži. jer prave račun bez krčmara.Na kraju se igra kazačok na njihovim srušenim prestonicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u