НЕМАЧКИ МЕДИЈИ: Ништа од европског сна да Русија буде слаба и да клекне

NEMAČKI MEDIJI: Ništa od evropskog sna da Rusija bude slaba i da klekne

22 jula 2021

UTICAJNI nemački dnevni list Frankfurter Allgemeine Zeitung objavio je članak u kojem priznaje da je „evropski san“ da se Rusija suoči sa nepremostivim teškoćama koje će Moskvu prisiliti da „ustukne i da svoj pogled ponovo usmeriti na Zapad“.Istovremeno priznaje da se ti „evropski snovi“ neće ostvariti i da su se te nade izjalovile. I navodi zašto:

„Unutrašnji razvoj Rusije, kao i razvoj njene spoljne politike, izazivaju emocionalno odbacivanje u EU i SAD jer su zadivili i Istok i Zapad. Doveli su nas do paralize razmišljanja. Niko ne zna šta dalje činiti“.

Nemački list EU savetuje da uporno pregovara sa Rusijom i da tako pronađe zajednički jezik i interesne dodirne tačke.

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Ne zna EUropa što dalje činiti?!?Kleknuti će i pušiti Rusiji!

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  EU je "velika" ko pola Rusije. Toliko o tome kolika je "vaznost" EU. Kina, Indija, Azijski tigrovi, s njima Rusija treba da trguje a sa EU samo sa pozicije SILE jer agresivne i nazadne fasisticke katolicke narode prezaduzene i propale EU treba konstantnim ponizavanjem postaviti na svoje mesto, a to je ZADNJE mesto.

 3. petrovgrad says:

  Hijene nikada ne odustaju, dok ih ne poubijaš.

 4. Erulian says:

  "evropski snovi" o Rusiji se uvijek zavrsavaju košmarom, jer ih "sanjaju" Teutonci, Napoleoni, Hitleri,... Uvijek "sanjaju" kratke snove, ala Barbarosa, "munjevite ratove", al im se izjalovi,i oduži. jer prave račun bez krčmara.Na kraju se igra kazačok na njihovim srušenim prestonicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *